МЕСИЋ „ПОДИГАО ПРАШИНУ“ У ХРВАТСКОЈ: Подржавам Пуповца јер је и он подржао мене

MESIĆ „PODIGAO PRAŠINU“ U HRVATSKOJ: Podržavam Pupovca jer je i on podržao mene

22 maja 2019

Bivši predsednik Hrvatske Stjepan Mesić pridružio se javnim ličnostima koje su prethodnih dana podržale listu Samostalne demokratske srpske stranke Milorada Pupovca na predstojećim izborima za Evropski parlament.



„Kad je trebalo Hrvatskoj, i Srbi su glasali za mene kao predsednika svih građana. Sad, kad to ponovno treba Hrvatskoj, glasajte za jednakost svih građana i ravnopravnost svih manjina. Jednaki – lista 24“, rekao je Mesić u spotu, prenosi Jutarnji list.

Osim Mesića, spotove za SDSS snimili su bivši fudbalski selektor Miroslav Ćira Blažević i uglednog oftalmolog Nikica Gabrić.

KOMENTARI



3 komentara

  1. samostalan says:

    Cica, zar ne shvatas da si ne deponiji, tvoje je proslo.

  2. milorad2 says:

    Mesić je ustaša, i sad se postavlja pitanje ZAŠTO bi jedan ustaša i to ozloglašeni dokazani terorista i srbomrzac odjednom počeo da se zalaže za gradjanska prava srba u necističkoj hrvatskoj?Postoji plan ustaša, dugoročni plan stvaranja NDH u njenim "povjesnim" granicama. Drugim rečima što se ustaša tiče, onog tvrdog australijsko američkog krila emigranata banjaluka i bosna i hercegovina,srem i banat su HRVATSKA zemlja, i zemun je hrvatski grad.Došlo je do razmimoilaženja izmedju grupe domaćih ustaša i inostranih ustaša, jer domoljubci iz inostranstva žele dalji rat, napad na srbiju i bosnu a domaće ustaše su primetili da bi to možda bilo samoubojstvo hrvatske u celini.Zato se sad pokušava otupiti krvožedna srbožderska kampanja u hrvatskoj gde se već evo 3 geneneracije pripremaju budući jurišnici ustaške mladeži za povratak svih teritorija lijepe njihove matici zemlji.Zato ovakva suluda kampanja mržnje koja ne prestaje u hrvatskoj i ako se neko pitao ZAŠTO oni i dalje žive u hororu ustaških ideala kada u hrvatskoj realno srba skoro i da nema, i zašto se to sistematski sprovodi zajedno sa postepenim teškim naoružavanjem kad su eto oni neovisna i konačno od "srpske tiranije" slobodna država, ovo mu je odgovor, ustaše neće imati mira i neće stati ili dok zadnji hrvat postoji ili dok zadnji srbin postoji.Mislim da mi srbi baš i nemamo mnogo šta da razmišljamo o tim planovima a hrvati imaju samo jednu realnu opciju, da beže iz poludele ustaške hrvatske i oni izgleda to i rade.Ono što ostane je uglavnom crnokošuljaš ispranog mozga koji sem kame i mržnje nema ništa drugo u sebi i milosrdje je izlečiti takvog paćenika svim prokušanim lekovima koji se prepisuju za naciste još od 1941.Naša tragedija je što za preveliki broj hrvata 2 sv. rat nije završen,oni još slave hitlera i pavelića i jednostavno u svom ludilu nisu u stanju da shvate koliko je to NEMOGUĆE.Ustaše će biti kraj hrvata i hrvatske a ne kraj srba.

  3. Drago says:

    Tko tebe uopće doživljava kao normalnu osobu.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *