ХРВАТСKА СЕ РАСПАДА! Војници шверцују оружје, полиција убија мигранте, а школе зврје празне! Врхушки је једино битно да остане НА ВЛАСТИ!

HRVATSKA SE RASPADA! Vojnici švercuju oružje, policija ubija migrante, a škole zvrje prazne! Vrhuški je jedino bitno da ostane NA VLASTI!

1 decembra 2019

Dok hrvatski premijer Andrej Plenković mašta kako će sledeće godine formalno biti na čelu Evropske unije, iz dana u dan se sve bolje vidi koliko su njegovi ministri nesposobni da vode resore za koje su zaduženi, piše Index.hr.

Ovaj sajt ističe da u Hrvatskoj vlada potpuno rasulo i u školstvu, policiji i vojsci i konstatuje da su za to odgovorni i ministri, ali još više sam Plenković koji ih je odabrao.Kao primer rasula navodi i skorašnji slučaj pilota, koji je potresao Hrvatsku. Naime, kako pišu tamošnji ministar odbrane Damir Krstičević pokušao je da sakrije da su piloti helikoptera iz baze u Zemuniku uhvaćeni kako prevoze švercera oružjem. Skandal je priznao tek kada je priču otkrila jedna televizija, ali njemu ni tada nije palo na pamet da podnese ostavku, a spasila ga je predsednica Republike i vrhovna zapovednica Oružanih snaga Kolinda Grabar-Kitarović poslavši u penziju šefa Ratnog vazduhoplovstva i smenivši zapovednika baze u Zemuniku.

– Afera s pilotima i švercerom oružja pokazala je i da su vojne baze kritično nesigurne. Pilotima je bilo dovoljno da švercera odenu u vojnu uniformu i bez problema ga uvedu u bazu. Osim što su u vojnim helikopterima prevozili švercera, piloti su skrivali i velike količine municije vojnog porekla. Premijer ni u jednom trenutku nije doveo u pitanje položaj svog potpredsednika i dozvolio mu je da se skriva od neugodnih pitanja– piše Index.hr.

Osim u vojsci, skandali su i u policiji postali svakodnevica. Osoba od najvećeg Plenkovićevog poverenja, ministar unutrašnjih poslova Davor Božinović dozvoljava da se zataškava divljanje policijskih šefova u vozilima, kao i da se na granicama puca u migrante, uz traljavo objašnjenje da su se policajci spotakli i slučajno ustrelili nesretnike ili da je “došlo do opaljenja”. Ali, i da njegovi zaposleni šuruju sa srpskom mafijom.

– Ali, Božinovića se ništa od toga nimalo ne tiče. Sistem mu je šupalj, disfunkcionalan i korumpiran, a on se njime hvali– naglašava ovaj portal.Podseća i da već dva meseca škole u celoj državi zvrje prazne, da su učenici izgubili dane i dane nastave, a da je školska godina pred propašću.

– Od toga ni učitelji, ni roditelji, ni deca nemaju baš ništa. Ministarka za obrazovanje Blaženka Divjak funkciju ima samo na papiru i nikome razumnom nije jasno zašto još uvek nije podnela ostavku– piše sajt i zaključuje da toliki haos u sistemu nikako ne može da se objasni pukom nesposobnošću.

– Postoji u narodu popularna reč za to, ali mi ćemo napisati da ministre i premijera jednostavno nije briga za ono što se u zemlji događa. Bahati su i ravnodušni prema svemu oko sebe i važno im je samo da se održe na vlasti.

KOMENTARI35 komentara

 1. krojač says:

  U Srbiji je situacija deset put gora. U hr. je bar neko reagovao - predsednica. A naš predsednik se upinje iz petnih žila da spase svakog kriminalca, svaku gnjidu i protuvu na koju javnost ukaže. Ako već objavljujete ovakve tekstove o drugim zemljama, red je valjda da se nekom rečju osvrnete i na našu situaciju. Ne zbog tih drugih zemalja, već zbog nas, da nas ne dovodite na podmukao način u zabludu kako je kod nas bolje.

  • Kulak says:

   A ta hrvatska,ovakva kakva jest,jadna i kukavna,još uvek nije za totalno podceniti.Na okupu ih drži katolička crkva koja je i sklepala tu kvazinaciju.

 2. petrovgrad says:

  Dok su bili pod okupacijom Jugoslavije, bilo ih je 4 iliona, a od kada su stekli slobodu, duplo manje, jedva da ih ima dva miliona. Sve to ide u prilog Srbima i Srbiji. Za nas više mesta na sunčanom Jadranu. Zamilite Dalmacija bez Hrvata, kako to lepo zvuči.

