МАРИН ЛЕ ПЕН СВЕ ЖЕШЋА: „Време је да објавимо рат!“

MARIN LE PEN SVE ŽEŠĆA: „Vreme je da objavimo rat!“

16 jula 2016

marine-le-pen-statement-after-attack 567Liderka desničarskog Narodnog fronta Marin Le Pen je saopštila da je neophodno „objaviti rat islamskom fundamentalizmu“, nakon napada u Nici.

Iako još nisu objavljeni motivi napada, niti se zna za eventualne veze napadača sa terorističkim organizacijama, Le Penova je navela da se više ne može sedeti skrštenih ruku.

„Rat protiv islamskog fundamentalizma još nije počeo, ali je sada neophodno da ga što pre proglasimo. Ne možemo samo prebrojati mrtve posle terorističkih napada“, navela je ona.

Kako je rekla, neophodno je reagovati, sprovesti mere prevencije i suzbijanja terorizma i „odlučno istrebiti pošast islamskog fundamentalizma“.

„Ovo je dan patnje za ceo narod Francuske i ja ću uložiti svu energiju da započnemo borbu“, rekla je Marin Le Pen.

B92

KOMENTARI9 komentara

 1. japaja says:

  Ala ova sere,nema od toga nista.

  • baja says:

   ona je velki borac u francuskoj francuska i srbija isto ce proci ko i u drugom sv. r..u jer su komunisti i tamo i ovamo sve uzbrkali narod i drzavuterorizam je samo u komunistickim zemljama na balkanu i evropi

  • petra says:

   A ti jedeš!

 2. Miraš says:

  Suočavaće se i eventualno tući sa posledicama i raznim dogadjajima na terenu, a oni što sede u jednoj bezbednoj sobi i takve napade su kreirali, ostaće bezbedni. Pitanje je ko vrši invaziju ove naše planete i da li su naprimer džihadisti samo jedno od sredstava u njihovim rukama sa ciljem pokorovanja i uništavanja sveta.

 3. Vujadin says:

  Žaba kreketuša, samo sere ko Šešelj i kum mu Vuk, dok ne uvuče narod u krvoproliće.

 4. vrangel says:

  Marin je pravi lider, ona je političarka budućnosti.Merkel nije mogla da se razmahne, jer je cela Nemačka pod nato oružjem i kontrolom.Francuska, na sreću, nije u tom položaju, te ova odlična političarka može da razbuca i američku i nato dominaciju u Evropi, a i šire.Želim joj uspeh, kao i Trampu u Sad.

 5. Major Dangić says:

  Marin će biti Predsjednica Francuske. Prava žena-munja. Poslije čišćenja kukolja od žita, uspostaviće se najprisnije veze slobodarskih i anđeoskih naroda svijeta. Ko preživi - imao se rašta i roditi.

 6. Džoni says:

  Znajte samo da ako ona dodje na vlast opozvaće nezavisnost Kosova koju su prihvatili Sarkozi i Holand a sa Francuskom u opoziv će krenuti i sve njene bivše kolonije i zemlje kojima je francuska naredila da priznaju kosovo. A to znači početak kraja terorističkoj tvorevini na svetoj srpskoj zemlji.

 7. baja says:

  francuska i srbija ce nestati sa mape turci navaljuju i sve ruse pred sobom komunisticke drzave u evropi nestaju brisu se

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *