MONSTRUMI: Britanska elita u lancu pedofilije

MONSTRUMI: Britanska elita u lancu pedofilije

13 јула 2014

492903_pedofili_ff-470x330Najmanje 20 istaknutih ličnosti decenijama je zlostavljalo decu, a trag pedofilskog lanca vodi sve do Dauning strita.

„Među moćnicima ima političara, vojnih starešina, sudija, i ljudi povezanih s kraljevskom porodicom, a njihova mračna rabota traje već oko 65 godina“, kaže Piter Mekivi, bivši funkcioner za zaštitu dece.

On je na bludne radnje establišmenta upozoravao još od 1980-ih, a 2012. pokrenuo je istragu „Fernbridž“. Trag pedofilskog lanca praćen je sve do Dauning strita (sedišta vlade).

„Ali uvek je bilo blokiranja, prikrivanja i tajnih saveza radi sprečavanja istrage“, objašnjava Mekivi.

U pokrenutoj istrazi Komiteta za unutrašnje poslove Donjeg doma parlamenta, funkcioner Ministarstva policije Piter Sedvil priznaje da je više od 100 dosijea s detaljnim optužbama za pedofilske aktivnosti protiv istaknutih ličnosti uništio neko iz samog ministarstva. Ministarka policije Tereza Mej najavljuje detaljnu i potpunu istragu.

„Krivično ćemo goniti sve koji ometaju istragu jer su tako i sami umešani u pedofiliju“, kaže Mejeva.

U najozbiljnijim slučajevima radilo se o brutalnom silovanju dečaka, poput onoga kada je torijevski poslanik Harvi Proktor uhapšen jer je pred njegovim vratima pronađen nag maloletnik koji vrišti od bola. Po sklonosti dečacima bio je poznat i torijevski poslanik ser Piter Morison.

Sedamdesetih je legalno delovala i organizacija PIE, koja se javno borila za legalizovanje seksa s decom. Među članovima je bilo uglednih ličnosti, poput ser Pitera Hajmana, visokog komesara za Kanadu i lidera MI6. PIE je razmenjivala pedofilski materijal i fantazije, između ostalog, o mučenju dece do smrti.

Kada će nam biti bolje

1983. Poslanik Džofri Dikens sastavio je veliki dosije s detaljnim optužbama za pedofiliju protiv istaknutih ličnosti britanskog establišmenta. Dosije je prosleđen policiji, gde mu se gubi svaki trag. Nikakva akcija nije preduzeta.

1995. Dikens umire. Njegova supruga uništava poslednju kopiju dosijea, nakon što su prethodno uništene i ostale tri kopije koje je poslao ljudima kojima je verovao.

2012. Nakon smrti poznatog voditelja Bi-Bi-Sija Džimija Sevila javljaju se desetine optužbi za seksualno zlostavljanje dece.

Laburistički poslanik Tom Votson tvrdi da „ima jasnih obaveštajnih podataka koji ukazuju na moćni lanac pedofila povezan s parlamentom“ i Dauning stritom (sedištem vlade). Bivši funkcioner tajne službe objavljuje da je navodno „nestali“ dosije bio u rukama MI5.

2013. Operacija „Fenbridž“ istražuje optužbe na račun lanca pedofila koji je delovao 1970-ih i 1980-ih godina. Među zlostavljačima dece ima i nekoliko istaknutih političara. Ulazi se u trag mestima na kojima su operisali i sirotištima iz kojih su regrutovali žrtve.

2014. Na listi optuženih pedofila nalazi se i 10 sadašnjih i bivših političara. Mark Sedvil otkriva nestanak 224 dosijea povezanih s tim slučajevima. Za silovanje maloletne osobe 1967. godine optužen je i bivši ministar unutrašnjih poslova lord Leon Britan.

Istraga

Piter Mekivi, bivši funkcioner za zaštitu dece, još krajem prošlog veka ukazivao je na bludne radnje britanskog establišmenta

Tereza Mej, ministarka policije, tvrdi pred britanskim parlamentom da će krivično goniti sve koji ometaju istragu
Mark Sedvil, funkcioner Ministarstva policije, tvrdi da je više od 100 dosijea sa optužbama uništio neko iz ministarstva

(Blic)

KOMENTARI2 коментара

  1. Mara says:

    A zasto ispod slike Dzimija Sevila pise pokojni? Zasto mu novinar zeli spokoj? Moglo je pisati preminuli!..............

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u