  • Ivana says:

   A to što je nas Srba sve manje šta s tim?

   • Deda says:

    Više mesta na Jadranu! Kakav komentar???

  • Baja says:

   Možeš doći kad god želiš , niko ti nebrani ali moraš poštovat zakon i bices primljen domaćinski !

 3. Jura iz Samobora says:

  Kak propadamo, svaki dan smo sve bogatiji. Naša vojska i policija čuvaju pućanstvo od migranata.

  • Velika Metla says:

   To za migrante se slažem,i treba tako. ALI (Jopet ono malo ALI),kako ste to bogatiji? Bogatiji jedino možete biti s onom "crkavicom" koju vam pošalju pečalbari po zapadnim konjušnicama. Državu,istina genocidnu,vam napušta svako ko ima gde da pođe. Napuštaju jer vam se ostvario "tisućljetni san". Ja ne bih voleo sanjati takav san,nipošto.

  • Željko says:

   Hrvatska i ovakva kakva je svjetlosnim godinama je ispred Srbije u svakom pogledu (jačini putovnica, radu u EU bez ograničenja, putovanja bez viza u Australiju, Kanadu i na Novi Zeland, GDP, ljepoti države Hrvatske, visini plaća, kulturi, etc.)!!

   • ;))) says:

    Aaaahahahahahahahaaaaa...Gospode koliko vas ima bolesnika u toj vasoj KRVatskoj,bwahahahaaaaaa...samo se ti tesi dok se laganice raspadate,hahahaaaa...

    • ralence says:

     To je samo fora Zapada da se Hrvatska raspada. Naoružava se sa svim mogućim oružjem za ofanzivno delovanje i najveća je pretnja za Mir u okruženju. B&H i Srbija sa kojima se graniči Hrvatska moraju da budu spremni jer klerofašisti ne miruju dok ceo Balkan ne postane katolički. Vidi se šta rade u Crnoj Gori,Kosovu i Severnoj Albaniji gde Vatikan ulaže velike pare u Katoličke Crkve i Franjevce.

     • doktrina soka says:

      Naoruzava se sa smecem starim 30g,a Hrvati jos plate,eldorado za ameridki otpad.

   • Rafmanjinov says:

    Jeste,zato i ostaje pusta!!! Vi ste stvarno bolestan narod,pa jesi ti lud,ili sta,ti si ponosan na to sto cete nestati!!! Majko mila glupljeg komentara nisam procitala! Svetlosne godine,u cemu u to,sto su kod vas dva puta vece plate,a zivot 5 puta skuplji,najstrasnije je to kad ljudi picnu sami sebe da lazu,ali vi ste poznati po tome,ajde sto lazete druge,lazete sami sebe,mada lakse vam je,nada zadnja umire!!!

    • Biogradlija says:

     kolinda grabar corleone

  • SRBSKI CAR DUŠAN NEMANJIĆ SILNI says:

   Sve ste bogatiji,govori u svoje ime,većina katolika beži iz hrvatske u Nemačku da bi preživeli.

  • Portopranco says:

   Država hrvatska je kao govno na kiši. Nešto prolazno.

 4. petrovgrad says:

  Pošovani Jure, izgleda da si ostao da ugasis svetlo.

  • Kromanjonac says:

   Jure je krezubi "branilac" koji je '92.pobegao preko ledene Save u kopacko-kontejnersku KROmanjoniju i sad kad su popusili sve iluzije o tome da KROmanjonci mogu da imaju drzavu, ovaj penzionerski ostatak ostatka koji imje ostao u "drzavi" inati se nama a to ih ne moze spasiti ni dugova, ni bele kuge, ni emigracije ni konacnog nestanka KROmanjonaca kojih je ni 2 miliona ostalo.

 5. Nika says:

  Hrvati su bar samokritični, jer ne skrivaju afere kojima Srbija obiluje. Svaka naredna je skandaloznija od prethodne. Trebala bi čoveku cela stranica da nabroji sve afere za koje se seti. I kakva je sudbina bilo koje? Svaka su gura pod tepih, ali se ne može sakriti od javnosti koliko god se njeni akteri trudili. Eno nam video priloga na portalu Direktno.rs i Srbin info o TV emisiji emitovanoj na ruskoj državnoj televiziji Rusija 24: Vučić aferama prikriva potpis s NATO i izvoz oružja u Donbas. Misli neko da će izmišljotinama režimskih blatoida o ruskom špijunu skrenuti pažnju javnosti sa skandala. Došlo slobodno novinarstvo (slobodno da svakom zalepi etiketu koja mu padne na pamet bez ikakve odgovornosti) do toga da "Braću Ruse", kako ih uvek nazivaju kad treba skrenuti pažnju sa potpuno suprotne politike vlasti od bratskog odnosa sa Rusijom, koja nam nikad u istoriji nije bila neprijatelj do toga da sad otvoreno napada Rusiju izmišljotinama. Videćemo kako će prilikom najavljenog skorašnjeg susreta u Sočiju Vučić objasniti takav skandalozan postupak prema Rusiji. Možda će i odustati od puta, obzirom na savet lekara da u narednom periodu ne sme leteti avionom.

