Израелски авиони кренули да бомбардују Сирију! РУСКИ СУ-35 ИХ ОТЕРАЛИ…

Izraelski avioni krenuli da bombarduju Siriju! RUSKI SU-35 IH OTERALI…

10 septembra 2019

Ruski borbeni avioni Su-35 sprečili su izraelske vazdušne snage da bombarduju jug Sirije.

Lokalni mediji navode da su ruski avioni S-35 hitno raspoređeni na jug Sirije kako bi presreli izraelske letelice i sprečili bilo kakve udare u ovoj zemlji.Izraelski borbeni avioni su se spremali da izvedu vazdušne udare u južnoj Siriji kao odgovor na raketni napad koji se dogodio u Izraelu, a navodno su ga izvele snage bliske Iranu.

“Prema do sada poznatim podacima, ruski avioni su bili spremni da spreče izraelske da napadnu ovaj deo Sirije. Ovaj napad je trebalo da bude odgovor na agresiju na izraelsku teritoriju”, navode mediji.

“Nekoliko sati pre nego što je Sirija digla uzbunu i pripremila sisteme protivvazdušne odbrane, ruski avioni Su-35 su već bili u vazduhu. Izraelski avioni su odustali, jer su se uplašili eventualnih gubitaka”, dodaje se.

Ovo nije prvi put da su ruske vazdušne snage sprečile Izrael da bombarduje deo teritorije Sirije. U ponedeljak je pogođen paravojni logor koji se nalazio u sirijskom gradu Albukamal. Navodno je ubijeno 18 boraca, a predstavnici Hezbolaha su tvrdili da su Izrael i SAD odgovorni za ovaj napad.

(Pravda)

KOMENTARI5 komentara

 1. Miraš says:

  Izraelski avioni ovaj put samo izuzetno se nisu usudili da izvrše napad. Da su sada oboreni izraelski avioni, 1-2 ili više, kako bi se to odrazilo na rezultate izbora u Izraelu? Izbori se održavaju za 8 dana 17 septembra, biraju 120 poslanika za Kneset. Nakon izbora u aprilu ove godine, Benjamin Netanjahu, nije uspeo da formira vladajuću koaliciju – što se prvi put dogodilo u istoriji Izraela. Zato se sad ponavljaju izbori. Ali važno je da medju razlozima za neformiranje vlade bio je predlog zakona da se Netanjahu izuzme od krivičnog gonjenja zbog optužbi za korupciju. On predvodi Likud, konzervativnu i nacionalističku stranku, koja se zalaže za oštru politiku prema Palestincima i arapskim susedima, zagovara aneksiju svih okupiranih teritorija i izgradnju jevrejskih naselja na njima. Nedavni napadi na Palestince, Južni Liban i na sirijski Al Bukamal (na krajnjem jugoistoku Sirije uz granicu sa Irakom) mnogi smatraju posebnim delom predizborne kampanje Netanjahua. Nastoji da pridobije glasače na mržnji i agresivnosti prema Arapima.

 2. milorad2 says:

  biće pičvajza, sa ruskim avionima i elektronikom čak i inferiorna sirijska avijacija može da bude veoma opasna.Da sam na mestu izraelaca ja bih stajao u MESTU inče će n kraju ove priče koja počinje sada da dobiju nuklearno bobmardovanje bez šanse da odgovore ili se svete.Jevreji nikako da shvate da su teška MANJINA u tom kraju da njihove pobede nisu ni tako brilijantne ni tako decizne kao što propaganda tvrdi i da oni nisu otporni na metke.Osim toga arapa je MNOGO MNOGO više čak ni sa atomskim oruižjem , ili uništavanem desetina miliona ljudi u procesu rata izrael NEMA ŠANSE da preživi ako dodje do totlanog ratam a rat koji se sprema može samo totalan da bude.Ovaj netennjahu je LUD čovek.

  • persida says:

   Natan Yahoo je krele nevidjenih razmera.

   • persida says:

    Posle izbora bice opet picvajz, i ako Natanjahu ode bice isto. Lidere biraju rabini i cionisticka internacionala. Izraelski Jevreji zive u paklu jer veruju da im svi zele smrt, pa zure da oni celom svetu zadaju smrt. Ako bi na ovoj planeti ziveli samo Jevreji, oni bi odmah gledali da pronadju vanzemaljce i da ih preventivno napadnu. Nema psihijatrije koja to moze da izleci.

 3. A akoM says:

  Kada Izrael ocijeni da treba,on će udariti bilo koga,bilo kada,bilo gdje da se zaštiti!Jer Izrael nije banana nesposobna i poslušnička država,nego jaka i moćna,i s jakim saveznicima,i nemože izgubiti konvencionalni rat na Blistoku,nego tek Atomski!A on će prisjesti svima!Pa će svatko dobro promisliti prije nego ga počne!A dotle Izrael može i hoće raditi što želi!A tek će ga Atomski rat izbrisati,makar ga nitko ni ne gađao A-oružjem,nego njegove saveznike po Blistoku,jer to će biti dovoljno da ga kaos proguta!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *