КО ИМА ВЕЋУ СЛОБОДУ? – Руски медији обавештавају о томе шта ће се десити у септембру, а амерички медији ћуте!

КО ИМА ВЕЋУ СЛОБОДУ? – Руски медији обавештавају о томе шта ће се десити у септембру, а амерички медији ћуте!

20 августа 2015

Picture1-1024x545Да ли је могуће да руски новинари имају већу слободу да говоре о важним питањима него новинари који раде за велике корпоративне конгломерате у САД? Наравно да су руски медији далеко од савршених, али се мора признати да се дотичу контроверзних питања која амерички медији потпуно игноришу. Међу њима су и кључни догађаји који следе у септембру.

Иако се у алтернативним медијима писало много о томе шта ће се догодити у септембру, многи Американци и даље игноришу те вести.

Пре свега, најважнији шаблон за глобалну владавину УН би требало да се лансира на великој конференцији која ће се одржати од 25. до 27. септембра. Покретање ове „нове универзалне агенде“ је толико важно да ће чак и папа присуствовати овој конференцији у Њујорк Ситију.

Овај нови план је познат као „Агенда 2030“. То је један од најзначајнијих догађаја у историји глобалне владавине, а мејнстрим медији у САД га у потпуности игноришу.

Као друго, познато је да се планира велики помак у успостављању палестинске државе у септембру. У свим међународним медијима се преноси да ће Француска пред Саветом безбедности УН дати предлог резолуције која ће званично признати Палестину по први пут. То је један од кључних тренутака за модерну историју Блиског истока, али САД о томе ништа не пишу.

У септембру се такође очекују крај године Шемита, четврти крвави месец и крај Јаде Хелм вежби. Свуда по интернету круже приче о краху берзе, о природним катастрофама и чудним „случајностима“ које упућују на 23. септембар.

Иако амерички мејнстрим медији о томе не говоре ништа, постоје међународни новински извори који се баве овим темама, а неки од њих се налазе у Русији.

Тако, на пример, Спутник Неwс наводи да ће ове јесени доћи до великог финансијског краха, те да ће настати паника на улицама од Вол стрита до Шангаја.

Аналитичар Лари Еделсон је чак навео тачан дан катастрофе: „7. октобра 2015. се навршава први економски суперциклус од 1929. године, који ће покренути финансијску кризу епских пропорција“.

РТ је потражио трагове у Библији и Тори. Они наводе да седма година библијског пољопривредног циклуса пада тачно 15. септембра 2015. године. То ће бити миленијумски догађај, пошто читава тетрада крвавих месеца (четири помрачења месеца) пада на јеврејске религијске празнике.

Сваких седам година настане нека катастрофа. Тако је у септембру 2001. САД задесио најгори терористички напад у историји, док је 2008. године настала најгора финансијска криза икада.

Веровали или не, чак је и Правда писала о томе шта ће се догодити у септембру. Ова новинска агенција се некада сматрала совјетском пропагандом и то је тада било тачно. Међутим, Правда данас говори о многим питањима о којима се амерички медији не усуђују да пишу.

Правда указује на друштвене конфликте и финансијске проблеме из 2001. године, као и на покретање ратова у Ираку и Авганистану који су трајали годинама. Она затим указује на 29. септембар 2008. године, када је дошло до финансијске кризе.

Зашто амерички мејнстрим медији не говоре о овим стварима? Да ли су они заузети преношењем важнијих вести?

Наравно да не. Довољно је да прочитате само неке од већих наслова са америчких новина од понедељка:

– “Ексклузивно: Џон Стјуарт ће водити WWЕ СуммерСлам”

– “Контроверза око голишавих фотографија Шерон Стоун”

– “Флоренс Хендерсон ће се појавити у последњој емисији „Плес са звездама““

– “Враћају се „Луксузни домови“ и биће већи него икада раније“

С обзиром да се баве оваквим темама, није ни чудо што амерички медији немају времена да говоре о догађајима који би могли да промене свет.

Wебтрибуне.рс

KOMENTARIОставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u