КРАЈ СКАНДАЛА „ДРЖАВНИ УДАР“ У ЦРНОЈ ГОРИ: Велики обрт после објављеног тајног снимка! (ВИДЕО)

КРАЈ СКАНДАЛА „ДРЖАВНИ УДАР“ У ЦРНОЈ ГОРИ: Велики обрт после објављеног тајног снимка! (ВИДЕО)

13 марта 2019

Адвокати одбране доставили су редакцији портала IN4S снимке на којима Саша Синђелић у разговору са редакцији непознатим особама говори како је био примораван да учествује у монтажи тзв. „државног удара“. Изласком у јавност тајних снимака Саше Синђелића недвосмислено се потврђује крај овог ове судске фарсе, истиче портал.

Сведок сарадник Саша Синђелић, кључни сведок у монтираном процесу за тзв. „државни удар“, у којем су оптужени српски држављани и лидери ДФ-а, на снимку је поново порекао да је све што је сведочио у Вишем суду у Подгорици истина, те да никакве завере око упада у Скупштину Црне Горе и убиства Мила Ђукановића није било.У ексклузивном снимку који је објавио IN4S Синђелић, на непознатој локацији особи од поверења говори како су се ствари заиста одвијале, те да је његово лажно сведочење изнуђено мучењем и уценама. Он је на крају, према сопственом тврђењу, побегао са породицом у Србију, без знања црногорских тужилаца о томе.

Синђелић је још једном поновио верзију догађаја коју је испричао и на Хепи телевизији како је отишао у Црну Гору у нади да ће невино оптужени људи бити брзо пуштени, али да се то није десило.

На снимку је казао да иако се добровољно предао црногорској полицији, он је третиран као терориста, и тако и ухапшен, те да је држан у самици 23 дана са упаљеним светлима и мучен.

АДВОКАТИ НАПУСТИЛИ СУДНИЦУ: Прекинуто доношење завршних речи у процесу „државни удар“

За четвртак је одложено давање завршних речи у процесу покушаја „државног удара“ на дан избора у Црној Гори 16. октобра 2016. године, јер је судско веће Вишег суда у Подгорици одбило да разматра нови материјал који су адвокати одбране поднели у 11.00 сати, уз објашњење да ти докази могу бити оцењени након давања завршних речи. То је био разлог да адвокати напусте судницу, а суд их казне са 1.000 евра.

Судија Сузана Мугоша је саопштила да веће сматра да је чињенично стање довољно представљено и зрело за пресуду.

– Доказ који смо поднели имао је своју снагу и тежину. Имали сте довољно времена да видите о чему се ради – односи се на два аудио снимка сведока сарадника Саше Синђелића и они немају никакве везе са његовим гостовањем на телевизији, казао је Душан Радосављевић.

Адвокат Мироје Јовановић затражио да се преиспита статус сведока сарадника, док је његов колега Дражен Медојевић рекао да је снага овог доказа толика да може да измени даљи ток поступка, позивајући судију да промени одлуку.

KOMENTARI6 коментара

 1. Kulak says:

  Mafijaš Milo je opet uhvaćen u lažima, ali on u toj svojoj privatnoj državici i dalje ima većinu.Ima li kraja zadnjem evropskom diktatoru?Hoće li on kao i kumrovečki hohštapler vladati do smrti?Ima li kraja ovom crnogorskom cirkusu?

  • test01 says:

   Nije on jedini diktator - ima jedan sto puta gori u Srbiji!

 2. samostalan says:

  Crnogorci su bolest planete. Sto dalje od Srbije, nek se kokaju u brdima.

 3. Biogradlija says:

  Milo je lopov,Milo je mafijaš,Milo je švercer,Milo je konvertit,ali taj i takav dobiva izbore i ima većinu.A većinu ima zato što je dosta onih koji za njega glasaju.Izgleda da tamo nije lopovska samo vlast,nego i narod.Dosta njih.

  • Velika Metla says:

   Какав су народ бољега и не заслужују! Чујеш њихову причу о "државном удару"? И тоБАШ уочи избора! И то КОГА су наводно Руси изабрали да им спроведе "удар" на ту велику и од опстанка људске врсте важн државу? Нису Руси имали кога наћи,него БАШ нашли једног пајсера да им спроводи политику државног удара??? У овакве бестидне лажи Мила Ђукаја САМО његови бирачи,олош сиу генерис,може поверовати!

  • Pera says:

   Bas ga pogodi ko prstom u g.... Vecinu dobija od siptara i ustasa crnogorskih !

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u