ИНСАЈДЕР ИЗ АМЕРИЧКЕ ВЛАДЕ УЗБУРКАО АМЕРИКУ: Имам видео доказ да је 11. септембар унутрашња операција (ВИДЕО)

INSAJDER IZ AMERIČKE VLADE UZBURKAO AMERIKU: Imam video dokaz da je 11. septembar unutrašnja operacija (VIDEO)

3 jula 2016

4df81af621da05d957cfb5dd66f8d75dU novom neverovatnom dokumentarcu bivši zaposleni FEMA-e navodi da je video dokaz da je 11. septembar bio unutrašnja operacija vlade SAD i da sada pokušavaju da ga ućutkaju tako što mu smeštaju ubistvo.

Kurt Sonenfeld je snimao sve što je video. Njegov dokaz je trebalo da se nađe u delu izveštaja FEMA-e o katastrofi, ali je on odlučio da zadrži snimak, izveštava “news.com.au”

Međutim, kada je njegova žena pronađena mrtva na kauču u njihovom domu u Denveru, njegov život se drastično preokrenuo.

Sonenfeld se sada, 15 godina od 11. septembra, nalazi u egzilu u Argentini. Vlada SAD je tražila njegovo izručenje navodeći da je kriv za ubistvo svoje žene, ali on tvrdi da to nije istina.

On tvrdi da žele da ga ućutkaju zbog onoga što je video ispod Svetskog trgovinskog centra 6 i da je to glavni dokaz da je najsmrtonosniji napad na američkoj teritoriji bio unutrašnji posao Bušove administracije.

Šta je Sonenfeld tačno video? On se probijao kroz ruševine u finansijskom okrugu predgrađa Menhetna, snimajući sate i sate materijala koji nikada nije predao. Naročito je interesantno ono što je on pronašao ispod Svetskog trgovinskog centra 6. On je rekao da se unutar zgrade nalazio sef čiji je sadržaj izvađen pre nego što su avioni udarili u zgradu.

On u novom dokumentarcu snimljenom u Argentini navodi da je ovo otkriće dokaz da je vlada znala da će doći do napada, a možda i da je sama učestvovala u napadima.

„Siguran sam samo da su obaveštajne agencije SAD znale da će do napada doći“, rekao je on. „Isto tako je moguće da su i sami učestvovali u organizaciji napada“.

september11 4Slično otkriće je napravljeno i u Svetskom trgovinskom centru 4 gde je uočeno da je neko pokušavao da provali u vrata podruma gde se nalazilo na hiljade tona srebra i zlata.

Sonenfeld ne veruje u zvaničnu priču o 11. septembru i to ne samo zbog onoga što je video već i zbog toga što se Svetski trgovinski centar 7 srušio iako nije pretrpeo nikakvu štetu.

„U tu zgradu nije udario avion niti joj je naneta bilo kakva strukturna šteta, ali se ova zgrada od 47 spratova urušila za samo 6,5 sekundi“, rekao je Sonenfeld.

Da li je Sonenfeldu smešteno?

Kada je policija zakucala na njegova vrata on je samo promrmljao „Ne mogu da verujem da se upucala“.

Te novogodišnje noći 2002. godine, policija je ušla u njegov dom i odmah zaključila da je Sonenfeld pijan.

Imao je krvi na rukama i smrdeo je na alkohol. U spavaćoj sobi je pronađena Nensi u crvenom donjem vešu još uvek jedva dišući.

Hitno su je prebacili u bolnicu, ali je umrla sledećeg jutra u 36. godini.

Na stočiću u spavaćoj sobi je pronađena čudna poruka. Na njoj je Nensi napisala „Postoji li zaista išta lepše od smrti i ljubavi. Kurte, potraži pomoć molim te“. Reč ljubavi je precrtana.

Na pištolju su pronađeni Nensini otisci, ali Sonenfeld je priveden na ispitivanje. Optužen je za ubistvo i rečeno mu je da se pojavi na sudu u junu 2002. godine, ali je tužba u jednom trenutku odbačena.

On je napustio SAD jer se plašio da to neće biti poslednji put da ga je policija ispitivala. Njegov instinkt je bio u pravu pošto je sudija 2003. godine izdao novu poternicu za njegovo hapšenje. Međutim, policija je samo mogla da utvrdi da on više nije tamo.

Vlada SAD je nekoliko puta tražila izručenje Sonenfelda iz Argentine, ali Argentina ne želi da ga izruči jer se oštro protivi smrtnoj kazni koju bi Sonenfeld mogao da dobije ukoliko bi se utvrdilo da je kriv za Nensino ubistvo.

(Webtribune.rs)

KOMENTARIJedan komentar

  1. Pozuri polako says:

    Za bolje i potpunije razumevanje, treba objasniti sta u sistemu unutrasnje bezbednosne zastite predstavlja agencija kojoj je pripadao ovaj insajder.FEMA (federal emergency menagement agency), ili agencija za krizna dogadjanja, je aktom pred.Kartera ustanovljena 1979g.Zadatak agencije je da u kriznim situacijama (rat, vremenske nepogode kao Katrina u Nju Orlensu, zemljotresi), organizuje, kordinise, prati i nadgleda sprovodjenje operacija i njihovom resavanju kako lojalnih tako i federalnih organa vlasti.Inace, sve vezano za 11.sep 2001g, okolnosti i detalje, projekcije i posledice, najbolje od svih postojecih analiza pomenutog dogadjaja, dao je francuski publicista, Tjeri Meison, u svom delu pod imenom "Velika prevara".Pronadjite i na ovom sajtu jedan njegov komentar koji se pojavio pre nedelju dana.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *