ЛАВРОВ: Американци измишљају нова правила у УН због Косова!

ЛАВРОВ: Американци измишљају нова правила у УН због Косова!

14 октобра 2015

1294754740 LavrovАмериканци су „сместили” генералном секретару УН Бан Ки Муна позивом представницима Косова на „догађај” који су они организовали у Уједињеним нацијама – рекао је вечерас Сергеј Лавров.

Он је у интервјуу московској телевизији НТВ подсетио да су САД у време одржавања Генералне скупштине УН одржале у згради УН скуп о борби са тероризмом”. Али, мимо процедуралних оквира УН.

„Поводом тог скупа – указао је шеф руске дипломатије – одмах се наметнуло питање: шта је стало из одржавања скупа на територији Уједињених нација, а мимо самих УН и изван њихвих процедуралних оквира? Други проблем је списак позваних… Јер, примера ради, представници Косова су били позвани на равној нози са државама чланицама УН, седели су међу њима, са истом таблицом испред себе”.

Лавров је поновио да су Американци таквим стварима довели у незгодан положај генералног секретара УНкојег су позвали на отварање свог форума. А довели су у незгодан положај и целе Уједињене нације.

Руски министар је свему дао овакво своје „објашњење”:

„Схватам да је лакше окупљати оне који те у свему слушају, па са њима решавати некакве задатке, представљајући све то за некакву „вољу међународне заједнице, међународне коалиције”. А да је много теже долазити у Уједињене нације и договарати се уз учешће Русије, Кине и многих земаља у развоју које имају самосталне ставове о спољнополитичким питањима”.

Али, упозорио је Лавров, само договори са Русијом, Кином и осталима нешто вреде и могу да трају…

KOMENTARI8 коментара

 1. deda mraz says:

  Svaka cast gospodine Lavrov i hvala vam za ovo jer nas Srbe iz Srbije samo vi Rusi branite i odrzavate nam minimalni nivo dostojanstva jer nasa usljiva crvena usljiva burzoazija zajedno sa zutima koji su kao sipka i bubanj pokusava na sve moguce nacine da nas ponize kao zadnje bednike.Najbolji primer za to je kada su nasi petokolonasi zajedno sa onim smradom Divcem glasali za prijem kosova u olimpijski komitet.

 2. Apis says:

  Deda mraz, ne mogu Rusi bas sve da urade umesto nas. Treba izaći masovno na izbore i glasati ne za onoga ko plati sendvic i pivo nego za onoga ko ima viziju i karakter. Srbi su verbalno protiv EU a intimno mastaju da se priblize svojim dzelatima. Vucićevi prijatelji Nemci poubijali su najsvirepije vise nego Turci za nekoliko vekova izživljavanja. Svi bleje kad će se otvoriti poglavlje a ovi ih ponizavaju ismejavaju i beskrajno ucenjuju. Nije me bilo stid ni strah kada su nas nazivali najgorima na svetu ali me stid kada moj premijer bleji kao klosar u SAD da ga primi bar udruzenje beskućnika. U Brisel i Nemacku ide samo da potpise nove ucene i ultimatume. Pa kad cela Srbija mirno ćuti umesto da izađe na ulice i kaze dosta, ZASTO BI SE RUSIJA MESALA.

 3. Rade says:

  Apise a ko ovde ima viziju i karakter? Kada je Crkva izbačena iz naroda i kada smo Boga proterali karakter se po logici stvari sveo na nulu. Sa nula karakterom nema vizije, odnosno vizija se pretvorila u ko da više para i prodaju intetesa sopstvene zemlje. Hoću da kažem da dok na čelo Srbije ne dođe verujuć čovek koji se plaši Boga i kojem su Božiji zakoni iznad svetovnih mi nećemo imati napretka. Rusi su imali isti problem ali se po Božijem promislu pojavio Putin. On obnavlja Crkvu i stimuliše Pravoslavlje, samim tim dobija nacionalno orijentusane, Bogobojažljive generacije koje su seme za budućnost Rusije. Mi smo daleko i od semena jer nam i Crkvu ruše iznutra ekumenizmom. Neka nam Bog pomogne !

 4. Apis says:

  Rade, potpuno se slazem sa vasim misljenjem! Tacno je, samo iskren pravoslavac koji se plasi da povredi Boga neće povrediti ni ljude ni drzavu. Ateisti su najcesće olos koji ne postuje ni roditelje.

 5. Rade says:

  Tako je Apise. Potpuno se razumemo. Hristos posredi nas !!!

 6. pravda says:

  Nato=EU su nasi zapadni prijatelji,ali u RASTURANJU nase drzave. Zato mi nije jasno zasto ove nase BITANGe ,klece u nase ime ispred ZAPADNIH DZELATA

 7. Елвис Трстеник says:

  Лепи коментари!!!Да браћо екуменизам је у врху цркве,опозицију немамо,власт никаква,само Бога имамо!!!

 8. miodrag says:

  Bog sa ovim nema nikakve veze. Samo narod sopstvenom svešču odlučuje o ovakvim sudbisnskim stvarima koji se tiču sudbine naroda.Zašto imam utisak da su srbi nesvestan narod ,inertan imentalno potkupljiv, neodlučan i nesločan u najodlučnijim trenucima. Tako je uvek bilo u istoriji Srba. Zašto bi rusi stali na branik odbrane srba, kad to srbi sami ne žele. Kao da postoji neki mazohistički poriv u ovom narodu. Zabijanjem glave u pesak, sa nojevskog aspekta nećemo izmeniti srpsku realnost. R E F E R E N D U M ! R E F E R E N D U M ! Volja naroda mora da se čuje. Toga se UZURPATOR, SAMODRŽAC, UŠTVA SLINAVA I PRODATA najviše i plaši - glasa naroda. Naterajmo ga da raspiše REFERENDUM. Na njemu samo dve pitanja: DA LI ŽELITE DALJE INEGRACIJE U E.U. ili NE. svaki srbin koji racionalno razmišlja zaokružiće NE. dOŠLO JE VREME KONAČNO ZA REVOLUCIJU. pESAK U SATI CURI, VREMENA NEMA PUNO.Vrata svetlosti istoka su nam još otvorena, ali polako se i ona zatvaraju. Ne dopustite da ostanemo usamljeni, bez Rusije smo kao drvo u pustinji. Počnite konačno da razmišljate svojom glavom. Srpska elita je rasprodata zapadnim parama, misleći ljudi ove zemlje, čak i u ovim sudbinskim trenucima se ne izjašnjavaju. Ne žele, strah ih je, ili su svi utonuli u blagostanje sopstvene podanosti. NESVETA crkva se ne izjašnjava, ekumenizam je na pomolu, aspekt duhovne ništavnosti, pored političke. Totalan H A O S. vIĆE NEZNAM U KOJOJ DRŽAVI ŽIVIM, A ŠTO JE GORE TOTALNO SAM PORAŽEN ČINJENICOM I STRAHOM ISTIM PITANJEM ZA SVOJU DECU.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u