КОЛИНДА ХВАЛИ ВУЧИЋА: Погледајте шта је рекла за њега!

КОЛИНДА ХВАЛИ ВУЧИЋА: Погледајте шта је рекла за њега!

2 јула 2017

Хрватска председница Колинда Грабар Китаровић изјавила је да је након избора председника Александра Вучића за председника Србије напокон добила саговорника са којим може разговарати, али да би се велики искорак направио када би се хуманитарно питање несталих решило до краја године.

Она је то рекла у интервјуу хрватском „Вечерњем листу“, одговарајући на питање да ли је тачан утисак да би након инаугурације новог председника Србије могло да следи отопљавање односа Србије и Хрватске.

– Након избора председника Вучића на место председника Србије напокон сам добила саговорника с којим могу разговарати. Обоје се слажемо како морамо бити прагматични и сарађивати тамо где нам се поклапају интереси. Лично сматрам како бисмо направили велики искорак када би се хуманитарно питање несталих највећим делом решило већ до краја ове године. То би сигурно релаксирало односе и створило добре темеље за даљу надоградњу – рекла је Грабар Китаровићева.

(rs.sputniknews.com)

KOMENTARI2 коментара

  1. padre says:

    Još malo. pa će sa mu podeli "orden kralja Tomislava"!

  2. B5 says:

    E, najbolje bi bilo, da kada je toliko dobar, odvede ga lepo svojoj kući. Onda bi svima bilo lepo... Dosta je on Srbiji bio "dobar"...

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u