МИРОЉУБ ЈЕВТИЋ: Шокирао сам се оним што сам видео у Москви! (ВИДЕО)

MIROLJUB JEVTIĆ: Šokirao sam se onim što sam video u Moskvi! (VIDEO)

24 marta 2020

Gostujući na RAS televiziji, prof. Miroljub Jevtić izneo je svoje utiske tokom posete Moskvi. On je ostao šokiran sa onim što je video ispred jedne džamije u glavnom gradu Rusije.

POGLEDAJTE O ČEMU SE RADI:

(INTERMAGAZIN)

KOMENTARI4 komentara

 1. Kulak says:

  Islamisti imaju svoje planove.Neki drugi ih očito nemaju.

 2. Duh proroštva says:

  Da, brate moj, ali ih zato Putin na taj način drži pod kontrolom budući da su svi oni tu na okupu vezani za tu svoju đamiju bolan, kao u svom dobrovoljnom logoru vere. Ništa loše, ako podrobno ispitaš videćeš da bukvalno sve svetske religije propovedaju ljubav i bratstvo, takođe i sam islam, i kada bolje pogledaš unazad videćeš da su se najviše klali sami hrišćani međusobno. Ali takvi hrišćani nisu Hristovi. Jer Hristos reče: "Prepoznaće vas da ste moji tako što se vi ljubite međusobno." Ali politika, rat i pohlepa sa požudom, među "hrišćanima" je izdala Hrista i smisao hrišćanstva. Današnje hrišćanstvo je vaskrsli Juda Iškarjotski koji je izdao Hrista za trideset srebrnika.

  • zaliv says:

   Pitanje je koliko moze tako da ih drzi pod kontrolom, tamo ej pod kontrolom jer ih jos uvek nema mnogo naspram ukupnog broja ljudi koji su u velikoj vecini pravoslavni....setimo se Cecenije i jos nekih delova gde zive njihove poturice, to tamo nije pitanje da li ce buknuti vec kada!

  • Eva says:

   Super tacno! Putin ih sve ima na okupu! Pametno! A ovaj prof. Miroljub Jevtić nije bas pametan.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *