ЕВО ЗАШТО ЗАПАД ЖЕЛИ ДА УНИШТИ СРБИЈУ

EVO ZAŠTO ZAPAD ŽELI DA UNIŠTI SRBIJU

14 septembra 2019

U emisiji je Branko Pavlović objasnio motive i interese zapadnih država i njihovih kompanija u uništavanju srpske privrede i svođenju Srbije na polukolonijalno društvo.

KOMENTARI6 komentara

 1. Zemunac says:

  80-tih smo izvozili autobuse u Tursku a sada uvozimo od njih!

  • test01 says:

   Stara Yu je pravila i izvozila vojne avione i obucavali smo stranu vojsku, a sada mi prijatelj rece da ne proizvodimo ni cevi za dimnjake nego da se i to uvozi! vucic rece da mi nemamo kompanije sposobne da naprave stadijum a nase firme su pravile aerodrome i podzemna sklonista po Africi...

 2. Miroslav says:

  Srbija nema svoju nacionalnu politiku niti bilo koji program zaštite Srbije kao države. Zato zapadnjaci i navaljuju. To je isto kao da znate da u vašem mestu ima mlada, lepa nevina devojka a da živi sama. Vrata su vam otvorena širom za konačni cilj. Srbija kad bude radila na reformama koje izgrađuju Srpski identitet i demografsku sliku, onda ni zapad neće moći ništa ber će se tad ceniti više domaće nego strano. Moramo se vratiti svojim korenima i svojim vrednostima. Za početak vratiti ćirilicu i polako izbaciti latinicu. Ja ovaj komentar pišem na ćirilici mada posle vidim da je prebačen u latinicu. To vam je bezveze.

  • persida says:

   Nas narod vise voli novac i slavu nego sopstveni identitet, nego tradiciju i kulturu po kojoj se jedino i razlikujemo od okolnih naroda. Mi smo postali rulja i jedino diktatura bi nesto tu mogla da postigne. Ali, opet, ne mozes na silu Srbina terati da bude Srbin, to na duze staze ne ide.

  • Slobodanka says:

   U gornjem desnom uglu imate mogućnost da birate te da promenite pismo: " ćirilica / latinica ".

  • Deda says:

   Imate opciju da čitate na ćirilici sve.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *