ЛАЗАР РИСТОВСКИ: „Ја сам за Вучића, остали су мрсомуди!“ | INTERMAGAZIN

LAZAR RISTOVSKI: „Ja sam za Vučića, ostali su mrsomudi!“

20 marta 2017

Lazar-Portret

Veliki glumac, producent i reditelj javno je podržao sadašnjeg premijera, uz opasku da samo on ima snagu i spremnost da se žrtvuje za bolju Srbiju, uz najavu da će govoriti na završnom mitingu Aleksandra Vučića 24. marta u Areni.

„Video sam da se dosta mojih kolega izjasnilo za nekog od kandidata za predstojeće predsedničke izbore. Ja na to gledam kao na normalnu pojavu. Svako ima pravo da odabere politiku i čoveka u koga veruje. To je istinska demokratija i tolerancija. Ali pošto su oni odabrali te takozvane prodemokratske kandidate, i ako ja na njihov slobodni izbor gledam s razumevanjem, nadam se da će i oni sa razumevanjem gledati na moj izbor. A to je ovog puta Aleksandar Vučić“, kazao je Ristovski za Kurir.

Nedvosmisleno i sa zadovoljstvom ću glasati za Vučića! Ono što je njegova odlika je beskompromisnost u borbi za bolju Srbiju. To je dokazao i time što nije pustio Tomu da se kandiduje za predsednika. Dakle, nema emocija kada je u pitanju sudbina zemlje“.

On je naveo da se „u takozvane demokrate davno razočarao“, da su se oni nakrali i pola države privatizovali u svoju korist, a svoje verne glasače zaboravili.

„Ovoga puta slušam svoj razum, a on mi kaže sledeće: kako mogu da verujem da će gospodin Janković, kako sam kaže, vratiti osmeh na lice Srbije kada ga nikad nisam video da se nasmejao; kako da verujem Jeremiću, koji je samo na proputovanju kroz Srbiju i čim izgubi 2. aprila, nestaće negde u belosvetskim institucijama koje su dobro plaćene. Zato je moje opredeljenje u tom smislu jasno. Aleksandar Vučić ima snagu i spremnost da se žrtvuje za bolju Srbiju. On to pokazuje svojim delom. Ja to cenim. Volim tu energiju koju emituje. On je borac, za razliku od drugih, koji su mrsomudi“, bio je oštar Ristovski u razgovoru za Kurir, uz najavu da će govoriti 24. marta u Areni, na završnom predizbornom mitingu Aleksandra Vučića, kao i uz opasku da će „mnogi intelektualci, kada ih niko ne bude gledao, zaokružiti Vučića“.

Intelektualna elita Srbije nije nikada, kaže Ristovski, pružila ruku Vučiću.

„Možda ni on nije njima. Sada je vreme da se to učini. Svima nam je cilj da se u Srbiji bolje živi.“

Pojava Ljubiše Belog Preletačevića je, po Ristovskom, „cirkus“.

„Onaj ko glasa za njega, ne misli dobro ni o sebi ni o Srbiji. Ili misli o sebi ono što Preletačević misli o sebi…“

Novinari su Ristovskom ukazali da će mnogi ovu podršku videti kao poruku Vučiću da bi Ristovski bio odličan ministar kulture.

„Nemam te ambicije, ali neki novi ministar mora da budžet za kulturu podigne dvostruko. Kulturno biće Srbije zaslužuje takav tretman.“

KOMENTARI4 komentara

 1. zloco says:

  I ja cu glasati za SESELJA jer je iskreni i dokazani patriota.Svi ostali su secikese izuzev onog A.Popovica iz DSS-a.

 2. Don says:

  Ako si to izjavio ili si glup ili lud kao i on:)))Ili volis da lazes kao i vodja ti.

 3. deda mraz says:

  Pa ja mislim da je ovaj tvoj plisani cetnik iz Slobine ergele najveci Mrsomud i on vam je vama crvenoj komunistickoj burzoaiji uzdanica.

 4. Slavko says:

  Neznam šta će nam uopšte izbori ovo je sve sprdaćina sa narodom. Kamo lepe sreće da imamo predcednika kao što je Putin ili Orban .

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *