ХАОС – НАРОД У ПАНИЦИ: Албанска полиција упала у Црну Гору и зауставља народ

ХАОС – НАРОД У ПАНИЦИ: Албанска полиција упала у Црну Гору и зауставља народ

19 августа 2019

Неколико грађана села Ђулиће у општини Андријевица обавестили су у понедељак дописништво „Новости“ у Беранама о догађају који је изазвао велико узнемирење јавности у том крају, у пограничном делу са Албанијом.– На катуну Асанац, изнад Ђулића, приметили смо полицијску патролу из Албаније! Додуше, били су ненаоружани, али, симптоматично је да се баш сада појављују на нашој територији. Обавештавамо надлежне да ћемо се самоорганизовати и да више нећемо дозволити никакву контролу наше територије, па макар се са било ким Албанци договарали, казали су мештани Ђулића.

Из полиције је за наш лист незванично речено да је реч о спровођењу договора између Црне Горе и Албаније, којим би се полицијске две државе боље супротставиле организованом криминалу.

KOMENTARI4 коментара

 1. milorad2 says:

  Jure švercere a milo neće da se zamera lokalnim plemenima pa šalje albance:) jer trpi fiskalnu štetu i lokalna policija je u dilu.Koji cirkus je sve to, tu se ne zna ko pije a ko plaća.Mada uskoro će se znati ko plaća jer zboravili su u CG ZAŠTO su njihovi stari non-stop rokali turke i šiptare i zašto u opšte žive u tim vuko...nama.Uskoro će otkriti da su im sela naročito na zgodnim lokacijaam za blokade i odbranu sa malim snagama:)

 2. Za Srbiju says:

  Dogovor sa albancima da terorišu Srbe u pograničnom delu.

 3. doktrina soka says:

  Kamena ima dosta rokajte im decu.

 4. Simeon says:

  Ma to su siptarsko milogorska posla,nemamo mi tu sta da pricamo,dve banane se najbolje razumeju.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u