КУРТИ СЕ СУПРОТСТАВИО ТРАМПУ: Подршку добио од две моћне земље! ДВЕ СИЛЕ ЗАБАДАЈУ НОЖ У ЛЕЂА АМЕРИЦИ

KURTI SE SUPROTSTAVIO TRAMPU: Podršku dobio od dve moćne zemlje! DVE SILE ZABADAJU NOŽ U LEĐA AMERICI

7 marta 2020

Na današnjoj sednici Vlade tzv. Kosova premijer privremenih institucija u Prištini Aljbin Kurti nije usvojio plan o ukidanju, a čak ni o delimičnoj suspenziji taksi na robu iz centralne Srbije i Bosne i Hercegovine, što je od njega ultimativno zahtevala administracija predsednika SAD Donalda Trampa. Kako saznaje Kosovo Onlajn, za takav stav Kurti ima snažnu podršku diplomatskih krugova Nemačke i delimično Velike Britanije.

Izvori napominju da premijer lažne države Kosovo u koordiinaciji sa Nemačkom i Velikom Britanijom razmatra mogućnost da odbije čak i delimičnu suspenziju taksi najavljenu za 15. mart pod izgovorom „destruktivne srpske kampanje“.

Isti izvori konstatuju da bi Aljbin Kurti podstaknut od Nemačke i Velike Britanije ušao u direktan i otvoren sukob i obračun sa SAD.

KOMENTARI5 komentara

 1. XXX says:

  Neka udje u sukob sa USA, to nam odgovara. Lako cemo se sa Trampom dogovoriti oko Bondstila. Ne bi bilo prvi put da se siptari uvale u govna zbog toga sto misle da su zasticeni medvjedi. Vidio sam video gdje su trojica od njih poginula od americkog snajpera zbog svoje gluposti i nasilnistva.

 2. Gardista says:

  I treba, samo jako. Nas podrzava Spanija, Rusija, Kina...i nista. A ove sabanjerose samo 4.rajh i ostrvo majmuna.

 3. milorad2 says:

  kurti radi ono što mu kažu da radi isto kao što će i haradinaj da radi ono štomu kažu, a posle njega dolazi red na tačijevu rolu.Svako od njih dobija instrukcije iz različitog centra sa zapada i svaka faza tih instrukcija je rasturaje i gašenje tzv.kosovske države.Preovladalo je mišljenje da je bolje da se sa nama dogovore oko zlata i ostalih djindjuva na kosovu ali i u na teroriji"uže srbije"(iznendadjenje je bilo veliko kada su shvatili da mnogo toga ima još tamo gde nisu stavili šapu,to ih je i uverilo da je bolje da sa nama pregovaraju jer mi ćemo se i sa onim što imamo bez kosovoa podići u velike ekonomske visine a tako ojačana srbija je ozbiljna pretnja i kosovskom poduhvatu pa mogu SVE da izgube)) i da nas zaposle kao balkanske policajce:)Šiptari če ili kopati u rudnicima za lepe pare ili će biti proterani u albaniji ili će biti pobijeni, kako ko radi tako će i da prodje od njih.Velik investicioni poduhvat JUGOISTOK je počeo i doći će mnogo stranaca ovde da rade i žive zbog toga moraju expres da nas prime u EU i sada ć se sve to rešavati u "paketu" kao što su oni sami i rekli.Medjutim uslov za taj plaan je da će i rusi i kinezi biti vrlo jako zastupljeni ovde u celom tom poduhvatu i mislim da ako to prodje mi možemo da računamo na jedan duži miran i berćetan period ovde.Ako pšokušaju da istisnu ruse i kineze neć ni oni ući i to im je jaasno stavljeno do znanja.Mogu da biraju sada RAT ili SARADNJU i ZARADU ali mislim da sve indicije pokazuju da su odbrali pare ovi sa zapada.

 4. Duh proroštva says:

  Oni su ga i naučili da nametne sankcije sada neka ga oduče. Ali šta ako i USA ukine priznanje jednostranog uspostavljanja države Kosovo? Dačić gleda i samo vreba, ali biće sjaši kurta da uzjaši murta. Ako Srbi pod sankcijama na Kosovu nisu naučili da žive normalno, onda su već do sada izumrli pod takvim sankcijama. Što znači da te sankcije sada u stvari više ništa i ne znače sem političkog prepucavanja. Što i jeste neki cilj.

  • Predrag says:

   haradinaj je dao besu ko ukine sankcije ode glava. a ovaj ako je dobio izbore ne znači da ima vlast. a mi i naša vlast ne vladano ni Srbijom već gey lobi.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *