МИРОСЛАВ МИШКОВИЋ ОСУЂЕН НА ПЕТ ГОДИНА ЗАТВОРА!

МИРОСЛАВ МИШКОВИЋ ОСУЂЕН НА ПЕТ ГОДИНА ЗАТВОРА!

20 јуна 2016

DELTA HOLDING - POSLOVANJE U 2014. GODINIСпецијални суд у Београду осудио је данас власника Делта холдинга Мирослава Мишковића на пет година затвора и новчану казну од осам милиона динара за помагање сину Марку Мишковићу да утаји порез.

Првостепеном одлуком судско веће ослободило је Мишковића оптужби за финансијске малверзације у путарским предузећима.

Мирослав Мишковић је провео осам месеци у притвору из кога је пуштен да се брани са слободе уз јемство од 12 милиона евра, а дана није присуствовао изрицању пресуде.

Тужилаштво за организовани криминал затражило је раније да се Мишковић осуди на 12 година затвора и новчану казну за кривична дела злоупотребе службеног положаја и пореске утаје у помагању.

Одбрана Мишковића затражила је ослобађајућу пресуду, јер како су навели, не постоје докази да је Мишковић вршио финансијске малверзације са путарским предузећима.

Мишковићу је суђење због здравствених разлога издвојено крајем прошле године. Његовом сину, Марку Мишковићу, првостепена пресуда којом је осуђен на три и по године затвора и новчану казну од осам милиона динара за утају пореза, изречена је 25. марта 2016. године.

Марко Мишковић и Мило Ђурашковић такође су ослобођени оптужби за злоупотребе са путарским предузећима и крушевачком Фабриком мазива.

KOMENTARI8 коментара

 1. Ivan Grozni says:

  Preinacice to zalbeno vece na uslovnu.

 2. kosovac says:

  „Финансијске малверзације са путарским предузећима“. Оптужили га, а знали су да немају доказе. А какви ли су им тек докази за ово помагање утаје пореза? Штета, овде је могао Багзи доста да помогне, али како да га нађемо? А можда је Багзи већ цркавело, превише је знао.

 3. Miladin says:

  Miskovic je iz Levca iz Sumadije....ako pogledate u poslednje vreme sve su pozatvarali lokalne i jake srpsek iz Srbije, ...dok vrsljaju izdajnici i kvazibiznismeni iz bivsih SFRJ republika ....oni kradu, muzu i beze u svoje rezervne domovine....a stradaju Srbijanci. Kampanja se vodila do gluposti, odustali su od pola tuzbi jer su besmislene.....a ne diraju razne Kole /secer varijante, Djurice bosance, Hrvatske i Crnogorske muvatore, Solovenacke i belosvetske muvare.... I daju subvencija strancima koji unel;ojalnoj konkurenciji unistavaju ekonomiju Srbije..... Nije to slucanjno.

  • Ај витнис says:

   Миладине, писао сам врло опширно о томе и шта ће нам даље радити још пре десет година. Рекао сам да су створили српске тајкуне да одраде посао, а после ће их једног по једног елиминисати. Нису хтели да Срби имају разлог више да их мрзе и овако ће урадити посао врло једноставно. Луди Срби ће навијати за уништење својих тајкуна чије ће грамзиво богатство преузети странци за пет пара. А Срби луфтике ће уживати у правди и сматрати све то за праведно и родољубиво. То га Вучић срушио по наређењу, господо! Неко се загрејао за Мишковићево отето благо. А циљају и на остале тајкуне. Ништа српско не сме остати. Само ови наши српски, луфтирајући мозгови нису у стању то да схвате на време.

 4. Mali says:

  pet godina je premalo,a isto treba suditi svima bez obzira na poreklo i poziciju

  • kosovac says:

   Mali, Мислио си и на твог имењака ваљда.

 5. loncar says:

  koje je pare pokro i 5 ,/ nije trebo ni to , nema tu drzave ni suda ni presdenika srbijom se svak igra balota

 6. Петар says:

  Јел Вучко следећи?

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u