Господо демократе, зашто у вашем програму нема КОСМЕТА, а има педера?

Gospodo demokrate, zašto u vašem programu nema KOSMETA, a ima pedera?

27 novembra 2015

pajtic-sutanovac- 45Demokrate će u nedelju, 29. novembra, sa sednice GO stranke pozvati sve građane da im se pridruže i podrže njihov novi izborni program. Predlažu se detaljne mere u 17 oblasti.

U novom izbornom programu, dokumentu na devet strana u koji su „Novosti“ imale uvid, demokrate predlažu poništavanje ugovora o „Beogradu na vodi“, direktan izbor gradonačelnika, vraćanje penzija i plata na stari nivo, novu poresku politiku.

U delu platforme pod nazivom „Novi dnevni red za Srbiju“, predlažu se detaljne mere u 17 oblasti, poziva se na nastavak evropskih integracija i usklađivanje za spoljnom politikom EU, dok o Kosovu nema ni reči.

Demokrate će u nedelju, 29. novembra, sa sednice GO stranke pozvati sve građane, od intelektualaca, preko radnika, poljoprivrednika i penzionera, pa do nezaposlenih, samohranih majki i pripadnika LGBT populacije, da im se pridruže i podrže njihov novi izborni program.

(Večernje novosti)

KOMENTARIJedan komentar

  1. Apis says:

    Zasto pederi a ne Kosovo? Zato sto pederi predlazu. Ruka mu se osusila ko glasao za ove pedere! GLASAJTE ZA RADIKALE, 3 SRBIJU, DVERI I SLICNO!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *