ХАОС – НАРОД У ПАНИЦИ: Албанска полиција упала у Црну Гору и зауставља народ

HAOS – NAROD U PANICI: Albanska policija upala u Crnu Goru i zaustavlja narod

19 avgusta 2019

Nekoliko građana sela Đuliće u opštini Andrijevica obavestili su u ponedeljak dopisništvo „Novosti“ u Beranama o događaju koji je izazvao veliko uznemirenje javnosti u tom kraju, u pograničnom delu sa Albanijom.– Na katunu Asanac, iznad Đulića, primetili smo policijsku patrolu iz Albanije! Doduše, bili su nenaoružani, ali, simptomatično je da se baš sada pojavljuju na našoj teritoriji. Obaveštavamo nadležne da ćemo se samoorganizovati i da više nećemo dozvoliti nikakvu kontrolu naše teritorije, pa makar se sa bilo kim Albanci dogovarali, kazali su meštani Đulića.

Iz policije je za naš list nezvanično rečeno da je reč o sprovođenju dogovora između Crne Gore i Albanije, kojim bi se policijske dve države bolje suprotstavile organizovanom kriminalu.

KOMENTARI4 komentara

 1. milorad2 says:

  Jure švercere a milo neće da se zamera lokalnim plemenima pa šalje albance:) jer trpi fiskalnu štetu i lokalna policija je u dilu.Koji cirkus je sve to, tu se ne zna ko pije a ko plaća.Mada uskoro će se znati ko plaća jer zboravili su u CG ZAŠTO su njihovi stari non-stop rokali turke i šiptare i zašto u opšte žive u tim vuko...nama.Uskoro će otkriti da su im sela naročito na zgodnim lokacijaam za blokade i odbranu sa malim snagama:)

 2. Za Srbiju says:

  Dogovor sa albancima da terorišu Srbe u pograničnom delu.

 3. doktrina soka says:

  Kamena ima dosta rokajte im decu.

 4. Simeon says:

  Ma to su siptarsko milogorska posla,nemamo mi tu sta da pricamo,dve banane se najbolje razumeju.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *