КОНВОЈ ВОЗИЛА ВОЈСКЕ СРБИЈЕ УШАО У ШИД (ФОТО)

KONVOJ VOZILA VOJSKE SRBIJE UŠAO U ŠID (FOTO)

16 maja 2020

Vojska Srbije iz više pravaca krenula je ka Šidu i biće raspoređena na tri punkta oko prihvatnih migrantskih centara u ovom gradu.

Pred prihvatni centar Šid stanica, kao i centar Principovac, danas oko 13.30 stigli su prvi pripadnici vojne policije, koji će ubuduće obezbeđivati taj centar.

Kako se navodi, u večernjim satima stižu još dve grupe pripadnika Vojske Srbije.

Oni će biti raspoređeni u dva prihvatna centra za migrante, „Šid stanica“ i prihvatni centar „Principovac“.

KOMENTARI5 komentara

 1. Gardista says:

  Pa zasto vojska, trebaju za KiM i CG, pustite migrante preko grane i resen problem. Ne vidim tu potrebu za vojskom...stvarno smo korumpirana drzava, sramota.

 2. Rista says:

  To je generalna vežba pre Kosova. I na Kosovu žive emigranti. I dobro je što je u realnoj situaciji. Ja sam bio vojnik mnogo godina i znam da ni jedan pokret vojske nije bez debelog razloga. Važno je da je vežba što bliža stvarnosti, a nema bolje od ovoga. Ovde postoji više razloga a ne samo ovi džabalebaroši iz sveta. Doduše, ne bi im bio u koži. Njih nekoliko će sigurno biti primer ostalima. Samo pre par godina, ovakav pokret vojske u Srbiji bi naišao na tešku osudu demokratskog sveta. Izgleda je demokratski svet zapada zalutao u bespuća globalizma i malo se povukao.

 3. Milos says:

  VS dosla da stiti migrante od naroda.To su nam buduci drzavljani i sunarodnici.

 4. Zaliv says:

  Ja ne razumem zasto bi drzava bacala pare na ovako nesto? Lepo ogradite zicom jednu kasarnu i strpate ih unutra, ako izlaze mogu samo do bolnice i slicno ali uz najavu i pratnju policije/vojske? Slati ih nazad avionom odakle su dosli, nove ne pustati imamo mi nase probleme i ne trebaju nam uvozni problemi dosta su nam poturice i siptari samo nam jos ovo fali!!!

 5. persida says:

  Azilanti napolje, Srbija je zemlja srpskoga naroda.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *