ИНТЕРВЈУ КОЈИ ЈЕ УЗБУРКАО СРБИЈУ И СВЕ СРБОМРСЦЕ: Моја „друга Србија“ и Јасеновац у Београду (ВИДЕО)

INTERVJU KOJI JE UZBURKAO SRBIJU I SVE SRBOMRSCE: Moja „druga Srbija“ i Jasenovac u Beogradu (VIDEO)

5 februara 2019

„Đorđe Vukadinović i Slobodan Antonić su nekada mrzeli sve srpsko, bili su „druga Srbija“„, izjavio je profesor Zoran Ćirjaković gostujući na televiziji RAS, u emisiji „A ŠTA VI MISLITE“ autora i voditelja Ratka Dmitrovića.

Profesor Ćirjaković je do detalja opisao karakter „drugosrbijanaca“, zbog čega oni mrze sve srpsko, kakvu dobit imaju od toga.

„Neki novinari to rade zato što im jedna plata nije dovoljna“, tvrdi Ćirjaković.

Obavezno pogledajte emisiju koja je uzburkala „DRUGOSRBIJANCE“ i sve one koji mrze Srbiju i sve srpsko:

(INTERMAGAZIN)

KOMENTARI6 komentara

 1. Gramatika says:

  Kad bi mi samo neko objasnio šta su to i ko su "drugosrbijanci".Pretpostavljam o čemu se radi, ali ne mogu da verujem da pored toliko silnih gluposti i iskrivljavanja jezika, sad i ovaj izraz.I sa gramatičke i sa sociološke tačke gledišta.

  • PRVA LINIJA says:

   SA ZADOVOLJSTVOM... DRUGOSRBIJANCI SU LEPSI, PAMETNIJI, OBRAZOVANIJI, BOGATIJI... IMA JOS STVARI U KOJIMA SU BOLJI SIGURNO AL JA SAD NE MOGU DA SE SETIM... PRVA SRBIJA SMO MI, MALI, PRLJAVI, KREZUBI, NEVASPITANI, PROSTI, NEOBRAZOVANI, PRIMITIVNI, ZASLEPLJENI NACIONALISTI KOJI NE TREBA DA POSTOJE... MI NE PRIPADAMO ELITI... MI NE ZASLUZUJEMO NI VREME NI PAZNJU, MI OMETAMO ELITU DA NAS PREDVODI... UMESTO DA SMO ZAHVALNI NA NJIHOVOJ VIZIJI I USPEHU MI NJIH SPUTAVAMO U DOBRIM DELIMA I NE UKAZUJEMO IM DOVOLJNO ZAHVALNOSTI ZA SAV TRUD I MUKU , VREME I POSVECENOST KOJE ULAZU DOK POKUSAVAJU DA NAS IZVEDU NA PRAVI PUT... DRUGA SRBIJA JE ESENCIJA SRPKOG NARODA, STIHOVI KOJI SE POTEZU U NAJTEZIM TRENUCIMA PO OPSTANAK SRPSKOG NARODA... A MI TAKO... NE SLUSAMO IH, POTCENJUJEMO IH PODSMEVAMO IM SE I NIPODASTAVAMO NJIHOV TRUD... DRUGA SRBIJA JE DA TI POJASNIM, DEO NARODA KOME NAROD NE TREBA, ONI MOGU SAMI... DRUGA SRBIJA JE 1944 ZAVRSILA NA SREMSKOM FRONTU, TO JE ONA GRADJANSKA SRBIJA KOJA JE ZA VREME OKUPACIJE OD 1941 DO 1945 SEDELA U TOPLIM STANOVIMA I KUCAMA, ISLA SA NACISTIMA NA BALOVE, PRIJEME I POZORISNE PREDSTAVE, SLAVILA POBEDE RAJHA NA ISTOCNOM FRONTU I PORAZE PARTIZANA U JUGOSLAVIJI, VELICALA NEMACKU DOMINACIJU UZ NOTE VAGNERA DOK SU RODOLJUBI KRVAVILI GACE PO SUMAMA I GORAMA NASE ZEMLJE PONOSNE... TO SU ONI KOJI SU ZIVOTIMA I KRVLJU PLATILI ONO STO NISU MOGLI NOVCEM DA PLATE... TAKO JE BILO 1944 TAKO CE BITI OPET... NJIHOVI POTOMCI, DECA I UNUCI SU ONI KOJI DANAS PREDSTAVLJAJU DRUGU SRBIJU... ONI SU ONIH 10 DO 15% IZDAJNIKA KOJI BI DA NAS UVUKU U NATO, ONI PRAVDAJU I OPRAVDAVAJU NATO AGRESIJU I TROVANJE URANIM NASE NARODA I DECE POSEBNO... ONI SU SKOLOVANI NA ZAPADU I TAMO ZAVRBOVANI ZA IZDAJU... IZDAJU SVOJE ZEMLJE I SVOG NARODA JER NJIHOV PATRIOTIZAM IMA SAMO JEDNU ZASTAVU... DOLAR... NEKAD JE TO BILA FUNTA PA RAJHSMARKA A DANAS JE TO DOLAR... ELEM DA ZAKLJUCUM... TO SU OLOSI KOJI SU ISTRAUMIRANI PO VISE OSNOVA... TO SU OLOSI KOJI SU PLACENI DA BUDU OLOSI... TO SU IZDAJNICI I SVOJE VERE I NARODA... ZNAMO KO SU, ZNAMO GDE SU... DO SKOROG VIDJENJA... BRACO I SESTRE...

   • Vlada Rus says:

    Bravo “PRVA LINIJA”, valjda će mu sada biti jasnije?!!!

 2. Velika Metla says:

  Daleko od toga da obrazovan znači automatski i pametan! Isto tako pametan ne znači automatski i da je mudar! Nažalost,a tako bi trebalo biti!

 3. Zoran says:

  Bio sam i ja protiv Srbije kad sam slusao B92 1990 i neke. Al kad sam otisao napolje video sam to bnije tako. Ima Srbija neke standardne svoje probleme, mito,...ali sto se rata tice, to ni priblizno niej istini kaoko ga je B92 predstavljao.

 4. samostalan says:

  Onda bi, po Cirjakovicu, Sterija i Nusic bili drugosrbijanci koji rade za Sorosa.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *