„Мистериозни објекат“ снимљен изнад Раковице? (ВИДЕО)

„Мистериозни објекат“ снимљен изнад Раковице? (ВИДЕО)

11 августа 2016

nlo-Thinkstock_620x0Мештани београдске општине Раковица тврде да ово није ретка појава на „њиховом делу неба“, али да за „наранџасте лопте“ немају објашњења.

Како кажу, лопте се на небу појављују појединачно, али и у формацијама. Потпуно бешумне, крећу се праволинијски и видљиве су чак и када им се „угаси сјај“.

Такође, ове сјајне лопте виђене су и изнад Калемегдана, Крагујевца, Ниша, Новог Сада..

НАСА је својевремено дала објашњење за ове „ватрене лопте“: У питању су метеори који су веома спори, погађају врх атмосфере брзином мањом од 15 километара у секунди, нагло успоравају и распадну се на педесетак километара од површине земље.

Међутим, нико од грађана ко је уочио ову летећу појаву на небу, није приметио никакво распадање, нити експлозију, нити да су лопте падале на тло.

Пре четири године забележен је снимак лопти у Крагујецу на ком се јасно виде две лопте како лете хоризонтално, да би се у неком моменту појавило још идентичних објеката који су се међусобно мимоилазили.

На интернету се може пронаћи на стотину записа о овим неидентификованим летећим објектима чији су сведоци били и пилоти савезничке и немачке авијације за време II светског рата. На основу њихових сведочења ове наранџасте лопте су добиле и званичан назив „УФО Фоо фигхтерс“.

Погледајте видео снимљен изнад Раковице:

KOMENTARIОставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u