МИЛО ЂУКАНОВИЋ планира бег у Аргентину и ПРЕБАЦУЈЕ ПАРЕ

МИЛО ЂУКАНОВИЋ планира бег у Аргентину и ПРЕБАЦУЈЕ ПАРЕ

10 фебруара 2019

Црногорски председник Мило Ђукановић састао се у децембру прошле године са утицајним банкарима Аргентине, а предмет разговора могао је бити трансфер новца лидера ДПС-а на рачуне у тој јужноамеричкој држави.

Ђукановић је формално у децембра посетио Аргентину ради отварања „црногорске куће“ у провинцији Чако.Оно што је много интересантније јесте да се том приликом, тачније 11. децембра, састао са власником и председником „Пуенте“, једне од највећих банкарских институција у Аргентини, Парагвају и Уругвају – Федериком Томашевићем.

Федерико Томашевић, главни дионичар „Пуентеа“, пореклом је из Црне Горе.

Састанку је присуствовао и Николас Бентел, управни партнер „Пуенте“, док су Ђукановићу друштво правили супруга Лидија, генерални секретар и главни актер афере „Kоверта“ Славољуб Стијеповић и специјални савјетник Милан Роћен.

Знајући позадину Ђукановићевих сусрета са банкарима, посебно у светлу најновије афере „Kоверта“, оправдано се може поставити питање да ли је предмет разговора било и пребацивање Ђукановићевог новца на рачуне јужноамеричких банака.

Подсећамо, председник Атлас групе Душко Kнежевић изјавио је да му је Ђукановић лично казао да је новац у швајцарским банкама његов.

Ђукановић ми је рекао да су то његове паре које су формално воде у Швајцарској на рачунима његових пријатеља Душка Бана и Жељка Михаиловића, казао је Kнежевић.

Подсећамо на историјску чињеницу да је поглавник злочиначке НДХ Анте Павелић током свог бегства у Аргентину сва своја и државна средства пребацио са собом у ту земљу.

Осим хрватске усташке емиграције, у Аргентини живи и велика црногорска заједница.

(ИН4С)

KOMENTARI10 коментара

 1. rajko says:

  Ode milo medju svoje ustaše, gde mu je i mesto. Šteta što nije i ranije. Valjda ga je zadržavala kleptomanija kao i murata manitog. I njemu je krajnje vreme za Argentinu, ali mora još par stvari da pokrade, pa će ondak.

 2. uf says:

  Nista cudno, uvek su ustase bezale u Argentinu!

 3. stevan -vd says:

  Ne moj Đuka to da radiš . Taman si se lepo skućio i ti bi sad odjednom da sve to napustiš i odeš tako daleko. Razmisli još malo...ipak je lepše kod kuće u " SPUŽU " a i rodbina ti je tu blizu !!

 4. Vojna i ojdesve says:

  Niko nigde nije prebegao. Od jednog stana u drugi. A posle smrti na sud Bozhiji. Kako kazhe sveti Petar cetinjski. I za jednog novca Koji nisi zaradio da znojem gorechesh u pakao. Bludnici, lazhovi, kradce, ubici, siledhije, nemaju udel u RAJU... Niko nigde neide van raja ili pakao.

 5. Velika Metla says:

  Неће он никуда,док год има онакав полу-свет који је уз њега! А они други,ткзв опозиција,нису способни ни за шта! То су и доказали свих ових 30 година!

 6. Branko says:

  Ovaj mafijaš nije smetao uljuđenom zapadu dok je pedalj po pedalj uvlačio Crnu Goru u saveze sa imerijalističkim monstrumima. Elem, takva je sudbina kvislinga i kompradora.

 7. persida says:

  Izgleda da crnogorska mafija kontrolise i Argentinu. Na bi me cudilo da vec imaju i neke kancelarije na Marsu.

  • hajdana maras says:

   Ko je Billi❤️❤️❤️

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u