КАКВО ОТКРИЋЕ: Израел стоји иза Хилари Клинтон и они су изазвали рат у Сирији!

КАКВО ОТКРИЋЕ: Израел стоји иза Хилари Клинтон и они су изазвали рат у Сирији!

21 јуна 2016

hillary-clinton-israel-problemПроцурели имејл Хилари Клинтон потврђује да је Обамина администрација, не челу са Хилари, конструисала грађански рат у Сирији у корист Израела.

Нови Викиликс издање показује како Државни секретаријат наручује рат у Сирији како би збацио владавину председника Асада, тврдећи да је то „најбољи начин да се помогне Израелу“.

Тај документ је био један од многих некласификованих од стране Стејт департмента под бројем предмета Ф-2014-20439.

Садржај поште се односи на разговоре између Ирана и Запада око нуклеарног програма у Истанбулу и показују да је имејл био упућен на дан 31. децембра 2012. године.

Овим имејлом  јасно је да америчка политика од самог почетка настоји да насилно збаци сиријску владу, јер је то у интересу Израела.

Клинтонова у имејлу

„Најбољи начин да се помогне Израел је повезивање са растућим нуклеарним способностима Ирана и тиме  помогне људима из Сирије свргавање режима Башара Асада,“ почиње Клинтонова овим речима.

Иако су сви амерички обавештајни извештаји дуго одбацивали програм Иранске „атомске бомбе“ (подржавајући Међународну агенцију за атомску енергију), Клинтонова је и даље користила лажи да „оправда“ уништење Сирије у име Израела.

Она посебно повезује ирански митски нуклеарни програм у Сирији јер, каже, Ирански нуклеарни програм прети израелском „монополу“ нуклеарног оружја на Блиском истоку.

Ако Иран треба да стекне нуклеарно оружје, Клинтонова тврди да би то омогућило Сирији и другим „непријатељима Израела“, као што су Саудијска Арабија и Египат, да угрозе интересе Израела.

Због тога, каже Клинтонова, Сирија мора да буде уништена.

Нуклеарни програм Ирана и сиријски грађански рат може изгледати неповезано, али нису. О чему израелски војни лидери заиста брину – о томе да не изгубе свој нуклеарни монопол.

Иранско нуклеарно оружје не би било способно тиме затворити монопол, али би могли са другим противницима, као што су Саудијска Арабија и Египат. Резултат би био несигурна нуклеарна равнотежа у којој Израел не може да одговори на провокације са конвенционалним војним нападима на Сирију и Либан, као што се може данас.

Ако Иран може да достигне праг од државе нуклеарног оружја, тада би Техерану било много лакше да позове у своје савезнике у Сирији и Хезболаху и нападне Израел, знајући да ће његово нуклеарно оружје служити као средство одвраћања Израела против самог Ирана.

„То је“, наставља Клинтонова, „стратешки однос између Ирана и режима Башара Асада у Сирији који омогућава Ирану да угрози безбедност Израела.

До тога не би дошло кроз „директни напад,“ признаје Клинтонова „јер се у тридесет година непријатељства између Ирана и Израела то никада није десило, али би, кроз претпоставке пуномоћника.

Крај Асадовог режима ће завршити овај опасни савез. Руководство Израела разуме врло добро зашто је победити Асада сада у њиховом интересу.

Рушење Асада не би само била огромна благодат за безбедност Израела, већ и олакшица Израелу за разумљив страх од губитка свог нуклеарног монопола.

Затим, Израел и Сједињене Државе би могле да развију заједнички став када је опасан ирански програм у питању, а и војна акција би била оправдана.“

Клинтонова користи средства која директно угрожава Башара Асада и његову породицу, представља да би се насиљем учинила „права ствар“.

„Укратко, Бела кућа може ублажити напетост која се развила са Израелом у Ирану радећи праву ствар у Сирији.

Претећи његовим животом и његовој породици и употреба силе промениће се ум сиријског диктатора Башара Асада.“

Имејл доказује (као да је потребно више доказивати) да је америчка влада била главни спонзор раста тероризма на Блиском истоку, а све у циљу „заштите“ Израела.

Такође је отрежњујућа мисао да је „избегличка“ криза која тренутно прети да уништи Европу, јесте директно изазвана акцијом америчке владе.

Поред тога, више од 250.000 људи је убијено у сиријским сукобима, који се проширио на Ирак, све захваљујући Клинтоновој и Обаминој администрацији која подржава „побуњенике“ и потпирује ватру рата у Сирији.

Права и узнемирујућа могућност је да психопата попут Клинтонове, чија је политика нанела смрт и несрећу милионима људи, јесте да би могла да постане следећи председник Америке.

Јавна тврдња Клинтонове је да, ако буде изабранa за председника, јесте „подићи однос са Израелом на виши ниво“.

(Правда – М.Д.)

KOMENTARI2 коментара

  1. Sale says:

    Saudijska Arabija je desna ruka Amerike i najveci sponzor svetskog terorizma...Rat u Siriji nema nikakve veze sa Izraelom...nego sa sitima i sunitima i gasovodima i naftovodima i da se isteraju Rusi iz Sirije.To je jasno svakoj budali...

  2. M says:

    M:-Daklen,ova gospodja je vrlo prisutna u odgovornosti za smrt i nevolje stotina tisuca ljudi!Ne bih joj volio biti u kozi.Ti ce je ljudi docekati kada umre!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u