ЛАЗАНСКИ ОТКРИО ВЕЛИКУ ЗАВЕРУ: Ако Албанци упадну на север Косова, ЕВО ШТА ЋЕ УРАДИТИ ЗАПАД

LAZANSKI OTKRIO VELIKU ZAVERU: Ako Albanci upadnu na sever Kosova, EVO ŠTA ĆE URADITI ZAPAD

10 decembra 2018

Novinar i vojno-politički komentator Miroslav Lazanski rekao je u vestima „Studija B“ da postoji opcija da Albanci formiraju vojsku Kosova i da sa njom nasilno ili mirno uđu na sever pokrajine.

– Vi ste nama obećali da ta vojska neće ući na sever – rekao je Lazanski da će biti reakcija Srbije, a da će Zapad odgovoriti pitanjem da li imamo papir o tome.Odgovor Srbije će biti da tog papira nema, ali da su oni usmeno to obećali.

– Znate, mi smo nekoliko puta zeznuli i Ruse, odnosno Gorbačova, pa možemo i vas – uslediće odgovor sa Zapada, tvrdi Lazanski.

On je dodao da Vašington mora uzeti u obzir i naše interese na Kosovu i Metohiji.

(Srbija Danas)

KOMENTARI21 komentara

 1. Zoran says:

  "Odgovor Srbije će biti da tog papira nema, ali da su oni usmeno to obećali."___________Ili ste teske budale ti i Vucic ili vrhunski izdajnici. Pa Zapad obecanja ne drzi, sto ste pristali na usmena obecanja?

  • Skenderbeg says:

   Papir postoji a to je rezolucija 1244. La(za)njski ovdje provodi propagandu svoga gazed. E Lanjski prodao si svoju karijeru za sitnis. Steta, a bio si potencijal.

   • Budi Bog s nama says:

    Posle Martija Ahtisarija i te rezolucije 1244 ništa drugog nije ni bilo pa čak ni usmenih obećanja, a kamoli papira. Obećanja su bila samo sa naše strane kako mi hoćemo da se držimo 1244 sve jedno šta će nas snaći. Ahtisari u međuvremenu uzo pare, otišo u penziju a ništa nije sproveo osim što nam je kfor doneo, a kfor brani ugrožene albance od srpskog agresora i uspešno ih oslobađa i osvaja nove srpske teritorije.

  • Velika Metla says:

   A koje je i pismeno držalo vodu? Nijedno! Boli njih "vršnjak"da li je obećanje napismeno,ili usmeno,kada se o njihovom interesu radi,oni ništa ne poštuju do GOLU SILU!

   • Za Srbiju says:

    Tako je. Lažu i kada obećaju i kada potpisuju. Lažu i kada palamude o ljudskim pravima, o demoNkratiji ili kada pišu istoriju. Uvek lažu. Sve što zinu, lažu!

  • Željko says:

   Srbija je otok u moru NATO članica i nikakav ozbiljan sustav tipa iskander ne bi mogao ući. Sva majmunisanja toga tipa uzrokovala bi potpunu izolaciju, a o mogućim posljedicama po Srbiju, a i Srbe u BiH, ne treba trošiti riječi.

   • Dani says:

    Jadan si i bedan,svakim svojim komentarom dokazujes da si RETARD,LECI SE!

 2. mr.macola says:

  RAT! Do zadnjeg...

 3. trikornjanin says:

  Ja bih voleo da mi Lazanski objasni zasto je napisan dokument "rezolucija 1244" i zasto od momenta od kada je taj dokument donesen niko u Srbiji ne insistira da se postuje ono sto je u njemu napisano. Manimo se teorija i siptarskih kombinacija, daj da vidimo zasto vlast u Srbiji radi ono sto nasem neprijatelju odgovara. Ako nas EU zajebava za raznorazne gluposti (a velika je verovatnoca du u tu zajebanciju i necemo nikada uci). ako zahteva postovanje njihovih pravila kako to da mi odbacujemo ono sto je napisano i potpisano a kao tezimo da sprovodimo zakon. Jer to ono "drzte lopova"

  • Kiza says:

   Zato što su žuti prebacili kosovsko pitanje iz U.N na Evropu,hohštapleraj!!!

