КУРЦ СОПШТЕЊЕМ разбеснео муслимане! ОЧЕКУЈЕ СЕ ХАОС У АУСТРИЈИ!

KURC SOPŠTENJEM razbesneo muslimane! OČEKUJE SE HAOS U AUSTRIJI!

19 avgusta 2016

86237 kurtzŠef austrijske diplomatije Sebastijan Kurc izjasnio se danas za uvođenje zabrane nošenja burke u Austriji, kao i uvođenje društveno korisnog rata za izbeglice.

On je, u izjavi novinarima, takođe istakao da treba uvesti takozvane „poslove za jedan evro“ za izbeglice, smanjiti pomoć, ali istovremeno uvesti i zabranu nošenja burke.

Sve te mere Kurc želi da unese u novi zakon o integraciji koji bi, kako je najavio, trebalo da se izradi u narednih šest meseci.

Što se društveno korisnog rada tiče, on bi trebalo da obuhvata poslove, na primer, u održavanju javnih površina, pomoći tražiocima azila, kao i rad u socijalnim ustanovama.

Servis za zapošljavanje (AMS) trebalo bi da bude nadležan za posredovanje takvih poslova.

Najpre će poslovi biti nuđeni u državnim službama, a kasnije bi to moglo biti prošireno na nevladine organizacije.

Ko nije spreman da prihvati društveno korisne poslove biće suočen sa smanjenjem socijalnih usluga, najavio je Kurc.

On je istakao da je veoma važno da se izbeglice zaposle, jer ko čitav dan sedi kod kuće ili u parku, može doći na „glupe ideje“.

Što se zabrane burki tiče, Kurc je podvukao da to ne smatra verskim simbolom, već simbolom „paralelnog društva“.

KOMENTARI4 komentara

 1. Jovan says:

  Najzad nesto pametno i iz EU. Predlog Kurca je pravi. Ako neko ode u goste kod nekog mora da postuje pravila kuce domacina. Drugi predlog da izbeglice moraju nesto da rade a ne da leze i dobijaju pare dok drugi robovski radi za skoro istu sumu novca. To treba( i mora ) i nasa vlast da primeni, kao i kod svih ostalih socijalnih davanja.

 2. iki says:

  Sve što je predložio, pozdravljam.

 3. Čarapan says:

  Toga ima a treba da se pod hitno i kod nas uvede, imamo toliko javnih površina koje su u korovu do guše, bar to ako ništa drugo. Isto za dođoše i državljane Srbije, ja lično znam čoveka koji prima 70 000 dinara pomoći, pravi,zida i svaki dan žurka, a mnogi rade za 20-30 000 dinara mesec dana.

 4. MRTVA HERCEGBOSNA says:

  hrvati su najgori stranci, neće da rade i samo kopaju po kontejnerima kao i u hrvackoj, njih treba naterati da rade kao i cigane.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *