„МИЛО СЕ СПРЕМА ДА ПОБЕГНЕ ИЗ ЗЕМЉЕ“

„МИЛО СЕ СПРЕМА ДА ПОБЕГНЕ ИЗ ЗЕМЉЕ“

20 септембра 2020

Лидер Праве Црне Горе Марко Милачић сматра да ће Мило Ђукановић побећи из земље и оцењује да је црногорски председник роб сопствене моћи.

„Ја сам доста гледао његове гримасе, навикао да га толико не слушам шта прича, него да га гледам како прича. Препоручујем да се искључи тон, јер му ништа не можемо веровати и да се тако без тона погледа интервју и схвати у каквом је он стању, а то је — агонија, паника и очај“, навео је Милачић за Прву ТВ.„Мислим да намерава да побегне из земље, али бих волео да осети како Црна Гора разуме демократију кроз институције и његов пример. Ако је демократа, како се представља, онда да проверимо колико смо достигли степен демократије и испитамо основане сумње“, истакао је Милачић.

Поводом изјаве Ђукановића да ће бранити Црну Гору „и из шуме ако треба“, Милачић каже да је „позив на шуме прича тужног човека, кога је појела моћ и похлепа“.

„Он је најгора судбина самом себи. Роб сопствене моћи — то је Мило Ђукановић“, закључио је Милачић.

„Прва влада слободне Црне Горе у октобру“

Милачић верује и да ће прва влада, како је навео, слободне Црне Горе, бити оформљена већ у октобру.

Конститутивна скупштина заказана је за 23. септембар, када ће бити верификовани мандати и тада почиње процес за формирање нове владе и то ће, како сматра Милачић, бити „записивање историје“.

Он очекује да ће Ђукановић дати мандат Кривокапићу и да неће одуговлачити, јер, како је напоменуо, то од њега очекује и међународна заједница.

Милачић је најавио и да ће затражити испитивање имовине црногорског председника, додајући да верује да Ђукановић неће поднети оставку.

KOMENTARI7 коментара

 1. Aleksandra says:

  BEZI, BEZI SMRDO NECES DAKEKO

 2. Portopranco says:

  Mafijaš Milo će napraviti priču otprilike kao Navaljni.Popiti bocu novičoka i trčati kao zec.Cirkus.

 3. petrovgrad says:

  Koje šume, valjda u pećine. Na cetinje i šire nema šume. To što ima šuma nalaze se na severu, ali tamo bi ga odmah ihitili što bi rekli Hrvati.

 4. Čija majka crnu vudu prede? says:

  Pa da, ali čim već i mi to znamo onda to nije ni tajna, a obzirom da je crnogorac možda će ga i mrzjeti da beži a u zatvoru ga bar čeka hrana o državnom trošku nove vlasti. Pa sad neka bira što će. U zatvoru bi mogao da piše mafijaške eseje bestselere i da se obogati pa da plati kauciju.

  • Tarzan says:

   Pa da se tamo neke godine opet vrati na vlast kada narod vidi da i od nove uprave nema nikakve vajde, kako to obično ide u svijetu, a lepo su mogli da dobiju te srpske svijetinje i onako su i sami srbi, je ne videti problem. Jedina prava stvar bi bila da tog svijetog čoveka Amfilohija izaberu za državnu upravu i proglase za kralja Crne Gore.

 5. 1389 says:

  Nema gde da beži, njega će narod pojesti, gde god se pojavi...

 6. uddu says:

  Jedva čekam da umesto imena "Milo ",bude uskoro jedno sasvim drugo ime,ali da naslov ove vesti bude isti !

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u