КОНТРАУДАР ПУТИНА: Руска војска је ушла у Венецуелу и из ње неће изаћи! ПАНИKА У ВАШИНГТОНУ

КОНТРАУДАР ПУТИНА: Руска војска је ушла у Венецуелу и из ње неће изаћи! ПАНИKА У ВАШИНГТОНУ

27 јула 2019

Русија игнорише Сједињене Државе и Гваида и планира велике инвестиције у Венецуели. Венецуела је нестала из вести од када је Гваидов (читај амерички) план пропао.

Али, иако Венецуела није у центру пажње, Русија није заборавила свог савезника.Заменик руског министра спољних послова Сергеј Рибјаков је, након састанка са потпредседницом Венецуеле Делси Родригез, изјавио да ће руске компаније проширити своје присуство у Венецуели. Говоримо о трговању, инжењерингу, фармацији и рударству. Састанак је одржан у оквиру министарског састанка Kоординационог бироа Покрета несврстаних.

Рибјаков се такође састао са председником Венецуеле, Николасом Мадуром. Он је описао разговоре као “позитивне”. Такође је нагласио да Русија сматра садашњу владу једином легитимном и подржава венецуелско право на не-уплитање у њене унутрашње послове.

Заменик руског министра спољних послова Сергеј Рибјаков: “Русија и Покрет несврстаних деле мишљење да, с обзиром на културну и цивилизацијску разноликост у модерном свету, свака држава има право да самостално бира начин свог развоја у складу са својим циљевима и принципима”.

(Wебтрибуне.рс)

KOMENTARI8 коментара

 1. rajko says:

  Zamislite da ruska vojska udje u Srbiju, uključujući i KiM!?! Hahaha. Tišina bi zvečala do Meseca. Ni vetar ne bi smeo da fijukne. I zamislite kakav bi to bio odmor za naše napaćene mozgove!!!

  • Roy says:

   Bili bi bolji od siptara, ali i to su isto bitange. Nekulturnu, silni, skloni alkoholu i neredu. Najbolje bi bilo kad bi Srbi sa svojom vojskom usli na KiM i novim naoruzanjem, a da se ovi oko nas, NATO i Rusi tuku na drugim ratistima i da nemaju vremena za nas.

   • persida says:

    Dobro kazes, ali ko to da uradi, srpski muskarcici prkeljaju preko interneta.

   • Ivke says:

    KOo je takav? Nekulturnu, silni, skloni alkoholu i neredu. Pa ako si mislio na ruje onbda se grdno varas jer nisam nikada vide vise reda i discipline nego kod njih. A sto se tice pica , pa mi se opijamo ispred svake radnje zalosna nam majka.

   • Miraš says:

    Највећи је проблем то што је НАТО преобучен у мисију УН, јер наш евентуални улазак на КИМ по устаљеном обичају онако курвањски преобрадиће у агресију Србије против свете и честите мисије УН. Као прво НАТО преобучен у КФОР седи већ 20 година на КИМ, дакле нема ништа од твог сна, НАТО није на тамо неким другим ратиштима, него је ту на територији наше државе. Сада би лакше ушли и освојили Македонију јер она још увек није НАТО чланица. Шта ће нам Македонија? Вратићемо им Македонију одмах, али под условом да најпре они НАТО напусти КИМ. Преко Македоније они копнено повезују Албанију са Бугарском (јужним правцем Благоевград-Пловдив ...) и Црним морем те та веза би им била пресечена. Мада имају ту везу и мало јужније из Солуна. Најважније је да њихово штићено чедо Косово тиме би добило са југа Србију, а и њихова велика узданица и "светица" Албанија добила би уз десни бок Србију. Али и ми би имали Бугаре још више са леђу. Затим жао ми је што ће се Македонци увредити, али они су сроднији Бугарима него нама. Мутирали су значајно у ту јужнословенско-бугарску страну, а међусобно се не подносе само зато што су јако слични. Чист доказ за то су дозвољени напади на Србију са територије Македоније, признање независности Косова, итд. Дакле Македонци могу бити сигурни да нам они не требају на дужи рок, само привремено колико се мора.

  • Nikola says:

   To bi stvarno bilo najbolje da neko uradi TVOJ posao...

   • rajko says:

    Moj posao? Šta je to moj posao? Da dodjem u Srbiju? Pa ja sam već u Srbiji? Da idem na KiM? Mi imamo plaćeničku vojsku kojoj je posao da brani zemlju, a ona nije dobila naredjenje da dejstvuje na KiM. Ako je to nečiji posao onda je posao predsednika i vlade, a potom vojske, a ne moj. Ali ne mari. Ako treba da idem, ići ću, samo treba da mi se kaže kad i gde. Ali nije bilo reč o tome, nego o tišini koja nastane na zapadu kad Rusi povuku ozbiljan potez. Poenta je u njihovom graktanju, gakanju i kokodakanju kad misle da smeju, da su jaki, da je protivnik slab ili nezainteresovan za njih, o sipanju uvreda na tone, pljuvanju i omalovažavanju, a kad im se učini da imaju ozbiljnog protivnika, tajac, nigde ih nema. A ti, idi umij se, kao da ti nije dobro.

    • Miraš says:

     Američka baza Bondstil na KIM-u neće ostati. Amerikanci za njen opstanak brinu i strahuju i zato pristaju i na famozno razgraničenje samo da Srbija konačno prizna Kosovo, a to je tek ostvarenje veoma bitnog preduslova da toj njihovoj bazi daju stalan status. Druga američka struja koja se suprotstavlja Trampu, ne prihvata to razgraničenje, a njoj je odana i Merkelova. ... Kako će se do kraja ovo klupko rasplesti? Biće raznih neslaganja unutar EU, ali i neslaganja SAD sa EU. Zbog tih pukotina EU će se sve manje baviti sa davljenjem Srbije. NATO će takodje slabiti. Za nas je najvažnije i najpovoljnije da oslabi naš najopasniji neprijatelj Amerika. U toj njihovj svojoj izuzetnosti, a sa željom da sačuvaju svoju dominaciju sujetni su do zla Boga.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u