КРАЉЕВСКА РАТНА МОРНАРИЦА У КРИЗИ – МИНИСТАРСТВО МОЛИ ВОЈНИКЕ: „Престаните да се дрогирате“

КРАЉЕВСКА РАТНА МОРНАРИЦА У КРИЗИ – МИНИСТАРСТВО МОЛИ ВОЈНИКЕ: „Престаните да се дрогирате“

4 августа 2019

Енглески медији редовно објављују информације о проблему са којим се суочава Краљевска ратна морнарица Велике Британије. Према подацима новинара, међу млађим војним саставом је врло присутна употреба наркотика класе Б.

Британски новинари објављују фотографије које компромитују морнаре Краљевске флоте. На њима се види како војници у униформи користе непознату белу супстанцу. Новинари су претпоставили да млађи састав користи смесу од два прашка која су сада врло распрострањена у Великој Британији. Смеса тих наркотика изазвала је седам смртних случајева у ноћним клубовима за само месец дана.– Живот оних који служе у флоти зависи од поузданости сваког члана посаде. Злоупотреба наркотика је, не само незаконита, већ и неспојива са обавезама поморске службе да осигуравају безбедност особља – наводи се саопштењу Ратне морнарице Велике Британије.

Новинари, позивајући се на извор у Ратној морнарици, додају да међу вишем официрском саставу постоји страх поводом употребе наркотика млађих чинова. У Краљевској флоти су били случајеви да морнари нуклеарних подморница нису могли да прођу медицинску комисију због употребе наркотика. Лист тврди да је Министарство одбране Велике Британије објавило посебно упозорење о опасности од употребе наркотика класе Б.

KOMENTARI4 коментара

 1. Бобан за Српског Цара и царевину Србију says:

  Како они несрећници мисле да некога освајају. Једино као нас издајничком кликом на власти коју чувају њихови пси из жандармерије и остали пробисвети у полицијској униформи. Част изузетцима.

  • теоретичар says:

   Као што видите, тактика домаћих издајника са кобинацијом мало санкција и топова, увек успева у земљама као што су Србија, Русија, Бугарска, Румунија и већином земаља Истока, Африке, Јужне Америке и исламског света. Зашто Запад не би користио тако успешну тактику? Не прави Запад домаће издајнике, него их ти народи имају у неограниченом броју. Више не разумем зашто се народи Истока и Југа ове планете питају "како" кад већином сами одраде посао. Ствар менталитета и простаклука тих народа и огромних очију. Сваки народ који негује издајнички део у себи, заслужује да буде окупиуран. На пример, зашто Исток то не уради негде на Западу? Па Западни народи немају те особине. Америка то спречава са највећим бројем робијаша на свету. Али решава. Тај део народа је у затвору. Ствар правног уређења државе и патриотског односа народа према својим државама. Западни народи нису никад у својој историји предали своје вође Истоку. За разлику од Истока.

 2. теоретичар says:

  Кина је од Британије изгубила два опијумска рата и након пораза морала да отвара пушионице опијума за Кинезе како би Британија зарађивала паре. Ово је наставак опијумских ратова Кине и Британије, мада Кина не употрбљава топове као Британија. Негде сам начитао да је Немачкој забрањено финансирање из Кине od прошле године а Британији није. Прошле године Британија је добила од Кине 10 милијарди долара страних инвестиција. Ништа не тврдим, али високи стандард носи са собом одређене последице . Као и ниски стандард. Готово исто само су последице модерније.(теорија Завере #157)

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u