ЛАЗАР РИСТОВСКИ: „Ја сам за Вучића, остали су мрсомуди!“ | ИНТЕРМАГАЗИН

ЛАЗАР РИСТОВСКИ: „Ја сам за Вучића, остали су мрсомуди!“

20 марта 2017

Lazar-Portret

Велики глумац, продуцент и редитељ јавно је подржао садашњег премијера, уз опаску да само он има снагу и спремност да се жртвује за бољу Србију, уз најаву да ће говорити на завршном митингу Александра Вучића 24. марта у Арени.

„Видео сам да се доста мојих колега изјаснило за неког од кандидата за предстојеће председничке изборе. Ја на то гледам као на нормалну појаву. Свако има право да одабере политику и човека у кога верује. То је истинска демократија и толеранција. Али пошто су они одабрали те такозване продемократске кандидате, и ако ја на њихов слободни избор гледам с разумевањем, надам се да ће и они са разумевањем гледати на мој избор. А то је овог пута Александар Вучић“, казао је Ристовски за Курир.

Недвосмислено и са задовољством ћу гласати за Вучића! Оно што је његова одлика је бескомпромисност у борби за бољу Србију. То је доказао и тиме што није пустио Тому да се кандидује за председника. Дакле, нема емоција када је у питању судбина земље“.

Он је навео да се „у такозване демократе давно разочарао“, да су се они накрали и пола државе приватизовали у своју корист, а своје верне гласаче заборавили.

„Овога пута слушам свој разум, а он ми каже следеће: како могу да верујем да ће господин Јанковић, како сам каже, вратити осмех на лице Србије када га никад нисам видео да се насмејао; како да верујем Јеремићу, који је само на пропутовању кроз Србију и чим изгуби 2. априла, нестаће негде у белосветским институцијама које су добро плаћене. Зато је моје опредељење у том смислу јасно. Александар Вучић има снагу и спремност да се жртвује за бољу Србију. Он то показује својим делом. Ја то ценим. Волим ту енергију коју емитује. Он је борац, за разлику од других, који су мрсомуди“, био је оштар Ристовски у разговору за Курир, уз најаву да ће говорити 24. марта у Арени, на завршном предизборном митингу Александра Вучића, као и уз опаску да ће „многи интелектуалци, када их нико не буде гледао, заокружити Вучића“.

Интелектуална елита Србије није никада, каже Ристовски, пружила руку Вучићу.

„Можда ни он није њима. Сада је време да се то учини. Свима нам је циљ да се у Србији боље живи.“

Појава Љубише Белог Прелетачевића је, по Ристовском, „циркус“.

„Онај ко гласа за њега, не мисли добро ни о себи ни о Србији. Или мисли о себи оно што Прелетачевић мисли о себи…“

Новинари су Ристовском указали да ће многи ову подршку видети као поруку Вучићу да би Ристовски био одличан министар културе.

„Немам те амбиције, али неки нови министар мора да буџет за културу подигне двоструко. Културно биће Србије заслужује такав третман.“

KOMENTARI4 коментара

 1. zloco says:

  I ja cu glasati za SESELJA jer je iskreni i dokazani patriota.Svi ostali su secikese izuzev onog A.Popovica iz DSS-a.

 2. Don says:

  Ako si to izjavio ili si glup ili lud kao i on:)))Ili volis da lazes kao i vodja ti.

 3. deda mraz says:

  Pa ja mislim da je ovaj tvoj plisani cetnik iz Slobine ergele najveci Mrsomud i on vam je vama crvenoj komunistickoj burzoaiji uzdanica.

 4. Slavko says:

  Neznam šta će nam uopšte izbori ovo je sve sprdaćina sa narodom. Kamo lepe sreće da imamo predcednika kao što je Putin ili Orban .

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u