ЛАЗАНСКИ УПОЗОРАВА: НАТО ракетни штит на 200км од Београда! Ако дође до НУКЛЕАРНОГ УДАРА, ТЕШКО НАМА! (ВИДЕО)

ЛАЗАНСКИ УПОЗОРАВА: НАТО ракетни штит на 200км од Београда! Ако дође до НУКЛЕАРНОГ УДАРА, ТЕШКО НАМА! (ВИДЕО)

8 октобра 2018

Предстојећи безбедносни форум у Београду бавиће се свим и свачим, осим америчком антиракетном базом у Румунији, на око двеста километара ваздушном линијом од Београда.

У време Варшавског пакта и Совјетског Савеза никада у Румунији и Бугарској није било совјетских војних база, а сада су тамо америчке.– Иде се линијом политичког опортунизма. И Румуни ћуте, није ни чудно што се о томе ћути код нас – каже Лазански у емисији „На нишану Лазанског“.

Он је додао да је Србија у опасности, јер ако дође до кризе, Руси могу гађати ту базу.

– Ако дође до нуклеарне кризе, Руси прво гађају Девесел, а то је 200 км од Београда. Ако дође до нуклеарног напада Румунија је прва надрљала, а онда ми од нуклеарног облака. Морамо направити стање цивилне заштите, бункера, АБХ опреме – упозорава војно-политички коментатор.

 

KOMENTARI4 коментара

 1. petrovgrad says:

  Што би то радили Амери, када је много делотворније и корисније по њих да у Русију наставе да уцаују килограм филигранског папира на којем је одштампано у апоенима од по 100 долара или мање. Амере то не кошта ништа, можда око 100 долара за 1 кг финог папира, а колика је зарада милионе тона нафте, руде, радне снаге, сатнице научног рада итд. На исти начин Амери уваљују безвредне папире папире Кини, Индији, ... Зашто да се гађају атомкама, када може неко да им узврати.

 2. Радиша says:

  Све што је набројано од заштитне опреме има... Али за ситну боранију нема коме је она потребна?

 3. Milan says:

  Ako do toga dodje, znaci ode ceo svet tako da to nema nikakve veze kolko smo blizu. A rumuni su poceli sve sve vise da se bune protiv korupcije koja je prodala svoj narod.

 4. milorad says:

  da to je užasna opasnost za nas pre svega za vojvodinu i beograd

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u