КУРЦ СОПШТЕЊЕМ разбеснео муслимане! ОЧЕКУЈЕ СЕ ХАОС У АУСТРИЈИ!

КУРЦ СОПШТЕЊЕМ разбеснео муслимане! ОЧЕКУЈЕ СЕ ХАОС У АУСТРИЈИ!

19 августа 2016

86237 kurtzШеф аустријске дипломатије Себастијан Курц изјаснио се данас за увођење забране ношења бурке у Аустрији, као и увођење друштвено корисног рата за избеглице.

Он је, у изјави новинарима, такође истакао да треба увести такозване „послове за један евро“ за избеглице, смањити помоћ, али истовремено увести и забрану ношења бурке.

Све те мере Курц жели да унесе у нови закон о интеграцији који би, како је најавио, требало да се изради у наредних шест месеци.

Што се друштвено корисног рада тиче, он би требало да обухвата послове, на пример, у одржавању јавних површина, помоћи тражиоцима азила, као и рад у социјалним установама.

Сервис за запошљавање (AMS) требало би да буде надлежан за посредовање таквих послова.

Најпре ће послови бити нуђени у државним службама, а касније би то могло бити проширено на невладине организације.

Ко није спреман да прихвати друштвено корисне послове биће суочен са смањењем социјалних услуга, најавио је Курц.

Он је истакао да је веома важно да се избеглице запосле, јер ко читав дан седи код куће или у парку, може доћи на „глупе идеје“.

Што се забране бурки тиче, Курц је подвукао да то не сматра верским симболом, већ симболом „паралелног друштва“.

KOMENTARI



4 коментара

 1. Jovan says:

  Najzad nesto pametno i iz EU. Predlog Kurca je pravi. Ako neko ode u goste kod nekog mora da postuje pravila kuce domacina. Drugi predlog da izbeglice moraju nesto da rade a ne da leze i dobijaju pare dok drugi robovski radi za skoro istu sumu novca. To treba( i mora ) i nasa vlast da primeni, kao i kod svih ostalih socijalnih davanja.

 2. iki says:

  Sve što je predložio, pozdravljam.

 3. Čarapan says:

  Toga ima a treba da se pod hitno i kod nas uvede, imamo toliko javnih površina koje su u korovu do guše, bar to ako ništa drugo. Isto za dođoše i državljane Srbije, ja lično znam čoveka koji prima 70 000 dinara pomoći, pravi,zida i svaki dan žurka, a mnogi rade za 20-30 000 dinara mesec dana.

 4. MRTVA HERCEGBOSNA says:

  hrvati su najgori stranci, neće da rade i samo kopaju po kontejnerima kao i u hrvackoj, njih treba naterati da rade kao i cigane.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *



ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u