КАО ПУТУЈУЋИ ЦИРКУС! Хрватска председница у Вашингтону као туриста

КАО ПУТУЈУЋИ ЦИРКУС! Хрватска председница у Вашингтону као туриста

6 јануара 2017

124994_1875111236586f5587c803d405420612-big_f

Председница Хрватске Колинда Грабар Китаровић „жешће се осрамотила“ дајући изјаву за ХРТ „попут какве туристкиње“ испред Беле куће, пише Индеx.хр.

Загребачки портал наводи да је хрватска председница „схватила да мора да објасни шта ради у САД“ и њено путовање назива „мистериозним“.

– Очигледно је и сама председница схватила да је дужна појаснити онима који је плаћају шта ради и за чији новац. Тако се у четвртак увече појавила у централном Дневнику ХТВ и дала пар потпуно несувислих изјава – пише Индеx.

Како наводе, она је тврдила да је у службеној посети Вашингтону, али да није могла да нађе „службенију“ локацију од оне испред ограде Беле куће.

– Иначе, ради се о локацији на коју може доћи сваки туриста. Ако је већ имала низ састанака у америчком Конгресу, као што тврди, могла је то потврдити давањем изјаве пред зградом Конгреса или у њеној унутрашњости. Ипак, Колинда је, дајући изјаву за ХТВ, стајала пред оградом Беле куће попут какве туристкиње и правила се да је у службеном посету, који је плаћен новцем порезних обвезника – пише портал.

Такође, Грабар-Китаровић није рекла ниједно име од људи са којима се наводно сусрела.

– Али је зато уверавала хрватску јавност да се ‘сусрела с јако пуно људи’, па додала како ће то „неки од њих сами објавити на свом Фејсбуку, а неки нису имена која желе бити истакнута у медијима’. Зашто ти мистериозни људи не желе да јавност зна да су се састали с Колиндом, председнциа пригодно није појаснила, а ми се не усуђујемо нити нагађати – наводи Индеx.

KOMENTARI5 коментара

  1. Za Srbiju says:

    "Стручњакиња" за НАТО кадар, чија је редовна муштерија.

  2. Portopranco says:

    Jakov za DESANKU ŠAKIĆ spreman!

  3. Džo Tenkista says:

    DA JE VOLELA PITE PREZIVALA BI SE PITAROVIĆ... A OVAKO... NIJE VOLELA PITE VEĆ... POGAĐATE ŠTA PA JOJ JE I PREZIME U SKLADU SA TIM ŠTO VOLI... NARAVNO NE KITE CVEĆA... NE, NE, NE... VEĆ ONE DRUGE... :))

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u