КАКО ЈЕ МИНИСТАР ИЗНЕРВИРАО ПУТИНА

КАКО ЈЕ МИНИСТАР ИЗНЕРВИРАО ПУТИНА

6 маја 2020

Председник Русије Владимир Путин јавно је критиковао министра за економски развој Максима Решетњикова, након његовог извештаја о мерама за подршку становништва.

„Много тога што сам управо чуо је списак мера који је раније био усвојен. Нешто сте рекли како ове мере функционишу и то је то. Замолио бих Вас да пажљиво погледате како се те мере реализују“, рекао је Путин са уздахом.Све то време на лицу Решетњикова био је напет израз.

Путин је наложио Решетњикову да га детаљно обавести колико се средстава даје и коме у оквиру мера подршке. Он је наложио да се подаци систематишу, како би се имао преглед ситуације.

Било је приметно да је након говора Путина министар узео у руку боцу са водом и почео нервозно да је врти. Не отворивши је, оставио ју је са стране. Изглед чиновника је био веома забринут.

Познато је да руски председник зна јавно да критикује високе руске званичнике.

KOMENTARI3 коментара

 1. Риста says:

  Путин зна да засере. Тако је критиковао и неког министра који му поднео извештај да Русија данас извози свињетину чак и у Индонезију, што је велика промена јер су пре само 15 година увозили избељено дуготрајно свињско месо из америчких атомских резерви, јер нису имали шта да једу. Не знам дал је то исти овај министар, али Путин пуно лупа. И лепо он каже оном првом министру "Па стоко једна, како Русија извози свињско месо у Индонезију кад су они муслимани и неједу свињетину? Ето, мудрост коју ја понекад имам када немам појма о чему говорим. Јесте Индонезија муслиманска држава али не савим. Има између 6 и 10 милиона немуслимана који једу чварке са задовољством. Али док су Путина обавестили да је омано као и сваки Западни политичар који нема појма ни где је Индонезија, било касно. Обрука човека јавно, без везе и на правди Бога.

  • Nebeska Srbija says:

   Nije isti ministar..to je bio ministar za poljoprivredu..I nije mu Putin rekao "stoko", znam ruski a i gledao sam intervju.Ne blati coveka.

   • Ристин Ђока says:

    Знам и ја да није рекао "стоко" али не брани човека који блати по другом човеку јер је прецедник па му се може. Ја се још сећам када је и Путин, као што су и Буш и Медведев знали да се појаве очигледно пијани на неком јавном наступу. Ја не сакривам истину ни о себи, само нисам на нивоу да неког посерем јавно нити кога брига о мојим манама и врлинама. Путин је најјавнији и највећи човек на свету, али ни он није Свети. Бар за сада. Када буде свети, нећу писати истине о њему ни под разно.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u