ЈАПАНЦИ ТВРДЕ: Путин је највећи светски лидер, учиниће немогуће! ЕВО ШТА ЋЕ СЕ ДЕСИТИ…

ЈАПАНЦИ ТВРДЕ: Путин је највећи светски лидер, учиниће немогуће! ЕВО ШТА ЋЕ СЕ ДЕСИТИ…

21 јуна 2020

Руски председник Владимир Путин имаће водећу улогу у светском поретку након пандемије вируса корона, изјавио је угледни јапански стручњак за Русију, професор Универзитета Цукуба, политиколог Ицуро Накамура.

Према његовим речима, главни задатак Путина је да удружи Русију, САД и Кину.„Путин позива на консолидацију свих земаља света, која је неопходна за коначну победу над вирусом корона. У циљу тога, предложио је састанак лидера пет земаља (сталних чланица Савета безбедности). Главни Путинов циљ је удруживање Русије, Америке и Кине. Председник Путин ће повезати Америку и Кину, које су сада супротстављене. У Путиновим рукама је водећа улога у светском поретку ‘после короне’“, рекао је експерт, коментаришући Путинов ауторки чланак о Другом светском рату.

Путинов чланак је објављен у америчком часопису 18. јуна. Руски председник је изнео своје погледе на Други светски рат, узроке и схватање рата у савременом свету. Позвао је партнере да очувају истину о историји, засновану на чињеницама, и да говоре о прошлости самокритично и непристрасно.

Амбасадор Русије у САД Анатолиј Антонов рекао је да је Стејт департмент заинтересован за предлог Москве да се одржи самит „нуклеарне петорке“.

KOMENTARI2 коментара

  1. Čist je ko Suza says:

    Putko biti car, ali kakav? Shvatio je da od ove korone može da izvuče neki maksimum u korist ruskog carstva, i zaista, on je okrenuo neke stvari što će tek da se pokaže, (Japanci skapirali) Putin vodi sada na svom frontu i ovu vrstu borbe, sarađuje i ima upliva u glavnim stvarima oko liderstva u vezi još jednog Korona fronta, shvata da svuda treba da pobeđuje i bude aktivan u svemu, nije se ogradio i ne ignoriše nijednu bitnu stvar. Taj princip mora da skine sankcije Rusiji i da ga ubaci u vrzino kolo na šta se i odlučio jer smatra da može da povede kolo da bi tako i povećao svoj uticaj. Amerikanci su palikuće, a sam Putin se izjasnio da su on i njegovi Rusi postali vatrogasna jedinica.

  2. Archelay says:

    Ako su Japanci dosli do takvog zakljucka,to je tako.E sad da ne pricam o njihovoj superiornosti u svim sferama i pored toga sto su pod okupacije Jenkima od 1900 god,do danas.Pokusaj da se rusi autoritet licnosti poput Putina je tragicno posebno za nas koji zivimo na Balkanu.Bez njega i gorostasi poput Rusija,Kina,Indija i Turska mi danas bi bili robovi a Balkan,olupina.Samo dezoriontirana osoba moze da izrazava cinizam cime bi lecio frustracije.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u