КОНВОЈ ВОЗИЛА ВОЈСКЕ СРБИЈЕ УШАО У ШИД (ФОТО)

КОНВОЈ ВОЗИЛА ВОЈСКЕ СРБИЈЕ УШАО У ШИД (ФОТО)

16 маја 2020

Војска Србије из више праваца кренула је ка Шиду и биће распоређена на три пункта око прихватних мигрантских центара у овом граду.

Пред прихватни центар Шид станица, као и центар Принциповац, данас око 13.30 стигли су први припадници војне полиције, који ће убудуће обезбеђивати тај центар.

Kако се наводи, у вечерњим сатима стижу још две групе припадника Војске Србије.

Они ће бити распоређени у два прихватна центра за мигранте, „Шид станица“ и прихватни центар „Принциповац“.

KOMENTARI5 коментара

 1. Gardista says:

  Pa zasto vojska, trebaju za KiM i CG, pustite migrante preko grane i resen problem. Ne vidim tu potrebu za vojskom...stvarno smo korumpirana drzava, sramota.

 2. Риста says:

  То је генерална вежба пре Косова. И на Косову живе eмигранти. И добро је што је у реалној ситуацији. Ја сам био војник много година и знам да ни један покрет војске није без дебелог разлога. Важно је да је вежба што ближа стварности, а нема боље од овога. Овде постоји више разлога а не само ови џабалебароши из света. Додуше, не би им био у кожи. Њих неколико ће сигурно бити пример осталима. Само пре пар година, овакав покрет војске у Србији би наишао на тешку осуду демократског света. Изгледа је демократски свет запада залутао у беспућа глобализма и мало се повукао.

 3. Milos says:

  VS dosla da stiti migrante od naroda.To su nam buduci drzavljani i sunarodnici.

 4. Zaliv says:

  Ja ne razumem zasto bi drzava bacala pare na ovako nesto? Lepo ogradite zicom jednu kasarnu i strpate ih unutra, ako izlaze mogu samo do bolnice i slicno ali uz najavu i pratnju policije/vojske? Slati ih nazad avionom odakle su dosli, nove ne pustati imamo mi nase probleme i ne trebaju nam uvozni problemi dosta su nam poturice i siptari samo nam jos ovo fali!!!

 5. persida says:

  Azilanti napolje, Srbija je zemlja srpskoga naroda.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u