ЕВО ЗАШТО ЗАПАД ЖЕЛИ ДА УНИШТИ СРБИЈУ

ЕВО ЗАШТО ЗАПАД ЖЕЛИ ДА УНИШТИ СРБИЈУ

14 септембра 2019

У емисији је Бранко Павловић објаснио мотиве и интересе западних држава и њихових компанија у уништавању српске привреде и свођењу Србије на полуколонијално друштво.

KOMENTARI6 коментара

 1. Zemunac says:

  80-tih smo izvozili autobuse u Tursku a sada uvozimo od njih!

  • test01 says:

   Stara Yu je pravila i izvozila vojne avione i obucavali smo stranu vojsku, a sada mi prijatelj rece da ne proizvodimo ni cevi za dimnjake nego da se i to uvozi! vucic rece da mi nemamo kompanije sposobne da naprave stadijum a nase firme su pravile aerodrome i podzemna sklonista po Africi...

 2. Miroslav says:

  Србија нема своју националну политику нити било који програм заштите Србије као државе. Зато западњаци и наваљују. То је исто као да знате да у вашем месту има млада, лепа невина девојка а да живи сама. Врата су вам отворена широм за коначни циљ. Србија кад буде радила на реформама које изграђују Српски идентитет и демографску слику, онда ни запад неће моћи ништа бер ће се тад ценити више домаће него страно. Морамо се вратити својим коренима и својим вредностима. За почетак вратити ћирилицу и полако избацити латиницу. Ја овај коментар пишем на ћирилици мада после видим да је пребачен у латиницу. То вам је безвезе.

  • persida says:

   Nas narod vise voli novac i slavu nego sopstveni identitet, nego tradiciju i kulturu po kojoj se jedino i razlikujemo od okolnih naroda. Mi smo postali rulja i jedino diktatura bi nesto tu mogla da postigne. Ali, opet, ne mozes na silu Srbina terati da bude Srbin, to na duze staze ne ide.

  • Slobodanka says:

   U gornjem desnom uglu imate mogućnost da birate te da promenite pismo: " ћирилица / latinica ".

  • Deda says:

   Имате опцију да читате на ћирилици све.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u