КОНАЧНО ПОСТИГНУТ ДОГОВОР о „Брегзиту“

КОНАЧНО ПОСТИГНУТ ДОГОВОР о „Брегзиту“

17 октобра 2019

Британски премијер Борис Џонсон изјавио је да је су Велика Британија и Европска унија постигли договор о „брегзиту“.

Он је позвао британски Парламент да подржи овај документ.По том питању огласио се и председник Европске комисије Жан Клод Јункер, који је такође потврдио да је са Великом Британијом постигнут договор о „брегзиту“.

„Када постоји воља, могуће је постићи и договор. Ми смо то учинили. Имамо праведан и избалансиран споразум и за ЕУ и за Велику Британију“, истакао је он.

Овај договор посгигнут је уочи почетка самита Европске уније, који се одржава данас у Бриселу.

KOMENTARI3 коментара

 1. Косовац says:

  Здраво ме интересује, да ли је постигнут договор да ГБ исплати ЕУ 44 милијарде евра, како је потраживала Ангела. …..Или су се срели негде на пола, 22 милијарде, судећи да су и Џонсон и Јункер презадовољни. ……….Плус, волео бих да ми неки познавалац правних тековина Европске Уније објасни да ли важи споразум ако га неко потпише у пијаном стању?

 2. Miraš says:

  Koja država će biti sledeća za izlazak iz EU? Italija? Španija? Od preostalih 27 teško je predvideti, ali vođene svojim interesima još neke će izaći. Ostaće na kraju mala malena eu.

  • Косовац says:

   @ Miraš, …..Добро збориш, али немој да сметнеш с ума колико се Енглеска мучи да би напустила то ђавоље друштво. А знамо та је Енглеска још велика сила. …..Италија, Шпанија, Мађарска, Чешка? Никада нормалним путем. Једино уз помоћ Америке, или Русије. Или да се ЕУ баш распадне неким природним путем, а то ће се десити тек онда ако се савлада њена сорошоидна структура, а што није баш мачији кашаљ.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u