ХАОС У РЕГИОНУ – СИНДИKАТ ХРВАТСKЕ ПОЛИЦИЈЕ ПОБЕСНЕО: Мигранти преносе тешку заразу еризипел А СВИ О ТОМЕ ЋУТЕ И KРИЈУ

ХАОС У РЕГИОНУ – СИНДИKАТ ХРВАТСKЕ ПОЛИЦИЈЕ ПОБЕСНЕО: Мигранти преносе тешку заразу еризипел А СВИ О ТОМЕ ЋУТЕ И KРИЈУ

23 јуна 2019

Национални синдикат полиције упутио је министру унутрашњих послова Давору Божиновићу и медијима допис у којем их обавештава о ширењу епидемије заразне болести назване црвени ветар или еризипел код полицајаца, која се преноси локалним путем.

У допису стоји да се Синдикату обратио већи број полицијских службеника који обављају службу на заштити државне границе или у смештајним центрима за мигранте.Они су се пожалили да њихов послодавац МУП покушава да прикрије све већи број обољевања полицајаца од ове заразне болести.

Црвени ветар је иначе акутна, бактеријска инфекција коже и поткожног лимфног ткива. Болест почиње високом температуром до 40 степени, малаксалошћу, повраћањем, јаким отицањем ногу, а све то прате црвене мрље и јаки болови. На кожи се, осим отока и црвенила, могу појавити мањи или већи плихови, испуњени бистрим или сукрвавим садржајем.

– Ова заразна болест обавезно захтева хоспитализацију у здравственој установи, најмање 20-ак дана. По нашим сазнањима МУП РХ о томе ћути и све скрива од јавности. Пре три месеца то је требало да буде објављено, али утицајем појединаца из врха МУП-а, то је спречено – стоји у у допису Синдиката, који потписује председник Никола Kајкић.

Због ових оптужби назвали смо и потпаролку МУП-а Марину Мандић, која нам је послала писани одговор.

– Министарство унутрашњих послова, као ни полиција, не располажу сазнањима о појави наведене болести, а камоли да постоји епидемија међу полицијским службеницима и службеницама који раде на пословима појачаних активности сузбијања незаконитих миграција, односно сузбијања кријумчарења људи.Затражена је хитна провера структуре јединица Дирекције полиције и свих полицијских управа, а након информација са терена одлучно све демантујмо и извештавамо јавност да нисмо евидентирали случајеве заразне болести “црвени ветар” који би били узрочно-последично везани за обављање раније наведених оперативних задатака, одговорили су из МУП-а.

Наравно да из МУП-а све демантују јер је наредба “одозго” да се мигранти не смеју дирати, они су заштићени од стране Сороша па надаље.

Најбољи пример тога је случај из Немачке, када су два мигранта напала девојку, тачније хтели су да је силују, па су у помоћ притрчала два Немца да је спасу. Мигранти су обојицу изболи ножем, један Немац је преживео, а други је, због тешких, нанетих повреда, преминуо у болници. Интервенисао је министар унутрашњих послова Немачке и за медије дао следећу изјаву: “Двојица нациста напала мигранте”.

KOMENTARI3 коментара

  1. Gardista says:

    Pa sta vi mislite, pa nije Soros dzabe investirao novac u buducnost. Nema nazad, samo jako.

  2. Velika Metla says:

    Јесте буздовани полицијски,тако је,а УПРАВО ВИ браните и чувате те који ћуте! Ви полицајци сте најгори и уједно најглупљи талог сваке друштвене заједнице,поготово на Балкану! Нисте ретко глупи,него густо глупи. Ако сте у нечему добри онда сте НАЈБОЉИ у глупости.

  3. Djoka says:

    soros je stoti po redu, on je rotsildov kurir ! hrvati se bar bune, mi smo skuvani kao zabe, navikli smo da nam useljavaju tudjine, kao nemacku ciganeriju, neko kaze pola miliona. Ne znam tacno, ali je zanimljivo sto im se cigani vracaju sa ovim migrantima folirajuci da su tamo neki od muslimana, sto im i uspeva jer su svi garavi !

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u