ЛАВРОВ: Односи Запада и Русије лошији су него у време Хладног рата

ЛАВРОВ: Односи Запада и Русије лошији су него у време Хладног рата

16 априла 2018

ОДНОСИ Русије и Запада лошији је него у време Хладног рата, јер је тада постојала комуникација, а није било опсесије русофобијом, рекао је у интервјуу за Би-Би-Си министар спољних послова Русије Сергеј Лавров.

„Мислим да је (однос) лошији. Током рата постојали су канали комуникација и није било опсесије русофобијом, што изгледа као геноцид санкцијама”, рекао је Лавров.

Лавров се, како каже, нада да људи на Западу, укључујући и оне на власти, знају колико је ситуација опасна, пренео је ТАСС.

Он је у том интервјуу, чији делови су објављени данас, такође, демантовао америчке наводе да је Русија уклањала доказе са места на којем је наводно у Сирији извршен хемијски напад.

„Не могу да будем некултуран са шефовима држава, али позивате се на лидере Француске, Велике Британије и САД, а да будем искрен, сви доказе на које се они позивају ослањају се на наводе из медија и са друштвених мрежа. Тај напад се није догодио. Оно што се догодило била је планирана представа”, рекао је Лавров.

KOMENTARIЈедан коментар

  1. Velika Metla says:

    Односи су лошији само зато јер су се осилили,пошто ви немате једног Стаљина да им се мајке "начестита",онако по заслузи! Стаљин их није звао "партЊорима",него душманима! Нисте ви ништа научили од Стаљина,и како се са тим зликовцима "преговара",а преговара се искључиво преко нишана! Они ће вас кад тад напасти,зато што је у њиховим генима,и крви,зло,које се испољава у агресији и жеђу за крвљу,јер су сотонина "чеда"!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u