ХАОС У НЕМАЧКОЈ: Мигранти се туку у црквама, краду из продавница и обављају велику нужду у двориштима

ХАОС У НЕМАЧКОЈ: Мигранти се туку у црквама, краду из продавница и обављају велику нужду у двориштима

12 новембра 2015

11999052_1529876560636157_7109291482299806963_nСтановници немачког града Елванген наводе да хиљаде миграната који су недавно стигли, обављају велику нужду у њиховим двориштима, да се туку у црквама и да краду из локалних продавница, док локална полиција покушава да се избори са немирима.

Елванген, градић у ком живи око 23.500 људи и у ком влада јака католичка заједница, недавно је примио 4.500 азиланата који обитавају у старој касарни на крају града.

Првобитно је планирано да се прими само 500 миграната, али је та бројка убрзо порасла, након чега су почели озбиљни немири са којима се полиција свакодневно суочава. Влада Немачке ће издвојити 5,1 милион евра од новца порезника за реновирање и проширење касарне.

Локални становници наводе да су предузетници у проблему и да не могу ништа да продају због миграната.

Постоје озбиљни проблеми са крађама, при чему избеглице просто уђу и узму шта им треба и не плате. Продавци су у почетку звали полицију, али су престали то да раде кад им је речено да саберу мањак и да контактирају некога у локалној општини ко ће им то надокнадити.

Жене се плаше да шетају градом саме јер је било случајева да су жене, па и девојчице од 10 година сексуално злостављане.

Још једна узнемирујућа информација јесте да избеглице иду у цркве и ометају служење. Они просто ушетају и започну тучу.

Људи који живе у овом и суседним градовима су искрени и вредни људи који само покушавају нормално да живе, а сада морају да гледају како одлука владе да прими велики број избеглица уништава немачку и хришћанску културу.

Такође се наводи да су локални становници приморани да постављају табле на којима моле да мигранти не врше велику нужду у њиховим двориштима, већ да користе тоалете.

Локалци кажу да се свако ко критикује понашање миграната одмах означава као „нациста“. Локалци су толико бесни да су оставили мртву мачку на прагу градоначелниковог дома.

Док Аустријанци купују сачмаре, Немци купују спрејеве за одбрану као вид самоодбране.
Сличне приче долазе и из других села у Немачкој која бивају све више погођена мигрантском кризом.

Да ли је ово тек почетак?

(Wебтрибуне.рс)

KOMENTARI29 коментара

 1. N. says:

  Muslimani se ni međusobno ne podnose. Istini za volju, ni hrišćani. Gde se nađu tri čoveka, doćiće do nekakve netrpeljivosti.

 2. Зоран Васиљевић, Ниш says:

  А ти Вучићу једи говна због својих ставова да Србија треба да дели вредности ЕУ и треба да "преузме део одговорности за избегличку кризу" док те исте европске државе ј.бу Србију и гласају за пријем Космета у УНЕСКО. Србија нема било какав удео у одговорности око избегличке кризе. За то су одговорне државе Запада које стоје иза целокупног "арапског пролећа". Кашу, коју су закувале у настојању да задрже своје светско господство, нека саме кусају. Србија само треба да, колико год може, припомогне пропасти Запада, првенствено САД и ЕУ.

 3. Александар says:

  Šta da poručimo Nemcima? Tražili ste, gledajte.

 4. Slavica Mihajlov says:

  A sta Vi komentatori imate od pisanja silnih komentara. Hrabri ste postali samo na recima i pisanju i to anonimno,barem vecina.Tu ste jako hrabri,Problemi u Srbiji tako se nece resiti,naprotiv bice jos i gore.A vi pisite i dalje,a kad budete shvatili neke stvari bojim se da ce biti kasno.