  • Deda says:

   Šta bi jadni glupi Rusi da ih ti ne braniš? Odbijam da verujem da oni znaju manje od .....

 6. Istina says:

  Pa dajte napišite nešto novo, to znamo već 10 godina od kada su prvi samostalni krvati počeli begat za njemačku. Uostalom sve su prodali i kao takvi nemaju pravo na povratak na kraju ponovo ima da očekuju da jih Srbski napačeni narod spašava kao 1918 i 1945. Treba jih ostaviti da pocrknu od mržnje i zavisti prema pravoslavlju i Srbiji. Država stečena na genocidu nad drugimi NE-katoličkimi narodi nemože obstati kao takva...

  • Ivana says:

   Koliko ti dece imaš i koliko možeš poslati u puste predele Krajine a koliko da ostane s nama u Srbiji?

  • Deda says:

   A Amerika, Britanija, Turska, .... Što veći genocid veća država.

  • Baja says:

   Spašavaj ti sebe sine moj!!

 7. milorad2 says:

  hrvatska će se urušiti, oni su i na samom startu nezavisnosti bili država koja ne ispunjava cenzus minimalnog stanovništva da uopšte funkcioniše kao država u svim sferama koje su neophodne a sad su već duboko ispod tog cenzusa.Država koja ima manje od 5 miliona stanovnika nije funkcionalna celina i ne može se nazvati državom u punim smislu te reči. Jednostavno nema dovoljno gradjana za potrebe organizacije velikih sistema koji mogu da funkcionišu kako treba.Zato se ruši zdravstvo, školstvo policija i armija i biće sve gore sem ako se jednostavno ne odreknu nekih ingerencija države recimo kao što je slovenija ili austrija faktički država bez armije sa slabom diplomatijom i osrednjom bezbednosnom strukturom.Oni čak ni granice ne brane i ne kontrolišu a to preti i hrvatskoj.Jednostavno mi srbi se takodje približavamo takvom stanju ali pre nego što to nas zadesi od hrvatske će ostati samo ministarstvo za turizam ako se ovako nastavi.

  • Opstanak Srbije says:

   Hrvatska je naj Cistija i Mirnija Drzava u Svetu u Hrvatskoj Nema Kriminala Silovanja Devovcica Nema Imigranata Zivela Lipa Nasa

 8. persida says:

  Sto je Hrvata manje, to ce biti sve krvolocniji prema Srbima. Ako bi Srba bilo i 50 miliona, a Hrvata samo dva, Srbi opet ne bi smeli da udare. Opet bi mastali o bratstvu i jedinstvu. Ostalim narodima Jugodslavije titoizam je bio jedna faza u njihovoj nacionalnoj istoriji, a Srbima je titoizam neizleciva bolest, poremecaj DNK-a. Ako bi Tito mogao da se klonira i opet pojavi medju zivima, za to bi bili samo Srbi i niko vise.

 9. Beli Orao says:

  Ni kod nas nije ništa bolje !!! Bolje bi nam bilo da svoju brigu brinemo a ne tuđu!!!

  • Sloba says:

   Baš tako.

 10. Dražen Jovan Petrović says:

  Šovinistička i klerikalna hrvatska guši se u mržnji.Užas.

 11. Franc says:

  Kad uzmemo Srijem, Bačku i Banat Srbi će ponovno doći na svoje u priznate granice iz 1878.

  • Hinko says:

   Niš nebumo uzeli nego bumo vratili to kaj nam pripada!

 12. Goran says:

  Mislio sam da će Vatikan nakon istrebljenja Srba da pobije „Hrvate“, u strahu da im se ne probudi srbski gen, jer Vatikan najbolje zna od koga ih je stvorio kao „narod“. Međutim, Vatikan se izgleda unervozio i odlučio da ih trebi naporedo sa Srbima.

 13. gojko says:

  kod njih se sve raspada sa prosekom 900 evra plata a kod nas sve procvetalo sa minimalcem od 1 januara oko 260 evra.Zaboravih postajemo centralni kamp za naseljavanje azilanata proteranih iz zapadne evrope.pa bravo gospodo.

 14. Baja says:

  Ja Srbin vozim za Hrvatsku firmu i super mi a vi lajete na prazno!!!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *