ЕВО ЗАШТО ЈЕ ИТАЛИЈА „ЗАРАТИЛА“ СА ЕУ! Погледајте којом је путањом морао да лети руски хуманитарни авион, јер ЕВРОПЉАНИ нису хтели да га пусте! (ФОТО)

ЕВО ЗАШТО ЈЕ ИТАЛИЈА „ЗАРАТИЛА“ СА ЕУ! Погледајте којом је путањом морао да лети руски хуманитарни авион, јер ЕВРОПЉАНИ нису хтели да га пусте! (ФОТО)

26 марта 2020

Италија свакодневно бележи црне билансе, а многе земље су јој понудиле помоћ, међу њима и Русија. Међутим, ЕУ није дозволила, тачније чак девет чланица, није допустило лет руског хуманитарног авиона, који је некако успео да достави помоћ.

Шта рећи, него срам их било, јер у оваквим ситуацијама протоколи овакве врсте су бесмислени. У коментарима поводом овог случаја, правдају Италијане што желе да се отцепе од ЕУ, а уколико се то догоди, не само са Италијом, већ и са неколико још, може лако да се деси да се на супротним странама, не дај боже новог фронта нађе ЕУ и противнице.

Још ако дође Америка да их “мири” може се десити и сиријски сценарио, кажу корисници друштвених мрежа.

(Правда)

KOMENTARI9 коментара

  • Мишо says:

   Шта ви Хрвати уве се јављате први и једете говна, Зашто би неко лаго у таквој ситуацији. Јели ваша Колинда лагала кад је стално позивала Цара и обратно да се посете. Једите говна и даље ми вам не можемо забранити.

 1. Ilija Čvorović says:

  Laz,pricao sa ljudima iz Italije. Zasto lazete kao zapadnjaci? Budite Srbi.

  • Filip says:

   Mi nikad nismo lagali kao vi Zapadnjaci

  • Bask says:

   Satanska eu!Otimaju humanitarnu pomoć, sprečavaju prolaz Rusima humanitarcima,Otimaju testove, ne pada im ideja da sami pomognu...a preko 1000 Italijana i Španaca umire svakog dana.Neko ipak zna da su Iberi sa Kavkaza. Stvarno, eu nema alternativa, nego da se raspadne u trulež.

  • doktrina soka says:

   Pitaj Cehe,sto pokradose na carini kinesku pomoc iz kineskog aviona za Italiju I ODMA DRITO U Praha bolnice,PROCITAJ U "la REPUBLIKA"

  • Слободанка says:

   Није лаж. Тачно је да су покушавали да спрече доставу руске помоћи Италији, али безуспешно. Авиони су требали да лете ка Апенинима директно преко Пољске што је краћи пут. Али летели су преко Средоземног мора. Пружање помоћи критиковано је и у глобалистанским медијима: Русију оптужују да "користи ситуацију", а Италију оптужују да прави неразумне изборе по питању помоћи.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u