КАО ГРОМ ИЗ ВЕДРА НЕБА: Јоргованка Табаковић кандидат за председника Србије!

KAO GROM IZ VEDRA NEBA: Jorgovanka Tabaković kandidat za predsednika Srbije!

13 avgusta 2016

Jorgovanka-Tabakovic 87Srpska napredna stranka traži kandidata za trku za predsedničke izbore 2017., a jedna od opcija je da to bude aktuelna guvernerka NBS Jorgovanka Tabaković.

Kako tvrdi odlično obavešten izvor, poslednja istraživanja su pokazala da u javnom mnjenju Tabakovičeva ne stoji loše i da bi mogla da uđe u trku ako se SNS odluči da ne podrži Tomislava Nikolića.

– Naprednjaci su nedavno radili istraživanje i prvi put je Jorgovanka Tabaković spomenuta kao kandidat za predsednika, a rezultati su bili prilično zanimljivi. Pokazalo se da guvernerka nema tako lošu podršku u narodu, a pretpostavlja se da bi to moglo da bude još bolje kad bi se poradilo na njenom imidžu. Neki u SNS lobiraju da to bude baš ona – kaže sagovornik.

Još jedna od mogućih kandidata SNS za predsedničke izbore jeste i bivši ministar pravde Nikola Selaković. On je svakako, kako kaže izvor, viđen za neku visoku funkciju.

– Ne bi me iznenadilo da Selaković dobije neku važnu funkciju u stranci, a opcija je da on uđe u trku za gradonačelnika ili predsednika Srbije, ako plan s Jorgovankom ne uspe. Zato je Selaković i sklonjen s mesta ministra kako ga ne bi okrznule afere i kao bi s jakim imidžom ušao u izbore. Pominje se i da bi mogao da postane direktor BIA – kaže sagovornik.

Tabakovićeva nije želela da govori o tome šta misli o mogućnosti da bude predsednik Srbije.

Do sada su se već izjasnili da sebe vide kao predednika Šešelj, lider SPS Ivica Dačić, ali i lider SDPS Rasim Ljajić. Spominje se da bi od opozicije kandidat mogao da bude Saša Janković, zaštitnik građana.

Predsednik Srbije Tomislav Nikolić nije hteo da komentariše mogućnost da Tabakovićeva bude kandidat SNS za predsedničku trku.

(Kurir)

KOMENTARI8 komentara

 1. Za Srbiju says:

  Mogu da kandiduju Soraju ili Biserko. Sve je moguće u obesmišljenoj Srbiji.

 2. Pero Joksimovic says:

  Imala je uspešnu karijeru koja je kvalifikuje za vlasnicu javne kuće - Srbija. Madam Jorgovan će najbolje od svih znati opsluživati bogatu klijentelu na zapadu. Samo iz redova SNS ima bar milion prostitutki oba pola i sva tri roda. Za ostale višeumne stranke da i ne govorim. Cela Srbija je spremna za "maraton".

 3. Srboje says:

  E pa ako ova sarlatanka pobedi na izborima, pored sve one bagre koja je vec u skupstini, onda drugo STVARNO nismo ni zasluzili. Ako je ovaj narod toliko glup da glasa za one koji ga ubrzano i definitivno unistavaju, onda, neka im.

 4. Biser says:

  Predlažem Gospođu Rudan za Predsednika Srbije. Ja sam srpski patriota po rođenju i jedinu istinu u životu sam slušao od svoga dede Aćima Solunca, tate logoraša Rozete i Tenja i Gospođe Rudan. U Srbiji se istina čuva pokolenjski i pričom, jer drugačije ne može. Pisana "istina" o Srbima i pisana istorija Srba je najveća prevara srpskog naroda. Istina o Srbima nije istina, nego sadizam Zapada i komunista.

 5. Pera Perić says:

  Gde je Serko i šta radi? Možda bi stvarno mogla da se kandiduje.

 6. Gordan says:

  DB(BIA)ne bi trebalo tek tako da se pominje u svakojakim nagadjanjima...!!! Ipak je Bezbednost ono što i treba da bude, bez obzira na političke pojedince, stranke, i sl. Zakon odredjuje nadležnost, a funkciju Direktora ne postavljaju novinari!!!

 7. dana says:

  bolje i ona nego seslj srbija nema koga vise da bira samo moze zapad da bira srbi su u zatvorima po evropi

 8. vasiljka dožić says:

  Pa jedini koji će biti predsednik i izvući Srbiju je dr .Vojislav Šešelj,nemojte posle da kukate kao prvi dan kad ste glasali ludaka

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *