„ХРАНИШ САТАНУ И МРЗИШ СРБИЈУ!“ Дејан Лучић осуо паљбу по Kајлу Скоту због напада на српског генерала!

„ХРАНИШ САТАНУ И МРЗИШ СРБИЈУ!“ Дејан Лучић осуо паљбу по Kајлу Скоту због напада на српског генерала!

15 маја 2019

Писац и публициста Дејан Лучић прокоментарисао је негативне коментаре америчког амбасадора у Србији Kајла Скота о генералу Владимиру Лазаревићу.

Чињеница да је Лазаревић био на челу марша такозваног нишког „Бесмртног пука“ засметала је амбасадору САД у Србији Kајлу Скоту који је на свом Твитер налогу оштро прокоментарисао дешавања у Нишу и рекао да је „срамота да осуђени ратни злочинац корача испред оних који желе да одају почаст савезницима који су умирали борећи се за правду и мир у Европи“.Генерал Лазаревић је у интервјуу „Политици“ Скоту одговорио да никада ни за један злочин, ни за једно убиство, ни за једну смрт било кога и било где није био оптужен, ни суђен ни осуђен.

Одговор генерала Лазаревића на друштвеној мрежи Фејсбук поделио је Дејан Лучић, те оштро прокоментарисао амбасадора Скота.

– Kратко речено. Сви које мрзе Лазаревића, мрзе и Србију. Амбасадори су гласноговорници политичке воље сатаниста који контролишу њихове земље. Србофобија и русофобија су храна Сатани – написао је Лучић.

 

KOMENTARI2 коментара

  1. milorad2 says:

    ,a ne treba komentarisati američkog ambasadora , TIŠINA je za njih NAJGORA opcija, samo ga pusti da izbaci brabonjke i NIŠTA.

  2. dijagnoza hrvat says:

    Kaubojski degenerik, nije vredan pažnje.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u