 5. Nikola says:

  Sjajan tekst! Vas medij sam nasao trazeci tekst o Kalergi planu na Srpskom! Plan je ocigledan i treba samo pogledati oko sebe! Unistenje bele rase ma gde god oni bili! Ali bice obracuna i to vrlo uskoro! Tada ne smemo pstedeti cioniste i izdajnike koji nam ovo i planiraju!

 6. Goran says:

  "kad im je rečeno da saberu manjak i da kontaktiraju nekoga u lokalnoj opštini ko će im to nadoknadit" , ovo je ocigledno da iza imena sinonima "Adolf Hitler" kriju Angela Merkel , Donald Tusk , Francesca Mogerini , Nulandova i ostala banda. Zar su Njemci tako glupi da ne razumju da im se sprema masakar . Povrh svega narod se okrivljuje da su nacisti. Strasno ! Izgleda da su izbjeglice dobili znak za planirani pocetak igranke , sad samo treba da ih netko naoruza,,,,,,,,,cisto sumnjam da i to vec nije dogovoreno

 7. zis says:

  Pošto u nemačkoj građani imaju malo više para nego ostali evropljani neka lepo kupe mangulice i nek ih drže veiane mesto kerova .Nijedan neće ni prići njihovom dvorištu .

 8. Barakuda says:

  Neka , neka, to su i tražili ! Neka im vrše veliku i malu nuždu svuda, kada smo se mi branili, bili su za multietnikos...., tražili ste, dobili ste !

 9. Meri says:

  @GORAN "Zar su Njemci tako glupi da ne razumju da im se sprema masakar. Povrh svega narod se okrivljuje da su nacisti. Strasno!" Delim Vaše mišljenje. Naši se već spremaju da u ispražnjenim kasarnama naše vojske prime deo migranata iz EU 3.000 pa valjda još 3.000... Šta ako nam pošalju neke baš problematične da sebe rasterete? Zašto ih uopšte primamo? Da li smo mi ekonomski jaki da možemo da se tim bavimo? Nismo. Za krize u njihovim matičnim zemljama nismo odgovorni. Da li moramo da pomažemo zemljama EU? Ne moramo, pa oni su bombardovali SRJ 1999 i da ne nabrajam sve ostalo. Gde je saosećanje za naše nezaposlene gradjane, našu sirotinju i naše beskućnike? Zašto ove "naše" vlasti tudje muke više uvažavaju, a probleme naših gradjana sakrivaju i nipodaštavaju?

 10. N. says:

  Propade mi teorija. Treba četvoro.

 11. Apis says:

  Slavica Mihajlov, pardon pobegla mi nedovrsena poruka. Vi ste ocigledno altruista kao i Vucić. Koliko ste izbeglica primili u vasu kuću ili stan? Koliko ste svog novca dali tim jadnim izbeglicama. Ili ste velikodusni samo kad poklanjate tuđe pare, imovinu i slobodu. Kazem i slobodu jer kad se u neko selo ili grad sjati horda neidentifikovanih divljaka da zensko lice ne sme izaći na ulicu slobode vise nema.

 12. Старина с планина наших says:

  Аписе, ја би реко да је то име које ти прозиваш, женско име! Дакле, мајка сестра, ћерка... Спремна да помогне. Шта би ти хтео? Да она иде у рат уместо тебе? Да она прима мигранте, уместо тебе? Да она тера мигранте, уместо тебе? Знаш, Аписе, у рат иде онај ко има муда. А она их нема и само се служи туђим, кад то њој као мајци, жени, ћерци затреба. А очигледно јој је затребало, јер мудати Срби ћуте ко волови. Она их дозива, јадниче. Она тражи да стегну муда и ураде шта треба. Дакле, Аписе, ако имаш муда уради де то што саветујеш једној жени. Српске жене све више дижу глас, јер су угрожене. А жене то осећају унапред. Зато почињу да дозивају мудате Србе. Ћути Аписе, или стегни муда. Не прозивај српскињице наше зато што виде пропаст. Оне све више пишу на порталима. Боре се онако како знају и могу да покрену своје ратнике.

