ЛАЗАНСКИ ЖЕСТОКО ПО АМБАСАДОРУ: Нека нас британски амбасадор Денис Киф поштеди савета, упозорења и моралних придика!

LAZANSKI ŽESTOKO PO AMBASADORU: Neka nas britanski ambasador Denis Kif poštedi saveta, upozorenja i moralnih pridika!

29 oktobra 2015

Lazanski KIf 46Piše: Miroslav Lazanski

Svakog britanskog ambasadora u Beogradu doživljavam kao člana srpske porodice. Oduvek. Jer, mi smo s engleskom kraljevskom kućom u familijarnom odnosu, a naš prestolonaslednik, princ Aleksandar britanski je oficir, mislim da ima čin majora. Završio je vojnu akademiju Sendherst, tako je moralo biti ako želi da jednog dana bude i srpski kralj, a stažirao je u jednoj elitnoj oklopnoj jedinici britanske vojske u Nemačkoj.

Dakle, apelujem na prestolonaslednika, i mogućeg budućeg srpskog kralja, da urgira kod kraljice u Londonu da nas ekselencija Velike Britanije u Beogradu, ambasador Denis Kif poštedi saveta i upozorenja. Umorni smo od uputstava: može Kosovo da bude predstavljeno sa fusnoticom, zvezdicom i pahuljicom, posle godinu dana pahuljica se istopila, zvezdica ugasila, fusnotica izbrisala, onda kažu nema novih uslova za Srbiju na putu ka EU, ma sigurno nema novih uslova, ali ima nova platforma, možda za platformu treba i neka skela, skela kaže da ne tražimo od Srbije da prizna Kosovo, ali Srbija i Kosovo moraju da potpišu pravno obavezujući dokument, a dokument ćemo da tumačimo uz pomoć platforme, koju opet ne možemo da shvatimo bez skele, dokument će valjda biti na toalet-papiru i bez bilo kakvog državnog znaka i pečata, ipak otvaramo poglavlje 35 do kraja godine, niste pravilno protumačili platformu za otvaranje poglavlja 35 na putu ka EU, o skeli da i ne govorimo, platforma za otvaranje poglavlja 35 zahteva implementaciju sporazuma u Briselu i politički relaksiran ambijent, politički relaksirani ambijent i implementacija Briselskog sporazuma nemaju veze sa Crnotravcima, jeste da oni prave najbolje skele i platforme, ali kakve to veze ima sa bacanjem suzavca u parlamentu Kosova i Zajednicom srpskih opština, bacače suzavca mi ne možemo da kontrolišemo, jer je i to deo demokratskog sazrevanja na Balkanu, uostalom, oni su samo nestašni momci, pa i vi ste bacali suzavac u oktobru 2000, ko vam je kriv što tada niste predvideli skele, platforme, poglavlja i nove bacače suzavca…

Dakle, da li ambasadori zaista misle da su građani Srbije nedotupavni? Da ne razumeju o čemu se radi? Pa nam ekselencija Denis Kif poručuje kako zna da je premijer Vučić u Moskvi s ministrima, zna da Srbija s Rusijom ima posebne veze, ali „vi ste na putu pristupanja EU, a to znači i usklađivanje spoljne politike sa EU”. Pa onda da uvedemo sankcije Rusiji? To kaže ambasador države, koja od formiranja Evropske unije još nije uskladila svoj monetarni sistem s EU, niti će ga usklađivati, i nije u sistemu Šengena, niti će ulaziti. I koja će sledeće godine imati referendum o opstanku, ili izlasku iz EU. Da padneš sa skele…

(Politika)

KOMENTARI31 komentara

 1. frka says:

  Ambasador je glup ko kurac i ne samo engleski.Neshto kao petljaju a na kraju ce se sami u tu kuchinu upetljati.Meni vec dugo nije jasno po kojim kriterijima se ti ljudi izabiru da budu ambasadori jer ovakve samo idioti mogu preporuciti za diplomatiju.Oni vise stete interesima zemalja koje zastupaju nego bilo ko drugi.Lazanski po obicaju orginalan i prepoznatljiv.Novinar koji u par rijeci ..metafora i ironijom kaze mnogo vishe nego ona takozvana akademska puvala kojima je vaznija forma od sushtine.Zato ih niko i ne chita osim samih njih..

 2. Radikal says:

  Dokument ce da napisu na Aleksandru Vucicu. Pa kad ga potpise, sa njim ce da se obrisu i puste vodu.

 3. miroslav says:

  G.Lazanski prestolonaslednik jeste major po cinu.Uza specijalnost tenkovi.Prestolonaslednik nema uticaja na politiku vb.Nema je po ustavu ni kraljica,nego premijer vb.Ona se pita i moze da naredi upotrebu vojske samo ako je ugrozena granica kraljevstva.To je zadnji put uradila u ratu sa Argentinom i vise ne.Denis Kif moze biti opozvan na zahtev Srbije,ali Vucib and Dacic to ne smeju.

 4. marko says:

  Radikal da samo ti i svi u Srbiji NE ZNATE STO TO ZNACI I STO CE POSLE BITI kad ovaj izdajnik i njegovi prijatelji dacic potpisu neki pravni dokument koj i je fakticki drzava to znaci da ce taj pravni dokumet o granici pasusu traziti i ostali delovi srbije sandak sigurno vec ugljanin trazi drzavu ne mozes jednom delu teritorje dati neke prvane ustupke sto su drzava a da to ne dades ostalim koji imaju pravo traziti na tom evropskom sudu i dobiti posle tog cin .LI C NO MISLIM KAD JE OVAJ IZDAJNIK NAPRAVIO STO NITKO NIJE U ISTORIJI SRBIJE LJUDE 100 000 IZRUCIO TZV DRZAVI KOSOVO ON I DACIC CE SIGURNO POTPISATI NEKO POGLAVLJE U TOM 35 POGLAVLJU GDE PRIZNA NEKAKVI PRAVNI DOKUMENT O TERITORJI POD DRUGIM NAZIVOM I AUTOMATSKI SE OTVARA SANDAK SIGURNO I ODLAZI

 5. Dusan says:

  Dosao je u Srbiju jos jednom jedan iz Londona da lazima satanizuje srpski narod i njen interes. I umesto da ga prvim avionom isprate, njega pozivaju na svecanosti da iste ulepsa. SRBIJO PROBUDI SE.

 6. ARTILJERAC says:

  govno engleskog đavola je ovaj skot od ambasadora.

 7. zlatiborski ovan says:

  ...a onda da uvedemo sankcije Rusiji? To kaže ambasador države, koja od formiranja Evropske unije još nije uskladila svoj monetarni sistem s EU, niti će ga usklađivati, i nije u sistemu Šengena, niti će ulaziti. I koja će sledeće godine imati referendum o opstanku, ili izlasku iz EU. Da padneš sa skele… ************ VB predstavlja ono što znamo kao CITI, a to je jedva površine nekoliko m2. Oni se i nemaju za Evropljne, već nekakve Britiš. A Britain je , za zanimljivost, naziv pra-slovenskog, tj. feničanskog porekla, Od reči BRATANAC ************** Generalno ne smatraju sebe ‘Evropljanima’ niti smatraju da žive u Evropi, već na ‘Britanskim ostrvima’– deo sveta koji, prema njima, se izdvaja od svega i svačega na planeti zemlji. Engleska kuhinja se sastoji od – pečenog krompira, prženog krompira, kuvanog krompira, pirea, pite sa krompirima, kolač sa krompirima, torte sa krompirima, riba i prženi krompir(Fish ‘n’ Chips), pečeni krompiri i pire, prženi krompiri u svim oblicima i debljinama https://tinyurl.com/olbmwgb

 8. teletabis says:

  Citat iz zadnjeg pasusa: "Dakle, da li ambasadori zaista misle da su građani Srbije nedotupavni? Da ne razumeju o čemu se radi? " Zna dobro Ambasador da srbi nisu takvi al takve su postavili da vladaju Srbijom!!! I čemu uopšte više čuđenje.

 9. Batina says:

  Ko je to rekao da je ambasador celav?

 10. Slavica Jovanovic says:

  TRAJNO ZABRANITI CRNOGORCIMA DA BUDU NA RUKOVODEĆIM MESTIMA U SRBIJI! http://www.peticije24.com/128180

 11. Slavica Jovanovic says:

  Crnogorci su jednoglasno glasali za prijem Kosova u UNESKO , prvi priznali Nezavisno Kosovo . Crnogorci su protivnici Pravoslavlja . Crnogorci su prijatelji naših neprijatelja . Stipe Mesić je prvi počasni građanin Podgorice od 2007 . godine ali isto i počasni građanin Prištine , ali i počasni građanin u Albaniji gde ima i svoju ulicu ! Kome Srbi verujete ? Katolicima ?! http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2007&mm=03&dd=01&nav_category=167&nav_id=234649

 12. ANA says:

  Crnogorci su jednoglasno glasali za prijem Kosova u UNESKO , prvi priznali Nezavisno Kosovo,Crnogorci ukidaju srpski jezik,Crnogrci menjaju iemana ulica sa srpskim vladarima,Crnogorci prglasili Gavrila Pricipa za teroristu...VELIKA SRAMOTA sto Srpski politicari,ako su Srpski,ne reaguju i jednako guslaju kako su odnosi sa "bratskom" Crnom Gorom nikad bolji.

 13. mila says:

  Teletabis-bravo za komentar!

 14. Sonja says:

  NJIHOV MORAL NAJBOLJE POZNAJE IRSKA......

 15. rade Bukara says:

  vi ste odnosno vasi preci bili kolonizatori izrabljivali otimali tudja bogatstva i danas bez razloga ubijate neduzne ljude po svetu u ime neke vase demokratije da imate imalo savesti otisli bi odmah iz ove zemljeali vi nemate ni morala ni savesti

 16. BULAVA says:

  U Velikoj Britaniji terorizam je ideologija i državna doktrina.Izjavu koju je za B92 dao Denis Kif,zapravo je između redova potvrda moje prve rečenice u komentaru.Ne postoji neko drugačije objašnjenje.Ako je Rusija problem u Ukrajini i Siriji,što je rečeno u izjavi za B92 od strane britanskog ambasadora,onda je po Kifu terorizam ispravna stvar.Da je Srbija država kao što nije,britanski ambasador bio bi proglašen personom non grata.

 17. Dragoke-Rajo Nikole Milete Ristova a Rista Nike Kujova, Kujović says:

  "Minuli rad" engleskih trgovaca od ser-Solcberija (od Berlinskog Kongres)ih eliminiše ne samo kod nas (na Balkanu) nego širom Svijeta, ko iole poštuje "Učiteljicu života"... no ja bih da pitam, ako je slobodno pitati..."Oćeli biti skoro nekakvog 27. Marta ili neće"...?

 18. GORDANA says:

  NEMAM KOMENTAR , POSLE OVAKO DOBROG TEKSTA POŠTOVANOG MIROSLAVA LAZANSKOG, I OVIH NEMUŠTIH NATUCANJA KOMENTATORA, KOJI UVEK PROMAŠE TEMU I VATAJU SE SVOJE LIČNE MRŽNJE I IZGUBE KREDIBILITET KAO I OVAJ PROSTI NEUKI KIF, JA ODUSTAJEM OD BILO KAKVE PRIČE...I OSTAVLJAM VAS U SOPSTVENOJ KALJUGI LOŠIH PRIČA..

 19. dragan says:

  Oni bi i Noletu Djokoviću da popuju u tenisu , ali nekako im tu ne ide da se prave pametni

 20. Za Srbiju says:

  Bravo Lazanski! U celoj muci si me nasmejao.

 21. Apis says:

  GORDANA BRAVO! Vas komentar je nagrađen. Dobili ste malo rabljeni dildo marke pulicer. Bitće vam isporucen na kućnu adresu.

 22. Zoran says:

  Kada bi "prestolonaslednik" prestola koji nemamo jer nismo monarhija,a uzgred ako bi uspostavili monarhiju gde pise da to trebaju biti Karadjordjevici,pa oni su ubistvom dosli na presto.Srecom skinuti su bez ubistva jer nije dobro ubijati bar mi Hriscani.Dakle kakav uticaj ima A.Karadjordjevic na kraljicu Britanije,nikakav.To sto su kao neki rodjaci njoj ne znaci nista,jer zasto bi princ Pavle bio bastovan u Engleskoj.Ratovala je ona protiv mnogih "rodjaka" a i nije neka Engleskinja nego Nemica od Franfurta.Znam da je tekst ironican i kao i obicno odlican.

 23. Pedja says:

  A brate lazanski ubio si ovog krelca ko cekicem. On ce nas da ci sta je politika licemeri edni, pa nemamo mi pamcenje 15 dana unazad ....

 24. Paštrović says:

  http://web-tribune.com/iza-kulisa/pismo-iz-1969-godine-kojim-je-zapoceto-rusenje-pravoslavlja-u-crnoj-gori-otkriva-plan-vatikana-u-toj-zemlji-do-2050-te Bilo bi dobro da se malo prisjetimo... ako OVO prođe na ovom sajtu!? Pročitajte ako vam nije ispod časti i ako vas ne mrzi. Sve ostalo, svi ti ambasadori i svi ovi naši poslušnici su samo nastavak - OVOGA!!!

 25. Meri says:

  @Paštrović Znamo za to. Postoji i NWO tj. cionistički plan - pogledajte na internetu u celosti reči poznatog jevrejskoj rabina Sinedriona - Reb Menahem Mendel Šneerosona: NAŠI PLANOVI ZA SLOVENE ..."Mi ćemo izdeliti sve slovenske narode (od njih 300 miliona, polovina je Rusa, na male oslabljene zemlje sa medjusobno pokidanim vezama. Ovde ćemo primeniti našu staru metodu: ZAVADI PA VLADAJ! Potrudićemo se da te zemlje medjusobno posvadjamo i uvučemo ih u medjusobne ratove sa ciljem - medjusobnog uništenja... Sve ćemo to uraditi pod izgovorom različitih suveriniteta, borbi za nacionalne ideale. Istovremeno, nećemo dozvoliti ni jednoj zemlji samoopredeljenje na osnovu nacionalnih vrednosti i tradicije. U tom ratu glupaka SLOVENSKA STOKA ĆE SAMA SEBE OSLABITI I OJAČATI NAS...." Ima još gadosti, kad se pročita ceo tekst vidi se da je mnogo toga već po tom planu primenjeno kod nas u ratovima 90-tih. Tu nije kraj njihovog plana, nastavak u tom stilu sledi nam dalje, ostavili bi u životu ukupno oko 40 miliona do najviše 60 miliona od cele slovenske populacije. Pa kao svuda ima i nas glupavih, ali najgore je što i novac koriste kao moćno sredstvo za ostvarenje svojih ciljeva, a znamo da to itekako kod naših ljudi uspeva... "Novac radi sve. Novac je vlast. Novac je sila. Ko ima novac, on ima oružje i to najmodernije. On ima armiju najamnika. Novac vlada sredstvima masovnog informisanja koja zaglupljuju milijarde ljudske stoke. Novac kupuje ljude koji su nam potrebni. Novac uklanja nepokorne. Bombarduje fanatike koji nam se protive - Iračane, Srbe, a u perspektivi Ruse..." Smo pogledajte medije, gde se najviše huška tu spremaju novo ratište. Rade tako da u medijima ima puno laži sa ciljem izazivanja sukoba i što je još gore i da se sa lakoćom opravda neka nova vojna intervencija protiv nevaljalih npr. Srba... Negde sam pročitala da planiraju da Hrvati i Srbi ratuju zajedno protiv Rusa, za njihove potrebe osvajanja sveta. Znamo dosta, čak mislim da više i nije vreme da se puno priča i piše, veliki brat nas ozbiljno prati i još vrednije radi...

 26. Draga says:

  Bravo, istina. Baš tako, u centar. Pogotovo što misle da mi ništa ne razumemo šta nam rade. Treba još ovaj politički vrh da im to kaže. Naravno, politički.

 27. Milan says:

  Tesko da ce ikada ti zlotvori uspeti da bilo kog Srbina ubede da svoju pusku okrene prema Rusima uz malu ogradu jedino za cedu jovanovica nemogu garantovati

 28. Dragan says:

  Gospodin Lazanski je samo jedan. Svaka čast na tekstu.

 29. Stevan Timotijevic says:

  Da medjutim nikako da izgovorimo da je u sustini i defakto Engleska tvorac svakog svetskog zla i da na najvisem diplomatskom i obavestajnom nivou potura svima redom da za njih odradjuju prljave poslove.Samo nas direktno unistavaju desetinama godina

 30. zIKO says:

  HAHAHAAA.... GOSPODINE LAZANJSKI DA PANDES SA SKELA PA DA PUKNES OD SMEHA..TRUBADUR ENGLESKI AMBASADOR KO DETLA NA BUKVI U SRED SUME....HOHOOO

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *