ФРАНЦУЗИ ТАЈНО СНИМАЛИ РУСКОГ ВОЈНИКА У СИРИЈИ: Открио оно што није смео (ВИДЕО)

FRANCUZI TAJNO SNIMALI RUSKOG VOJNIKA U SIRIJI: Otkrio ono što nije smeo (VIDEO)

25 oktobra 2015

345t456zFrancuska tv ekipa kanala „Frans 24″ je u Siriji uspela tajno da snimi ruskog vojnika i razgovara sa njim.

Naime, Francuzi objašnjavaju da u Siriji zvanično ima 2000 ruskih vojnika, te da su oni veoma dobrodošli od strane sirijskih vlasti i sirijskog naroda.

„Često se daju videti na ulici.“ – kaže se u prilogu, a zatim autori objašnjavaju da su krišom ostavili uključenu kameru u razgovoru sa jednim od ruskih vojnika kojeg su sreli upravo na ulici.

Pročitajte još:

RUSIJA PORUČILA CELOM SVETU: Ovo do sada je bila samo igra, a sada počinje pravi rat u Siriji!

PRVI IZVEŠTAJ MIROSLAVA LAZANSKOG IZ SIRIJE: Evo šta je video u ruskoj vojnoj bazi!

Evo šta su poručili ruski piloti u Siriji!

Ovaj vojnik je otkrio da u Siriji deluju komandanti koji su komandovali operacijama u Južnoj Osetiji, a za Sirijce kaže da nemaju pravi mentalitet.

„Mi ovde ostajemo do kraja, ali se nadam da će se sve brzo završiti. Nadam se da ćemo ići kući posle vazdušnih udara.“ – kaže ruski vojnik.

„Dosta je slično situaciji koju smo imali u Čečeniji. Ovde Sirijci imaju sve što im treba, tenkove, borbena vozila, ali im nedostaje pravi mentalitet. Oni prodaju sve neprijatelju.“ – priča pripadnik vojske Ruske Federacije.

Vojnik je takođe otkrio da je jedan od instruktora koji je došao u grupi koja obučava Sirijce, a zatim rekao da kopnenim operacijama upravljaju ruski komandanti. To je u suprotnosti sa zvaničnim stavovima Kremlja koji tvrdi da ruski oficiri samo obučavaju sirijske vojnike.

(Pravda)

KOMENTARI6 komentara

 1. Apis says:

  Tajno snimili ko zna gde i koga. Toliko laznih prica su napravili da olosu ne treba nokad nista verovati. Cak i da je sve istina sta je tu tako znacajno.

 2. Momcilo says:

  Ovaj amaterski potez je tek jedan od dokaza u kojoj mjeri je zapadna olos izgubljena. Americki zlocinci su u panici. Nemaju odgovor na sahovske poteze Putina (dao mu dragi Bog da zivi bar do 100 godina, a vlada bar 50). S druge strane, ova "vijest" je utoliko glupa i besmislena jer citavo vrijeme ruski predstavnici i tvrdi da su oni pozvani od strane legitimne sirijske vlasti. Prema tome, Francuzi nisu imali sta da snimaju tajno. Francuska vlada i njihove tajne sluzbe su bijednici prema kojima je svaka kurva postenija.

 3. vLADA says:

  a ali,treba se zapitati sata su francuski i izraelski instruktori radili u Gruziji 2008/go.?

 4. Božo says:

  Čovek nezna da laže. Naučen da govori istinu a Rusi nebi trebali to da mu uzmu za zlo.

 5. Miloš says:

  Rusi učestvuju, komanduju? Pa? PAAA?! I treba. Ubrzaće sređivanje stvari - a to je humano: doneće mir tom delu sveta...

 6. ja doso onako says:

  Ma mogu da snime sve sto im volja i da prikazu sve sto snime i montiraju ali im to nece pomoci. Rusi su dosli. I vise nece otici sa bliskog istoka. Ko se pridruzi dobrodosao, ko se protivi moze samo da stenje od muke a ako se na tome ne zaustavi, pravac nebo. Ispracaj nezadovoljnih bice obelezen velikim vatrometom u organizaciji svih rodova vojske RF. Srecno im bilo!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *