Монтенегрин Дармановић објавио да ће Црна Гора гласати за „Косово“ у Интерполу јер је то добро и за Србију

Монтенегрин Дармановић објавио да ће Црна Гора гласати за „Косово“ у Интерполу јер је то добро и за Србију

19 новембра 2018

СРПСКА Црна Гора се кроз историју није савијала ни кад је била присиљена да се повија.

Титови Монтенегрини нису само издали своје српске претке него су на савијању правили и каријере и своју србофобску нацију.

Данашњи Монтенегрини отишли су у савијању до самог краја. Попут русофобских НАТО-Украјинаца. Па и једни и други говоре и оно што може да се смести само у главе припадника конвертитских и вештачких нација. Ево најсвежијег примера.

Монтенегро-министар спољних послова Црне Горе, Срђан Дармановић, изјавио је данас да су односи са Србијом најбољи од независности и истовремено поручио да ће његова држава гласати за пријем Приштине у чланство Интерпола!Није му ни пало на памет да то Србија може доживети као непријатељско држање, а и да јесте – свело би се на исто. Прекоокеанске инструкције су више него јасне: обавезно подржати пријем Косова, а објашњавајте како знате зашто је то добро и за Подгорицу, и за регион и за Србију.

Зарто је Дармановић – иако личи на људско биће – у наставку рекао:„Ми веома подржавамо напоре Србије да буде чланица Европске уније… Разлика у политикама двеју држава само је у томе што Србија није заинтересована за чланство у НАТО. Црна Гора ће гласати да Косово буде чланица Интерпола јер нема разлога за промену одлуке. Ми смо пријатељи обема странама, не желимо политичке тензије у региону, јер кад би их било ми смо као мала држава увек изложени”.

Србија има своје разлоге што подгоричком режиму не поручује да кој није пријатељ и да јој је лакше са неким непријатељима него са таквим `пријатељима`.

Дармановић је, иначе, овако наступио представљајући рад ресора на чијем је челу током протекле две године изразивши задовољство односима са државама региона и наводећи да су „односи са суседима стубови спољне политике”.

„Без сигурних и стабилних суседа, ни нама не може бити добро, зато им помажемо”, прецизирао је Дармановић.

Коментаришући односе са Србијом и чињеницу да њени највиши званичници, председник Александар Вучић и премијерка Ана Барнабић, нису долази у Црну Гору, Ђукановићев министар је поновио да су ти односи „најбољи и најстабилнијии од независности, а сарадња интензивна”.

За резолуцију поводом 100-годишњице Подоричке Скупштине, коју је парламенту предложила владајућа коалиција, оценио је да не би требало да утиче на односе са Србијом, будући да је то, како је рекао, унутрашње политичко питање.

У данашњој Европи су права браћа – Монтенегрини, усташоидни Хрвати и Украјинци који служе Америци као што су њихови очеви и дедови служаили Хитлеру, све продајући се за портомке древних Сумера…

Једино што је сумерско лудило отишло у прошлост даље од дукљанског.

KOMENTARI11 коментара

  • Velika Metla says:

   Русофил,та фукара је с осталим милогорско-шлихтарским отпадом константно говорила,и још говори,како су за суживот с осталима у "милогори",а овамо послали хорду коју називају војском у наци-нато да пљачка и убија муслимане по свету! И што је најтрагичније,мологорски муслимани то све знају,али им не смета да гласају и подржавају милогорце на сваком кораку и у свакој и свакаквој ситуацији!

 1. Ivan Grozni says:

  Opet se Srbima vraca bumerang naivnosti. Dok su vladali Srbijom,Djilas,pop Vlada Zecevic, "plejada narodnih heroja sa dva svedoka" Djukanovic,Bulatovic, buljumenta oficira UDBE i vojske, Jovo Kapicic, Raznjatovici i ostali,kleli su se u Srbiju. Danas su naj veci srbomrsci. U ime Srba nacinili su ne vidjene zlocine koje Srbija i danas mora da nosi na svojoj dusi dok se ti isti prelaskom u drugi tabor aboliraju od krivice. To je isto kao kad bi ja ubijao a neko drugi isao u zatvor za moje zlocine. I danas Srbijom vladaju oligarhije koje su Srbiji okaljale obraz za sva vremena. Probudite se Srbi Srbije,Republike Srpske,Crne Gore,KiM. Vidite da nas vode ljudi koji nemaju pojma sta je krajnji cilj njihove politike. Impotentna vlast koju niko ne respektuje dovela je do ovakvog stava zemalja u okruzenju.

 2. Velika Metla says:

  Морам признати да се Моша Пијаде одлично,поготово лепо,наследио!

 3. Zaharije qSerak says:

  Dobro je zbog istine koja ne odgovara Srbiji.Vec ima spisak optužnica za pojedine Srbe zbog zločina i to je glavni razlog srbijanske zabrinutosti.Nisu smetali pecati,oficiri za vezu.........

  • Velika Metla says:

   Балијанеру,да би твоја мајчица наци-америка опстала мора да нападне Исток и да га настави пљачкати! А онда вам следи погибија библијских размера! Него,пази ти ту грталицу и добро је подмажи,јер су најавили велике хладноће ове зиме!

  • Velika Metla says:

   Захарије балијанеру,Србија се борила,и то је част,(мада теби о части је говНорити исто као и магарцу о текили),против оних којима сте ти и монтенигери дали гузицу! Мада,и то је нормално,јер кад образа немате онда пркно функционише уместо образа! Овога пута је победила Црна Гора а не "мојтенатег(Р)о"!

 4. Velika Metla says:

  Балијанеру,да би твоја мајчица наци-америка опстала мора да нападне Исток и да га настави пљачкати! А онда вам следи погибија библијских размера! Него,пази ти ту грталицу и добро је подмажи,јер су најавили велике хладноће ове зиме!

  • kojic jovan says:

   Svi ste vi Milini kerici ...

   • Velika Metla says:

    Кериће не треба тражити,јер сами залају,балијанеру,лажни Ј Овну!

 5. Kulak says:

  Trenutno su banderovci,ustaše i montegrini najveći govnjari na kugli zemaljskoj.Ta fašistička banda oko sebe širi neopisivi smrad.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u