HUMANI STUDENTI: Prikupljaju hranu onima kojima je najpotrebnija

HUMANI STUDENTI: Prikupljaju hranu onima kojima je najpotrebnija

20 marta 2014

humHumanitarna akcija održaće se danas, na Trgu republike, od 12 do 15 sati, a sve što se prikupi biće donirano Svratištu, Centru za zaštitu odojčadi, dece i omladine, kao i Prihvatilištu za odrasla i stara lica.

Studenti Marko Pajić (22), Matija Rodić (23) i Aleksandar Sretković (23), koji su privukli pažnju objavivši video-klip u kojem hrane beskućnike na ulicama Beograda, danas će prikupljati hranu i garderobu za one kojima je to najpotrebnije.

Humanitarna akcija održaće se na Trgu republike od 12 do 15 sati.

– Prikupljeno ćemo donirati ustanovama kao što su Svratište, Centar za zaštitu odojčadi, dece i omladine i Prihvatilištu za odrasla i stara lica. Ovog puta nam je i Opština Stari Grad izašla u susret i obećala pomoć oko transporta, a pomoći će nam i mladi članovi humanitarne organizacije “We Care”. Pozivamo sve da nam se pridruže – kažu ovi momci okupljeni u organizaciji “Belgrade Giveaway“.

Marko, Matija i Aleksandar, koji su privukli pažnju objavivši na Jutjubu video-klip u kojem hrane beskućnike na ulicama Beograda, već su organizovali jednu ovakvu akciju.Prikupljenu zimsku garderobu, hranu i igračake za decu, tada su donirali u humanitarne svrhe.

(Telegraf)

KOMENTARIOstavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *