ЛОЗНИЧАНИН ПРЕТУКАО НАТО ПИЛОТА: Енглез се хвалио како је БОМБАРДОВАО ЈЕ*ЕНЕ СРБЕ, Раде га измлатио!

ЛОЗНИЧАНИН ПРЕТУКАО НАТО ПИЛОТА: Енглез се хвалио како је БОМБАРДОВАО ЈЕ*ЕНЕ СРБЕ, Раде га измлатио!

31 марта 2017

bombardovanje-nato-f-117-srbija-foto-printskrin-profimedia-1490910834-1144721

Лозничанин Раде С. јуче ујутру у једном циришком кафићу претукао је енглеског пилота који се друштву у кафани хвалио како је бомбардовао Србију 1999. године!

Након што га је добро научио памети, Раде му је рекао: „Од сада кад год се погледаш у огледало, сетићеш се Срба које си убијао!“

Убрзо након тога, Раде је напустио Швајцарску. Раде је са пријатељем седео за столом и разговарао.

– Енглез је за суседним столом био са једним локалним политичарем, а у једном тренутку му је казао да је био војни пилот и како је са поносом причао да је бомбардовао „је*ене Србе“. У том тренутку Раде и његов другар су престали да причају, јер му се учинило да Енглез поред њега помиње Србе и 1999. годину. Пре тога су били насмејани јер су договарали посету неких српких певача у Швајцарску. Раде је заћутао кад је чуо шта Енглез прича и начуљио уши – прича извор из Цириха.

Затим је Раде устао и кренуо ка Енглезу и његовом пријатељу.

– Лепо му се обратио, љубазно. Извинио се и рекао да је случајно чуо причу о бомбардовању Србије. Када је Енглез потврдио, Раде му је рекао да ће добро запамтити Србе. Почео је да га удара шакама, а затим је зграбио стаклену посуду за шећер, па је и њом ударио Британца. Бивши пилот је био сав крвав, а његов пријатељ је призор гледао у шоку – каже очевидац.

Авијатичар НАТО пакта је, према његовим речима, запомагао и урлао од болова, али нико у кафићу није смео да се умеша у тучу.

– Тад му је Раде рекао: „Кад год се будеш погледао у огледало, сетићеш се свих Срба и недужне деце коју си побио“ – наводи саговорник.

Након тога Раде је изашао из кафића и побегао. Информер незванично сазнаје да је одмах потом напустио Швајцарску. Енглез је са бројним подливима и расекотинама завршио у болници.

(Информер, Курир)

 

KOMENTARI22 коментара

 1. Sančo Pansa says:

  Nadam se da je ima i prezime Rade Stančić izmišljeno! U svakom slučaju želim da se zahvalim i poželim puno sreće srpskom vitezu osvetniku!

 2. Batina says:

  Svaka cast Srbendo, neznani junace.

 3. Nada stupar says:

  RUKE TI SE POZLATILE, ODVAZNI DELIJO! Dok je nama takvih junaka prkosnih, jos nije sve izgubljeno! BOG TE BLAGOSLOVIO STAZAMA KOJIM HODIO!!! Nada

 4. kuka says:

  I posle dvadeset godina oni se i dalje nasladjuju našom patnjom i dalje su žedni naše krvi. Strašan svet.

 5. Lilit says:

  A ne kao AV da ih dovodi u Srbiju(Bler,Šreder) i još im plaća dnevnice (koje nisu ispod 100.000 evra), da se fali kako su mu PRIJATELJI...

  • Jovan says:

   Srbistan je KOLONIJA Natoterorista od 6.10. 2000. Vlast se postavlja i mora da placa okupatoru i natozlocincima koliko oni iste, a raja da seta opanke! Ima heroja jos uvek, kao sto je Rade i heroji sa Kosara, ali Srbistanom i dalje vladaju Ceda, Canak, Natasa Kandic, NUNS, zene u crnom, .... i dokle god vidimo njih na slobodi znamo da Srbija nije slobodna zemlja.

 6. Bagro crvena says:

  Svi smo mi Rade!! Pardom, 44% nas, avaj, i mnogo manje!!

 7. hristina says:

  Sake ti se pozlatile, Rade S.!!!

 8. Dusan says:

  odmah nazvati bar jednu ulicu negde po Radetu !!!

 9. Petković Željko says:

  Eto nekad nije dobro javno isticati svoje vrline,ha, haha.

 10. Paštrović says:

  Ako bi ikome trebalo podići ako ne spomenik, onda barem jednu bistu sad, ZA ZIVOTA, onda to treba ovom Srbinu. Prije svega čovjeku-patrioti!

 11. Lajla says:

  E to je covek pa onda Srbin.Malo nas je takvih,ali zbog takvih Srbija postoji. Pravi Spartanac,nemo da trpi nepravdu ,pa sta kosta da kosta.Ubi ga od batina u srcu Evrope. Osnuj stranku imati ces preko 40% Srba u stranci,veruj mi. Za ove izbore nema se za koga glasti,SVE SAMI GO OLOS,BOJKOT SRPSKI NARODE.

 12. Ave Beli says:

  I zato" Samo jako" Kad' je bal nek' je maskenbal.

 13. Vesna says:

  Још рађају мајке Обилиће!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u