 13. Nikola says:

  Sve ove divljake (islamsku invaziju na evropu) treba spakovati u plasticne kese i deportovati u izrael koji je i kreirao ceo ovaj haos u svetu i koji je glavni organizator invazije na evropu! Sve ih deportovati u izrael,podhitno!!!

 14. Radikal says:

  Migranti po dvoristima kaku, cipelu sam umazo govancem.

 15. otac Satarije says:

  DOBRODOŠLI MAJMUNJEROSI MEĐU NACISTE :-))) BIĆE SRANYA U 3.RAJHU :-)))

 16. Aleks says:

  Baš mi je drago za švabe nek i njima neko sere po avliji . Znaju da šalju vojsku po svetu da bombarduju ruše sistem a sad su se baš dobro zajeb... hteli jeftinu radnu snagu a dobili lopove i socialne pijavice...i verske fanatike...svakom bi trebala srbija da udeli po pištolj ili avtomat za sretan put da se mu nađe. Tako su oni punili OVK. I oni su jim stigli u njemačku pa nek se kisele svi skupa..

 17. Apis says:

  Starina sa nasih planina! Ti savrseno dobro znas sta je Slavica htela reći a nije rekla. Cini se da je Slavica promenila ime pa sa ovom drugom mogao bi da se slozim bar donekle. Ne mogu se sloziti da osim komentara nisam nista ucinio ali bez veze da ovdje velicam sebe. A ti ako si ucinio sve sto si mogao za spas svoje drzave imaćes cistu savest pred decom i unucima pa bas te briga za ostale.

 18. da dodam says:

  Apise svaka ti je na mjestu Srbi su očito počeli da gube kontrolu i panćenje i ne svataju u kakvom se nalaze jadu više nećemo ni stići da pobjegnemo kao 1914g jer smo postali nesposobni i razjedinjeni a sprema nam se gore nego 1941g zato je bolje slušati šta će mudri predlagati nego se prepustiti ovoj namjerno uvedenoj Američkoj demokraciji gde će ovako svako izneti svoje mišljenje nećemo se složiti kao i uvek i nastupaćemo podpuno razjedinjeni e ovo je počeo psihološki rat koji mnogi ne prepoznaju a pripremaju se da nas još jednom upropaste.

 19. Ime says:

  Trebali bismo da zagovaramu tu "Evropsku Politiku" koju propagiraju Junker, Merkelova i drugi... ratovi u 21 veku neće se voditi na bojnom polju... trebamo da zagovaramo tu politiku otvorenih vrata, migrante kada dodju u Srbiju, nahranimo, napojimo i saljemo tamo. Sto vise njih bude bilo, imaće vlade u Zapadnoj Evropi više problema, sve su to ekonomski migranti, i neće želeti da ostanu u nekim od zemalja siromašnog balkana. Ovo je idealna prilika da se osvetimo bagri za učinjeno 90-ih... Dovedi - Opremi - Šalji za Evropu. Šteta što ne možemo i oružije da im damo pri njihovom odlasku za Zapadnu Evropu ;)

 20. Alexejevizskele says:

  Resice napalm sve probleme, samo se ceka tajming. Setite se Vijetnama.

 21. Миша Јовановић says:

  Баш ме брига шта мигранти раде у Немачкој, Шведској и Аустрији. Западноевропске земље то апсолутно заслужују. Треба сада мислити на наш проблем. Јер када их Немци протерају на југ ето њих код нас. Вучић и НВО ће их дочекати и населити по празним касарнама. То уопште не треба дозволити јер је наш народ толико осиромашен да ово неће моћи да поднесе. Безбедност жена ће бити угрожена. Иако нам је земља сиромашна то је још увек за њих десет пута боље од места из којих они долазе. Биће врућа зима у Европи.

 22. zlatiborski ovan says:

  Žene se plaše da šetaju gradom same jer je bilo slučajeva da su žene, pa i devojčice od 10 godina seksualno zlostavljane. Još jedna uznemirujuća informacija jeste da izbeglice idu u crkve i ometaju služenje. Oni prosto ušetaju i započnu tuču. ///////// obistnilo se prorocanstvo Dostojevskog, savremenog Isusa Hrista: "Никада Европа није била тако пуна непријатељских елемената као у наше време. Као да је све подривено и набијено барутом, и само чека прву варницу..." ******** Више о имигрантима, у форми краћих и одабраних коментара/компилација: https://tinyurl.com/or9nyq3

 23. Василије50 says:

  A šta se desilo u Bogovađi? O tome ćuti ovaj izdajnički režim?

 24. Neutralac says:

  E moj Hitleru!!!!! Gledaces iz raja dok tvom narodu otkidaju Jaja. Sve se vraca sve se placa kad tad posle godinu dve pedeset nema veze ali vrati se. Mada cim nasele celu evropu kad to zauzmu zauzece ceo svet. Izuzetno pametan narod ljudi koji se bore za sebe zajedno. A ne kao Mi Srbende borimo se za druge a nas?, Stoli nas Bojko.ali neka i treba je*es glupe ljude, bitno da se gleda korist pare takmicenje ko ce imati vise i lepse,to sto sa strane propadas to nije vazno. Ako i treba samo neka zauzimaju kad niko nece ima ko hoce. Sedecemo za kompjuterima i komentarisati objave sta se desava u svetu i kod nas,a kad treba da se digne na noge onda : jaoooooo kukuuuuu leleeeeeee ne mogu jja sam invalid ja sam jedinac ja sam bolestan ja sam ovo ono,pa ne ide tako rodjaci. da bi ste nesto imali morate se potruditi treba vremena za to,ako hocete odmah i sad to znate kao u 90tim ali to kratko traje :D iskreno ja protiv nekog nemam nista,sve dok mene neko ne dira ili napada onda pucam.

 25. Meri says:

  @Ime "Sto vise njih bude bilo, imaće vlade u Zapadnoj Evropi više problema, sve su to ekonomski migranti, i neće želeti da ostanu u nekim od zemalja siromašnog balkana. Ovo je idealna prilika da se osvetimo bagri za učinjeno 90-ih…" Sumnjam da je takva osveta moguća - Uradiće EU selekciju i sve najgore migrante poslaće nama, ovi naši se već spremaju da ih prime...

 26. ARTILJERAC says:

  Кда су убиј-ани српски полицајци,војници и срби и албанци који нису желели у терор-исте онда су те уби-це били борци за слободу а сада када такви терор-исти уб-ијају французе онда су теро-ристи. Дволичност и лицемерје труле европе нема граница. Сада се французи позивају на српско француско пријатељство а зашто се нису позивали на то када су нас бомбардовали и били на страни шиптерор-иста??????? Срби су заборавили за 16 година и сада зато што тако каже драмосер иду и пале свеће испред француске амбасаде. Зашто нисте запалили свеће за уб-ијену Милицу и још много српске деце страдале од тер-ориста и натотерор-иста ? Срби све више постају дволични као и нацевропа. Србијо стиди се заборавила си своје жртве а оплакујеш туђе. Успео је запад код неких срба да их убедеи да треба више жалити туђе жртве а своје заборавити. СРБИЈО БУДИ СЕ

 27. Bečlija says:

  Nikola, nisu ovo jevreji napravili već sama amerika i vatikan koji su tvorci svih zala na svetu. Uostalom, ako si religiozan to bi trebao iz same Biblije. Amerikanci su sve ovo zakuvali i tamo te "azilante" treba poslati, dok ih ti isti ameri i dalje finansiraju isto koliko i turska i saudijska arabija ( veliki prijatelji vučića izdajnika). Ko je razuman shvatiće

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u