 4. Vesko says:

  Pravite Rezoluciju u Skupstini Srbije koja ce proglasiti okupaciju od strane Vojske Kosova prvo, a ako ih KFOR ne razoruza kako to njihov mandat po UN Rezoluciji 1244 nalaze onda i od strane KFOR-a! U protivnom postacete kolabariocainisti okupatora, a otpor okupatoru, pa i oruzani, je legalan po medunarodnim Zenevskim i Haskim Konvecijama ratnog prava.

  • Posmatrac says:

   Tesko je zamisliti zasto niko ama bas niko u toj skupstini ne poteze pitanje okupacije KiM. To znaci da su svi tamo u sluzbi okupatora.

  • Taipova Češma says:

   Redosledpoteza Prvo osloboditi Bejograd / biće teško ali će trajati kratko / a onda prognati sveokupatorske snage sa Kosova i Metohije - RATOM.

  • SiNiša says:

   Bravo. To je suština! OKUPACIJA! E sada da će okupaciona skupština (odlučuju i u većini su kolaboracionisti) da donese neku odluku u interesu Srbije i naroda? Teško da je i zamislivo.

 5. Hruscov says:

  Sve dogovoreno, jadan onaj narod sa ovim politicarima. Mislim da ce ovde vrlo brzo da lete glave sa giljotinama u sred Beograda. A posle niko nece smeti biti predsednik ili sl. jer je sve korumpirano.

 6. Budi Bog s nama says:

  Gledano sa vedrije strane mi više ne moramo da ulažemo u vojsku Kosova jer ima ko nam brani Kosovo. Drugo, ako to samozvano i samoproglašeno Kosovo može da nabavi konkurentnije tj. jeftinije i bolje proizvode nego ove preko Srbije i one koje mi proizvodimo, onda to može biti boljitak za Srbe sa Kosova. Treće, ako žele da se pokažu kao pravna država čuvaće te naše Srbe tamo kao malo vode na dlanu. Četvrto, UN i zapad bi trebalo te preostale Srbe na Kosovu da proglase za svetsku baštinu vrstu koja izumire i da ih tako zaštite od pogroma i lovaca na glave. Peto, Amerikanci već imaju jednu svoju državicu koja se zove Albanija, treba joj pridodati ovu koja se zove Kosovo kao državu u dijaspori, pa onda da se mi proglasimo kao pokrajina te američke države i tako postanemo deo Amerike jer od nas Evropa ionako beži kao đavo od krsta. Srbi nevaljaju evropi pa onda neka ih kod amerikanaca. Hardi zaisa može lako da sruši vladu iz Beograda i da postavi svoju

 7. Deda Micko says:

  Lazina puska je Vucko, a Vuckova puska je Laza Lazovanski. Srbija je u sigurnim rukama.

 8. Baracuda says:

  Ovaj Lazanski je stvarno na nečemu, ali je stalno prisutan sa svojim sve glupljim komentarima !

 9. Kulak says:

  Prljavi igraju prljavo.

 10. Vrana says:

  Rez. 1244 ne postoji nju je sklopio černomordin a on je ruski lopov i izdajnik rusije. Tako da rusija ništa ne preduzima kako bi se ta rezolucija poštovala.

 11. Old School says:

  Imamo Papire i rez:1244 Srpski parlament mora kao prvo usvojiti zakon da nam je Drzava Srbija okupirana teretorija.Kao drugo u zakonu da pise da nema izrucenje ni jednog naseg vojnika staresine oficira a kamoli Predsenik drzve da bude iporucen na bilo koji strani sud itd,dosta je bilo zajebavanja.I zakon ko radi protiv Drzave Dozivotna kazna nazalost imamo dosta takvih ljudi sramota.Jadni nasi vojnici i staresine koji su kroz vekove izgubili svoj zivot radi cega ? Nek im Slava

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *