ЛАЗАНСКИ ЖЕСТОКО ПО АМБАСАДОРУ: Нека нас британски амбасадор Денис Киф поштеди савета, упозорења и моралних придика!

ЛАЗАНСКИ ЖЕСТОКО ПО АМБАСАДОРУ: Нека нас британски амбасадор Денис Киф поштеди савета, упозорења и моралних придика!

29 октобра 2015

Lazanski KIf 46Пише: Мирослав Лазански

Сваког британског амбасадора у Београду доживљавам као члана српске породице. Одувек. Јер, ми смо с енглеском краљевском кућом у фамилијарном односу, а наш престолонаследник, принц Александар британски је официр, мислим да има чин мајора. Завршио је војну академију Сендхерст, тако је морало бити ако жели да једног дана буде и српски краљ, а стажирао је у једној елитној оклопној јединици британске војске у Немачкој.

Дакле, апелујем на престолонаследника, и могућег будућег српског краља, да ургира код краљице у Лондону да нас екселенција Велике Британије у Београду, амбасадор Денис Киф поштеди савета и упозорења. Уморни смо од упутстава: може Косово да буде представљено са фуснотицом, звездицом и пахуљицом, после годину дана пахуљица се истопила, звездица угасила, фуснотица избрисала, онда кажу нема нових услова за Србију на путу ка ЕУ, ма сигурно нема нових услова, али има нова платформа, можда за платформу треба и нека скела, скела каже да не тражимо од Србије да призна Косово, али Србија и Косово морају да потпишу правно обавезујући документ, а документ ћемо да тумачимо уз помоћ платформе, коју опет не можемо да схватимо без скеле, документ ће ваљда бити на тоалет-папиру и без било каквог државног знака и печата, ипак отварамо поглавље 35 до краја године, нисте правилно протумачили платформу за отварање поглавља 35 на путу ка ЕУ, о скели да и не говоримо, платформа за отварање поглавља 35 захтева имплементацију споразума у Бриселу и политички релаксиран амбијент, политички релаксирани амбијент и имплементација Бриселског споразума немају везе са Црнотравцима, јесте да они праве најбоље скеле и платформе, али какве то везе има са бацањем сузавца у парламенту Косова и Заједницом српских општина, бацаче сузавца ми не можемо да контролишемо, јер је и то део демократског сазревања на Балкану, уосталом, они су само несташни момци, па и ви сте бацали сузавац у октобру 2000, ко вам је крив што тада нисте предвидели скеле, платформе, поглавља и нове бацаче сузавца…

Дакле, да ли амбасадори заиста мисле да су грађани Србије недотупавни? Да не разумеју о чему се ради? Па нам екселенција Денис Киф поручује како зна да је премијер Вучић у Москви с министрима, зна да Србија с Русијом има посебне везе, али „ви сте на путу приступања ЕУ, а то значи и усклађивање спољне политике са ЕУ”. Па онда да уведемо санкције Русији? То каже амбасадор државе, која од формирања Европске уније још није ускладила свој монетарни систем с ЕУ, нити ће га усклађивати, и није у систему Шенгена, нити ће улазити. И која ће следеће године имати референдум о опстанку, или изласку из ЕУ. Да паднеш са скеле…

(Политика)

KOMENTARI31 коментара

 1. frka says:

  Ambasador je glup ko kurac i ne samo engleski.Neshto kao petljaju a na kraju ce se sami u tu kuchinu upetljati.Meni vec dugo nije jasno po kojim kriterijima se ti ljudi izabiru da budu ambasadori jer ovakve samo idioti mogu preporuciti za diplomatiju.Oni vise stete interesima zemalja koje zastupaju nego bilo ko drugi.Lazanski po obicaju orginalan i prepoznatljiv.Novinar koji u par rijeci ..metafora i ironijom kaze mnogo vishe nego ona takozvana akademska puvala kojima je vaznija forma od sushtine.Zato ih niko i ne chita osim samih njih..

 2. Radikal says:

  Dokument ce da napisu na Aleksandru Vucicu. Pa kad ga potpise, sa njim ce da se obrisu i puste vodu.

 3. miroslav says:

  G.Lazanski prestolonaslednik jeste major po cinu.Uza specijalnost tenkovi.Prestolonaslednik nema uticaja na politiku vb.Nema je po ustavu ni kraljica,nego premijer vb.Ona se pita i moze da naredi upotrebu vojske samo ako je ugrozena granica kraljevstva.To je zadnji put uradila u ratu sa Argentinom i vise ne.Denis Kif moze biti opozvan na zahtev Srbije,ali Vucib and Dacic to ne smeju.

 4. marko says:

  Radikal da samo ti i svi u Srbiji NE ZNATE STO TO ZNACI I STO CE POSLE BITI kad ovaj izdajnik i njegovi prijatelji dacic potpisu neki pravni dokument koj i je fakticki drzava to znaci da ce taj pravni dokumet o granici pasusu traziti i ostali delovi srbije sandak sigurno vec ugljanin trazi drzavu ne mozes jednom delu teritorje dati neke prvane ustupke sto su drzava a da to ne dades ostalim koji imaju pravo traziti na tom evropskom sudu i dobiti posle tog cin .LI C NO MISLIM KAD JE OVAJ IZDAJNIK NAPRAVIO STO NITKO NIJE U ISTORIJI SRBIJE LJUDE 100 000 IZRUCIO TZV DRZAVI KOSOVO ON I DACIC CE SIGURNO POTPISATI NEKO POGLAVLJE U TOM 35 POGLAVLJU GDE PRIZNA NEKAKVI PRAVNI DOKUMENT O TERITORJI POD DRUGIM NAZIVOM I AUTOMATSKI SE OTVARA SANDAK SIGURNO I ODLAZI

 5. Dusan says:

  Dosao je u Srbiju jos jednom jedan iz Londona da lazima satanizuje srpski narod i njen interes. I umesto da ga prvim avionom isprate, njega pozivaju na svecanosti da iste ulepsa. SRBIJO PROBUDI SE.

 6. ARTILJERAC says:

  говно енглеског ђавола је овај скот од амбасадора.

 7. zlatiborski ovan says:

  ...a onda da uvedemo sankcije Rusiji? To kaže ambasador države, koja od formiranja Evropske unije još nije uskladila svoj monetarni sistem s EU, niti će ga usklađivati, i nije u sistemu Šengena, niti će ulaziti. I koja će sledeće godine imati referendum o opstanku, ili izlasku iz EU. Da padneš sa skele… ************ ВБ представља оно што знамо као ЦИТИ, а то је једва површине неколико м2. Они се и немају за Европљне, већ некакве Бритиш. А Бритаин је , за занимљивост, назив пра-словенског, тј. феничанског порекла, Од речи БРАТАНАЦ ************** Generalno ne smatraju sebe ‘Evropljanima’ niti smatraju da žive u Evropi, već na ‘Britanskim ostrvima’– deo sveta koji, prema njima, se izdvaja od svega i svačega na planeti zemlji. Engleska kuhinja se sastoji od – pečenog krompira, prženog krompira, kuvanog krompira, pirea, pite sa krompirima, kolač sa krompirima, torte sa krompirima, riba i prženi krompir(Fish ‘n’ Chips), pečeni krompiri i pire, prženi krompiri u svim oblicima i debljinama https://tinyurl.com/olbmwgb

 8. телетабис says:

  Цитат из задњег пасуса: "Дакле, да ли амбасадори заиста мисле да су грађани Србије недотупавни? Да не разумеју о чему се ради? " Зна добро Амбасадор да срби нису такви ал такве су поставили да владају Србијом!!! И чему уопште више чуђење.

 9. Batina says:

  Ko je to rekao da je ambasador celav?

 10. Slavica Jovanovic says:

  ТРАЈНО ЗАБРАНИТИ ЦРНОГОРЦИМА ДА БУДУ НА РУКОВОДЕЋИМ МЕСТИМА У СРБИЈИ! http://www.peticije24.com/128180

 11. Slavica Jovanovic says:

  Црногорци су једногласно гласали за пријем Косова у УНЕСКО , први признали Независно Косово . Црногорци су противници Православља . Црногорци су пријатељи наших непријатеља . Стипе Месић је први почасни грађанин Подгорице од 2007 . године али исто и почасни грађанин Приштине , али и почасни грађанин у Албанији где има и своју улицу ! Коме Срби верујете ? Католицима ?! http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2007&mm=03&dd=01&nav_category=167&nav_id=234649

 12. ANA says:

  Crnogorci su jednoglasno glasali za prijem Kosova u UNESKO , prvi priznali Nezavisno Kosovo,Crnogorci ukidaju srpski jezik,Crnogrci menjaju iemana ulica sa srpskim vladarima,Crnogorci prglasili Gavrila Pricipa za teroristu...VELIKA SRAMOTA sto Srpski politicari,ako su Srpski,ne reaguju i jednako guslaju kako su odnosi sa "bratskom" Crnom Gorom nikad bolji.

 13. мила says:

  Телетабис-браво за коментар!

 14. Sonja says:

  NJIHOV MORAL NAJBOLJE POZNAJE IRSKA......

 15. rade Bukara says:

  vi ste odnosno vasi preci bili kolonizatori izrabljivali otimali tudja bogatstva i danas bez razloga ubijate neduzne ljude po svetu u ime neke vase demokratije da imate imalo savesti otisli bi odmah iz ove zemljeali vi nemate ni morala ni savesti

 16. BULAVA says:

  U Velikoj Britaniji terorizam je ideologija i državna doktrina.Izjavu koju je za B92 dao Denis Kif,zapravo je između redova potvrda moje prve rečenice u komentaru.Ne postoji neko drugačije objašnjenje.Ako je Rusija problem u Ukrajini i Siriji,što je rečeno u izjavi za B92 od strane britanskog ambasadora,onda je po Kifu terorizam ispravna stvar.Da je Srbija država kao što nije,britanski ambasador bio bi proglašen personom non grata.

 17. Драгоке-Рајо Николе Милете Ристова а Риста Нике Кујова, Кујовић says:

  "Минули рад" енглеских трговаца од sеr-Solcberija (од Берлинског Конгрес)их елиминише не само код нас (на Балкану) него широм Свијета, ко иоле поштује "Учитељицу живота"... но ја бих да питам, ако је слободно питати..."Оћели бити скоро некаквог 27. Марта или неће"...?

 18. GORDANA says:

  NEMAM KOMENTAR , POSLE OVAKO DOBROG TEKSTA POŠTOVANOG MIROSLAVA LAZANSKOG, I OVIH NEMUŠTIH NATUCANJA KOMENTATORA, KOJI UVEK PROMAŠE TEMU I VATAJU SE SVOJE LIČNE MRŽNJE I IZGUBE KREDIBILITET KAO I OVAJ PROSTI NEUKI KIF, JA ODUSTAJEM OD BILO KAKVE PRIČE...I OSTAVLJAM VAS U SOPSTVENOJ KALJUGI LOŠIH PRIČA..

 19. dragan says:

  Oni bi i Noletu Djokoviću da popuju u tenisu , ali nekako im tu ne ide da se prave pametni

 20. За Србију says:

  Bravo Lazanski! U celoj muci si me nasmejao.

 21. Apis says:

  GORDANA BRAVO! Vas komentar je nagrađen. Dobili ste malo rabljeni dildo marke pulicer. Bitće vam isporucen na kućnu adresu.

 22. Zoran says:

  Kada bi "prestolonaslednik" prestola koji nemamo jer nismo monarhija,a uzgred ako bi uspostavili monarhiju gde pise da to trebaju biti Karadjordjevici,pa oni su ubistvom dosli na presto.Srecom skinuti su bez ubistva jer nije dobro ubijati bar mi Hriscani.Dakle kakav uticaj ima A.Karadjordjevic na kraljicu Britanije,nikakav.To sto su kao neki rodjaci njoj ne znaci nista,jer zasto bi princ Pavle bio bastovan u Engleskoj.Ratovala je ona protiv mnogih "rodjaka" a i nije neka Engleskinja nego Nemica od Franfurta.Znam da je tekst ironican i kao i obicno odlican.

 23. Pedja says:

  A brate lazanski ubio si ovog krelca ko cekicem. On ce nas da ci sta je politika licemeri edni, pa nemamo mi pamcenje 15 dana unazad ....

 24. Paštrović says:

  http://web-tribune.com/iza-kulisa/pismo-iz-1969-godine-kojim-je-zapoceto-rusenje-pravoslavlja-u-crnoj-gori-otkriva-plan-vatikana-u-toj-zemlji-do-2050-te Bilo bi dobro da se malo prisjetimo... ako OVO prođe na ovom sajtu!? Pročitajte ako vam nije ispod časti i ako vas ne mrzi. Sve ostalo, svi ti ambasadori i svi ovi naši poslušnici su samo nastavak - OVOGA!!!

 25. Meri says:

  @Paštrović Znamo za to. Postoji i NWO tj. cionistički plan - pogledajte na internetu u celosti reči poznatog jevrejskoj rabina Sinedriona - Reb Menahem Mendel Šneerosona: NAŠI PLANOVI ZA SLOVENE ..."Mi ćemo izdeliti sve slovenske narode (od njih 300 miliona, polovina je Rusa, na male oslabljene zemlje sa medjusobno pokidanim vezama. Ovde ćemo primeniti našu staru metodu: ZAVADI PA VLADAJ! Potrudićemo se da te zemlje medjusobno posvadjamo i uvučemo ih u medjusobne ratove sa ciljem - medjusobnog uništenja... Sve ćemo to uraditi pod izgovorom različitih suveriniteta, borbi za nacionalne ideale. Istovremeno, nećemo dozvoliti ni jednoj zemlji samoopredeljenje na osnovu nacionalnih vrednosti i tradicije. U tom ratu glupaka SLOVENSKA STOKA ĆE SAMA SEBE OSLABITI I OJAČATI NAS...." Ima još gadosti, kad se pročita ceo tekst vidi se da je mnogo toga već po tom planu primenjeno kod nas u ratovima 90-tih. Tu nije kraj njihovog plana, nastavak u tom stilu sledi nam dalje, ostavili bi u životu ukupno oko 40 miliona do najviše 60 miliona od cele slovenske populacije. Pa kao svuda ima i nas glupavih, ali najgore je što i novac koriste kao moćno sredstvo za ostvarenje svojih ciljeva, a znamo da to itekako kod naših ljudi uspeva... "Novac radi sve. Novac je vlast. Novac je sila. Ko ima novac, on ima oružje i to najmodernije. On ima armiju najamnika. Novac vlada sredstvima masovnog informisanja koja zaglupljuju milijarde ljudske stoke. Novac kupuje ljude koji su nam potrebni. Novac uklanja nepokorne. Bombarduje fanatike koji nam se protive - Iračane, Srbe, a u perspektivi Ruse..." Smo pogledajte medije, gde se najviše huška tu spremaju novo ratište. Rade tako da u medijima ima puno laži sa ciljem izazivanja sukoba i što je još gore i da se sa lakoćom opravda neka nova vojna intervencija protiv nevaljalih npr. Srba... Negde sam pročitala da planiraju da Hrvati i Srbi ratuju zajedno protiv Rusa, za njihove potrebe osvajanja sveta. Znamo dosta, čak mislim da više i nije vreme da se puno priča i piše, veliki brat nas ozbiljno prati i još vrednije radi...

 26. Draga says:

  Bravo, istina. Baš tako, u centar. Pogotovo što misle da mi ništa ne razumemo šta nam rade. Treba još ovaj politički vrh da im to kaže. Naravno, politički.

 27. Milan says:

  Tesko da ce ikada ti zlotvori uspeti da bilo kog Srbina ubede da svoju pusku okrene prema Rusima uz malu ogradu jedino za cedu jovanovica nemogu garantovati

 28. Dragan says:

  Gospodin Lazanski je samo jedan. Svaka čast na tekstu.

 29. Stevan Timotijevic says:

  Da medjutim nikako da izgovorimo da je u sustini i defakto Engleska tvorac svakog svetskog zla i da na najvisem diplomatskom i obavestajnom nivou potura svima redom da za njih odradjuju prljave poslove.Samo nas direktno unistavaju desetinama godina

 30. zIKO says:

  HAHAHAAA.... GOSPODINE LAZANJSKI DA PANDES SA SKELA PA DA PUKNES OD SMEHA..TRUBADUR ENGLESKI AMBASADOR KO DETLA NA BUKVI U SRED SUME....HOHOOO

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u