КУРТИЈЕВА ИЗЈАВА РАЗОЧАРАЛА АМЕРИКУ! Осрамотио је Косово, вичу Шиптари!

КУРТИЈЕВА ИЗЈАВА РАЗОЧАРАЛА АМЕРИКУ! Осрамотио је Косово, вичу Шиптари!

16 фебруара 2020

Бивши такозвани премијер Рамуш Харадинај рекао је да је изјава председника лажне косовске владе Аљбина Куртија да су споразуми склопљени у Минхену без његовог знања, осрамотила ту лажну државу и разочарала САД.

Харадинај је рекао да би Курти требало да позове чланове радне групе Косовске управе цивилног ваздухопловства и друмског саобраћаја и обавести се о детаљима онога што је договорено.Харадинај је на својој Фејсбук страници подсетио да је 30. јануара позвао службенике Министарства инфраструктуре да их обавести о споразуму који ће бити потписан уз посредовање специјалног изасланика Ричарда Гренела.

„Ова фотографија снимљена је 30. јануара 2020. Као премијер земље, пре две недеље позвао сам на састанак радне групе Косовске управе цивилног ваздухопловства и друмског саобраћаја, односно службенике министарства, да их обавестим о писму о намерама за железницу које ће бити потписано са Србијом уз посредовање Гренела. Замолио сам их и да не разговарају о било чему што је у супротности са Уставом Косова“, написао је Харадинај на Фејсбуку.

„Премијер Курти је требало то да учини а не да срамоти земљу рекавши да није обавештен”, написао је Харадинај.

(kosovo-online)

KOMENTARIЈедан коментар

  1. garo says:

    Jos malo Scipetari, pa kud koji. Ocistit cemo Srbsku zemlju od vas pogani.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u